Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlösa, kompakta studiohögtalare med kristallklart ljud

Philips BTS5000

  Art.nr: 198645
 • 100 Watt uteffekt
 • Diskant- och baskontroll
 • Basreflex
 • Bluetooth (aptX och AAC)
 • Kompakt design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Bluelounge CableBox - White
(6 st)
 • Gömmer sladdar och grendosor
 • Flamsäker
 • Gummifötter

299:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • xxxlrealman 2015-03-08

  Oslagbart prisvärde

  Glöm billiga plastiga datorhögtalare med dåligt ljud och glappkontakt eller spräckta membran med tiden. Här blir t.o.m hi-fi nördarna imponerade för dessa maffiga dator/bluetooth högtalare levererar ett impnerande bra ljud, kristallklart och med djup och nyans. Enkla att installera och förstå, många anslutningsmöjligheter och biffigt coolt stilrent yttre. Passar såväl bluesälskaren som gamern. Rekommenderas varmt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • kungfuu 2015-02-10

  Bra men instabila

  Spelar mycket bra när de fungerar som de ska. De är däremot känsliga för avbrott över Bluetooth och jag har returnerat 2 par med samma fel. De fungerar utmärkt första gången jag kopplar upp dem, alla andra gånger kommer bara ljud ur ena högtalaren. Blir de strömlösa en stund fungerar det igen, sedan samma sak.
  Jag byter tyvärr mot annan lösning.

  Eller
  Avbryt
 • Petri 2014-08-26
  Topp 500 skribent

  Kanonljud!!!

  som reklamen säger "kristallklart ljud", bra tryck i basen låter bra både på låg och hög volym. Och volym finns så det räcker att skrämma grannarna med :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • för att få ström är det via ström kabel?

  lobb 2014-12-23
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, precis som du säger så får denna ström via eluttaget i väggen.

   SebastianNetOnNet 2015-01-11
  • Ja, de är aktiva och behöver 230V. Anslutning via Eurokontakt.

   kungfuu 2015-02-10
 • Ovra 2014-09-30
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ca 2m.

   kungfuu 2015-02-10

Produktbeskrivning

Diskant- och baskontroll för höga och låga toner

Diskant- och baskontroll är equalizer-funktioner för att kontrollera höga och låga frekvenser i ljudanläggningar. Med diskanten reglerar du förstärkningen av höga toner i musiken medan basen kontrollerar de låga tonerna. Med upp- och nedknapparna är det lätt att fokusera mer på de låga eller höga tonerna. Om du låter diskant- och baskontrollen vara orörd kan du spela upp musik så som den spelades in. Diskant- och baskontrollerna gör att du får musiken så som du vill ha den.

Perfekt bas med basreflex

Basreflexhögtalare ger en djup bas från kompakta högtalarlådor. De skiljer sig från vanliga högtalarlådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet.

Resultatet blir en djupare kontrollerad bas och mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen fås att vibrera som i en konventionell woofer för att på så sätt skapa resonansen. Tillsammans med gensvaret från woofern skapas lågfrekventa ljud och du kan uppleva nya djupa basljud.

Bluetooth® (aptX® och AAC) med musikströmning i hifi-kvalitet

Den avancerade tekniken tar ljudet som strömmas via Bluetooth® till nästa nivå. För Bluetooth®-standardljud används SBC-codec som tagits fram för enkel ljudöverföring och därför kan göra lyssnaren besviken och missnöjd. Philips-högtalaren är däremot utrustad med trådlös Bluetooth®-teknik (aptX® och AAC) med hifi-kvalitet, vilket ger dig ett rikt, kraftfullt och kristallklart ljud. Philips levererar nu ljudkvaliteten du har kommit att vänta dig, kompatibelt med de senaste Android™- och Apple iOS-smarttelefonerna och -surfplattorna såväl som andra enheter. Trådlös musik har aldrig låtit så här bra.

Trådlös musikströmning

Kompakt design

Högtalaren har stöd för musikströmning via Bluetooth. Nu kan du njuta av dina favoritlåtar i hög kvalitet, trådlöst från dina Bluetooth-enheter. Kompakt design som passar var som helst och vem som helst. Det kompakta setet passar i alla rum på grund av sin tunna design och storlek.

 

Komplettera ditt köp

Bluelounge CableBox - White
(6 st)
 • Gömmer sladdar och grendosor
 • Flamsäker
 • Gummifötter

299:-

Philips Philips BTS5000 BTS5000W/10 Diskant- och baskontroll för höga och låga toner Diskant- och baskontroll är equalizer-funktioner för att kontrollera höga och låga frekvenser i ljudanläggningar. Med diskanten reglerar du förstärkningen av höga toner i musiken medan basen kontrollerar de låga tonerna. Med upp- och nedknapparna är det lätt att fokusera mer på de låga eller höga tonerna. Om du låter diskant- och baskontrollen vara orörd kan du spela upp musik så som den spelades in. Diskant- och baskontrollerna gör att du får musiken så som du vill ha den. Perfekt bas med basreflex Basreflexhögtalare ger en djup bas från kompakta högtalarlådor. De skiljer sig från vanliga högtalarlådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resultatet blir en djupare kontrollerad bas och mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen fås att vibrera som i en konventionell woofer för att på så sätt skapa resonansen. Tillsammans med gensvaret från woofern skapas lågfrekventa ljud och du kan uppleva nya djupa basljud. Bluetooth® (aptX® och AAC) med musikströmning i hifi-kvalitet Den avancerade tekniken tar ljudet som strömmas via Bluetooth® till nästa nivå. För Bluetooth®-standardljud används SBC-codec som tagits fram för enkel ljudöverföring och därför kan göra lyssnaren besviken och missnöjd. Philips-högtalaren är däremot utrustad med trådlös Bluetooth®-teknik (aptX® och AAC) med hifi-kvalitet, vilket ger dig ett rikt, kraftfullt och kristallklart ljud. Philips levererar nu ljudkvaliteten du har kommit att vänta dig, kompatibelt med de senaste Android™- och Apple iOS-smarttelefonerna och -surfplattorna såväl som andra enheter. Trådlös musik har aldrig låtit så här bra. Trådlös musikströmning Kompakt design Högtalaren har stöd för musikströmning via Bluetooth. Nu kan du njuta av dina favoritlåtar i hög kvalitet, trådlöst från dina Bluetooth-enheter. Kompakt design som passar var som helst och vem som helst. Det kompakta setet passar i alla rum på grund av sin tunna design och storlek.   Högtalare 4 3 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. DJ
 3. Högtalare