Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Boxer/Viaccess CA-modul för DVB-T2/HDTV

Boxer TV Modul HD CI+

  Art.nr: 144675
 • För Boxer
 • Fungerar med HD
 • DVB-T eller DVB-T2
 • Viaccess-stöd
 • Slipp extern digitalbox

Abonnemang

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(35 st)

 • sm1nvx 2015-05-30

  Perfekt till husvagnen

  Funkar alldeles utmärkt i min husvagn med en gammal antenn.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Capricorn1 2015-02-08

  Bra

  Gör vad den ska, varken mer eller mindre.
  Inga plus o inga minus kort o gott.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • boxerkund 2014-10-07

  tvingad till dåligt köp

  pga av att boxer kodat alla reklam program måste vi ha en ci modul för att låsa upp de redan reklam finansierade kanalerna. jag är nu inne på min 3:e modul detta år, Net on Net har skött detta med beröm godkänt och utan någon anmärkning bytt ut till ny ci modul.De kaninte hjälpa att boxer håller sig med undermåligt matrialsom i i färsta läget inte borde finnas, Ci mdlen förbättrar inte kanalerna

  Eller
  Avbryt
 • Pettson62 2014-10-06

  Fungerar som den ska

  Kan vara svårt för den oinvigde att förstå om den sitter rätt. Men väl där så gör den sitt jobb. Kan tycka att den egentligen är överflödig, borde vara integrerad med TV:n från början.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • bussmicke 2014-08-06

  ett måste om man vill se på boxer

  snabb leverans som vanligt från netonnett men onödigt dyr

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • same22 2016-01-18
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Ja den passar i 49UF640. // Filiph

   FiliphP 2016-01-21
 • Fungerar denna modulen till Andersson LED32510FHD PVR?

  Zzzeeroo 2014-11-11
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, TV:n stödjer denna Boxer CA-modul.

   SebastianNetOnNet 2014-11-26
 • Vi har en äldre HD-ready TV Sony modell KDL 32D3000 med insticksmöjlighet för CA-modul. Kan vi se HD-kanalerna med Boxer TV Modul HD Cl+ ?? Vi har ett Boxer Mixerabonnemang.

  fredlos 2013-11-18
  Eller
  Avbryt
 • Förstår inte riktigt om den inbyggda digitalboxen kan ta emot HD sändning. Den har DVB: DVB-T, MPEG4, DVB-C enligt instruktionsbok, innebär detta att jag inte kan använda Boxer TV Module HD CI+ för att titta på HD kanaler? Är det en MPEG-4 modul jag ska ha? Idag har jag en äldre extern digitalbox (MPEG2) som fungerar OK, men hade varit gott att slippa alla kablar och den externa boxen. Så frågan är: vilken modul ska jag köpa till denna tv:n? (Har Boxer abbonemang/kort för närvarande)

  Ilmer 2011-12-31
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Kolla om modulen är rätt codec. Ja, det är mpeg 4 du ska ha numera. Mpeg 2 bara pixlar sig. Jag har fått köpa en ny ca-modul för mpeg4, hos netonnet, och den fungerar perfekt. Har oxå Boxer-abonnemang. Men du måste ha ett abonnemang för HD-kanalerna oxå. Uppfattade inte om du har det.

   Finnjollen 2012-05-30
  • Tv:n måste kunna klara DVB-T2 för att du skall kunna ta emot HD kanaler med en CL+ modul.

   Vinylbandit 2012-07-10
  • Enligt boxers hemsida så behövs det en box med beteckningen dvb-t2......vilket din tv:s box inte verkar ha. Har precis själv köpt en philips 47 led där ett av mina krav va just dvb-t2 o det funkar som det ska med boxers hd-kanaler. Alltså: extern box=dvb-t2 och inbyggd=dvb-t2+modul hd cl+ Kolla även vilken version av programkort du har, spelar roll enligt boxer. /tomas

   harley73 2013-02-07

Produktbeskrivning

Med hjälp av denna MPEG2/4-godkända Dilog Viaccess CA-modul kan du få tillgång till Boxers kanaler via Boxers programkort i din digitalbox/TV eller inspelningsbara DVD med inbyggd digitalmottagare. CA-modulen har stöd CI+/DVB-T2-avkodning och kan därför användas för att ta emot HD-kanaler i en TV med inbyggd DVB-T2-mottagare.

Kravet är att din digitalbox eller TV har en så kallad Common Interface-port (CI+-port för DVB-T2-mottagning) och att du har ett programkort från Boxer.

Tack vare stöd för MPEG4-avkodning* av både DVB-T och DVB-T2 kan du avkoda och se både dagens MPEG2 och MPEG4-sändningar samt HDTV-sändningar i DVB-T2/MPEG4**.

* För att kunna avkoda och se MPEG4-sändningar måste din TV vara utrustad med MPEG4-godkänd DVB-T-mottagare.

** För att se HDTV-sändningar krävs att din TV är utrusad med DVB-T2-mottagare samt CI+-port.

Boxer Boxer TV Modul HD CI+ 348493 Med hjälp av denna MPEG2/4-godkända Dilog Viaccess CA-modul kan du få tillgång till Boxers kanaler via Boxers programkort i din digitalbox/TV eller inspelningsbara DVD med inbyggd digitalmottagare. CA-modulen har stöd CI+/DVB-T2-avkodning och kan därför användas för att ta emot HD-kanaler i en TV med inbyggd DVB-T2-mottagare. Kravet är att din digitalbox eller TV har en så kallad Common Interface-port (CI+-port för DVB-T2-mottagning) och att du har ett programkort från Boxer. Tack vare stöd för MPEG4-avkodning* av både DVB-T och DVB-T2 kan du avkoda och se både dagens MPEG2 och MPEG4-sändningar samt HDTV-sändningar i DVB-T2/MPEG4**. * För att kunna avkoda och se MPEG4-sändningar måste din TV vara utrustad med MPEG4-godkänd DVB-T-mottagare. ** För att se HDTV-sändningar krävs att din TV är utrusad med DVB-T2-mottagare samt CI+-port. CA-modul 4 35 390 SEK 390 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Digitalbox & CA-modul
 3. CA-modul