Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

HD CA-modul och Boxer Mix Kontantkort 3 månader

Boxer HD CA modul + BoxerKontant

  Art.nr: 172138
Köp Boxer Mix Kontantkort och få samma kanaler som ingår i Boxer Mix, i 3 månader.När du köper Boxer Mix kontantkort i detta paket ingår en HD CA-modul till ett rabatterad pris.
1 590:-

Delbetala från 132:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • 1990 2016-10-15

  Kontrollera att det finns täckning

  Köpa INTE denna produkt! Om du har en inomhusantenn finns inga garantier att det kommer att fungera. Bor du i Kalmar området, köp INTE Boxer kortet, signalstyrkan från den rekommenderade mast i Emmaboda kräver en utomhusantenn. Sist men inte minst har du aktiverat Boxer kortet och det inte fungerar så får du skylla dig själv. Boxer göra inga återköp. Det är bättre och lägga pengarna i en flaska och släppa den i vattnet från Ölandsbron. Ynkligt Boxer!

  Eller
  Avbryt
 • Strandboll 2015-11-08

  Bra köp

  Köpte denna produkt för att dels se utbudet och dels se anslutning och uppkoppling. Blev nöjd med båda! Det enda negativa är lite väl dyrt för tre månader.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • theemokid2 2013-02-08

  helt underbar

  funkade jätte bra=), och hade nyaste firmware, många plus

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • susse49 2016-10-17
  Eller
  Avbryt

Produktbeskrivning

Köp Boxer Mix Kontantkort och få samma kanaler som ingår i Boxer Mix, i 3 månader.
När du köper Boxer Mix kontantkort i detta paket ingår en HD CA-modul (bakåtkompatibel) till ett rabatterad pris. Perfekt för sommaren i husvagnen eller sommarstugan.

När du köpt kortet måste du aktivera det för att det ska börja fungera. De 3 månaderna börjar först när kortet aktiverats, så det går bra att köpa kortet när som helst och sedan aktivera det samma dag som du vill se kanalerna, eller välja ett startdatum, om du föredrar det. För att aktivera kortet uppger du ditt programkortsnummer hos Boxer samt datum du vill att abonnemanget skall börja gälla.

När 3 månader har löpt ut är det möjligt att fylla på kortet med 1, 2 eller 3 månader. Du kan fylla på ditt kort via Boxer och du väljer själv från vilket datum du vill att abonnemanget ska löpa vidare. Boxer Mix Kontantkort går att fylla på igen men uppehållet får inte vara längre än 36 månader mellan påfyllningarna. Är det mer än 36 månader sedan du sist fyllde på ditt kort måste du köpa ett nytt kort.


För att få tillgång till HD kanalerna så krävs det en digital-tv box med stöd för HD kanaler eller en i TV:n inbyggd digital-tv mottagare med stöd för HD.

Alternativ påfyllnad

Påfyllnad 3 månader: 1195 kr
Påfyllnad 2 månader: 829 kr
Påfyllnad 1 månad: 455 kr

Påfyllning av ett befintligt kontantkort görs enkelt via Boxers hemsida.

Villkor Boxer Mix Kontantkort
Boxer Mix Kontantkort har inga månadsavgifter och ingen bindningstid (enbart 3 månaders giltighetstid).

Boxer Boxer HD CA modul + BoxerKontant Köp Boxer Mix Kontantkort och få samma kanaler som ingår i Boxer Mix, i 3 månader. När du köper Boxer Mix kontantkort i detta paket ingår en HD CA-modul (bakåtkompatibel) till ett rabatterad pris. Perfekt för sommaren i husvagnen eller sommarstugan. När du köpt kortet måste du aktivera det för att det ska börja fungera. De 3 månaderna börjar först när kortet aktiverats, så det går bra att köpa kortet när som helst och sedan aktivera det samma dag som du vill se kanalerna, eller välja ett startdatum, om du föredrar det. För att aktivera kortet uppger du ditt programkortsnummer hos Boxer samt datum du vill att abonnemanget skall börja gälla. När 3 månader har löpt ut är det möjligt att fylla på kortet med 1, 2 eller 3 månader. Du kan fylla på ditt kort via Boxer och du väljer själv från vilket datum du vill att abonnemanget ska löpa vidare. Boxer Mix Kontantkort går att fylla på igen men uppehållet får inte vara längre än 36 månader mellan påfyllningarna. Är det mer än 36 månader sedan du sist fyllde på ditt kort måste du köpa ett nytt kort. För att få tillgång till HD kanalerna så krävs det en digital-tv box med stöd för HD kanaler eller en i TV:n inbyggd digital-tv mottagare med stöd för HD. Alternativ påfyllnad Påfyllnad 3 månader: 1195 kr Påfyllnad 2 månader: 829 kr Påfyllnad 1 månad: 455 kr Påfyllning av ett befintligt kontantkort görs enkelt via Boxers hemsida. Villkor Boxer Mix Kontantkort Boxer Mix Kontantkort har inga månadsavgifter och ingen bindningstid (enbart 3 månaders giltighetstid). CA-modul 3,7 3 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Digitalbox & CA-modul
 3. CA-modul