Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel, trådlös Bluetooth-högtalare med mikrofon

JBL Flip II

  Art.nr: 198683
 • Kraftull bas
 • Dubbla 40mm högtalarelement
 • Inbygd mikrofon för samtal
 • Strömma musik trådlöst via Bluetooth
 • Kompatibel med alla Bluetooth-enheter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
MinMax
MinMax
MinMax
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(8 st)

 • Klcove 2015-09-23

  Mycket bra högtalare och Smidig

  Den är värd till det priset 399 kr. Jag tår med mig den på mina resor eftersom den är så liten och bra ljud

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Juha1 2015-09-02

  Riktigt bra ljud

  Är riktigt förvånad över kvalitén på ljudet. Jag hade räknat med att det skulle vara åtminstone lite lite urskiljbart burkigt även om jag har tidigare god erfarenhet av märket JBL, men icke. Riktigt fylligt ljud i alla register (som jag kan höra vill säga, över 50 som jag är :) ) Rösten på sångaren är fyllig och ren. Den sköraste triangel som klingar i Annie Lennox låt "whiter shade of pale" är ren som kristall. akustisk gitarr är fyllig och njutbar.
  Hårdrock fungerar också då ljudseparationen är i toppklass. För detta priset är det mycket ljud för pengarna. Jag rekommenderar definitivt denna produkt (är dock ingen ljudofil ska väl tilläggas. Perfekt att ha med sig på resa.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Andreas75 2015-08-02

  Smidig spelare

  Spelar väldigt högt för att vara så liten. Lite längre battertid hade önskats. Ljudet är helt klart godkänt. NFC-koppling är smidigt.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Emhj 2015-08-02

  Bra högtalare

  Väldigt bra tryck för att va så liten . enda minuset skulle jag vilja säga är batteritiden.
  Annars en väldigt bra produkt !!!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ArneH 2015-07-16

  Hyfsat ljud, tveksam batteriprestanda

  Tryck i basen en något överdriven egenskap men ljudet är rätt okej. På "mellanhög" volym är högtalaren som bäst. På låga volymer tenderar basen att försvinna. Batteritiden endast ca 5 timmar och laddtiden är relativt lång. Blåtand anslutningen tenderar att tappa kontakten framför allt då avståndet ökar till mer än 2-3 meter. Samma problem både med Iphone 6 och Ipad air vilket jag inte upplever med mina andra blåtand proudkter bl.a. Philips AEA2700 som lätt klarar upp till 10 meter utan störningar.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hejsan Finns det möjlighet att beställa JBL flip 2 i andra färger? Skulle så gärna vilja ha en gul.

  AlbertJ 2015-06-11
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! JBL Flip 2 finns tyvärr bara tillgänglig i svart. //Henrik

   HenrikJ 2015-06-15

Produktbeskrivning

Portabel, trådlös Bluetooth-högtalare med mikrofon

Prisvinnande trådlösa portabla högtalaren Flip2 från JBL ger alla trådlösa surfplattor och telefoner ett fylligt ljud var du än är. Flip2 är byggd med JBL:s skicklighet och engagemang och har två högtalarelement och en inbyggd basport som ger musiken kraftfull bas, dynamiskt djup och tydlig röståtergivning – och allt i en högtalare som ryms i en hand.

Och eftersom din telefon även används för annat än musik ibland så har Flip2 inbyggda mikrofoner och eko- och bruselimineringstekniken SoundClear® så att du kan använda den som handsfree-högtalartelefon och aldrig missa ett enda ord. JBL Flip2 är en trådlös, portabel, uppladdningsbar, batteridriven, aktiv högtalare som du kan ta med vart som helst och som ryms i ena handen.

Moderna högtalarelement och inbyggd basport

Dubbla 40 mm högtalarelement och specialanpassad inbyggd basport för naturtrogen ljudåtergivning så att du inte missar ett enda ord i favoritlåten oberoende av vilken volym du har.

SoundClear® eko- och bruseliminering och optimerad mikrofon

Eko- och bruselimineringen SoundClear® och inbyggd optimerad mikrofon minskar bakgrundsbrus och distorsion ännu mer så att telefonsamtalen med Flip2 är klara och tydliga på alla volymer.

Trådlös Bluetooth-strömning för alla surfplattor och smartphones

Strömma musik från vilken portabel smart enhet som helst till Flip2 – hur enkelt som helst. Enkel Bluetooth-parkoppling via NFC och stabil Bluetooth-anslutning till Flip2 för all din musik.

Smart, bärbar design

Flip2 ser ut och känns lika fantastisk som den låter. Den är en robust och tålig, men fortfarande otroligt smidig att bära med sig.

Med den unika designen på Flip2 kommer du aldrig vilja lämna den hemma. Du kan ta med den till stranden, parken, hotellet, bakgården, badtunnan eller varför inte vid poolen. Möjligheterna är oändliga.

Titta även på

Andersson BHS 3.0
(24 st)
 • Bluetooth med stöd för NFC-pairing
 • Kraftfullt ljud och inbyggd subwoofer
 • Inbyggd mikrofon för samtal

699:-

JBL JBL Flip II FLIPIIBLKEU Portabel, trådlös Bluetooth-högtalare med mikrofonPrisvinnande trådlösa portabla högtalaren Flip2 från JBL ger alla trådlösa surfplattor och telefoner ett fylligt ljud var du än är. Flip2 är byggd med JBL:s skicklighet och engagemang och har två högtalarelement och en inbyggd basport som ger musiken kraftfull bas, dynamiskt djup och tydlig röståtergivning – och allt i en högtalare som ryms i en hand.Och eftersom din telefon även används för annat än musik ibland så har Flip2 inbyggda mikrofoner och eko- och bruselimineringstekniken SoundClear® så att du kan använda den som handsfree-högtalartelefon och aldrig missa ett enda ord. JBL Flip2 är en trådlös, portabel, uppladdningsbar, batteridriven, aktiv högtalare som du kan ta med vart som helst och som ryms i ena handen.Moderna högtalarelement och inbyggd basportDubbla 40 mm högtalarelement och specialanpassad inbyggd basport för naturtrogen ljudåtergivning så att du inte missar ett enda ord i favoritlåten oberoende av vilken volym du har.SoundClear® eko- och bruseliminering och optimerad mikrofonEko- och bruselimineringen SoundClear® och inbyggd optimerad mikrofon minskar bakgrundsbrus och distorsion ännu mer så att telefonsamtalen med Flip2 är klara och tydliga på alla volymer.Trådlös Bluetooth-strömning för alla surfplattor och smartphonesStrömma musik från vilken portabel smart enhet som helst till Flip2 – hur enkelt som helst. Enkel Bluetooth-parkoppling via NFC och stabil Bluetooth-anslutning till Flip2 för all din musik.Smart, bärbar designFlip2 ser ut och känns lika fantastisk som den låter. Den är en robust och tålig, men fortfarande otroligt smidig att bära med sig.Med den unika designen på Flip2 kommer du aldrig vilja lämna den hemma. Du kan ta med den till stranden, parken, hotellet, bakgården, badtunnan eller varför inte vid poolen. Möjligheterna är oändliga. Bluetooth-högtalare 4,5 8 539 SEK 539 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Bluetooth-högtalare