Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Imponerande 4-kanals controller fullmatad med funktioner

Numark NS7 II

  Art.nr: 198764
  • 4-kanals controller
  • Två stora 7-tums jog-hjul
  • Anslagskänsliga pads
  • Visuell feedback
  • Inbyggt 24-bitars ljudkort
9 995:-

Delbetala från 833:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Typ av kontroller MIDI-kontroller/mixerbord
Antal kanaler 4 kanaler
Inbyggt ljudkort Ja
Inbyggt ljudkort 44.1kHz/24bit
Filter Högpassfilter, Lågpassfilter
Anslutningar
MIC-ingång (XLR) 2 st
MIC-ingång (6,35 mm) 0 st
RCA-ingång 4st
MIDI-utgång 1 st
MASTER-utgång (XLR) 1 st
MASTER-utgång (6,35 mm) 0 st
MASTER-utgång (RCA) 1 st
Hörlursmonitorutgång (6,35 mm) 1 st
Hörlursmonitor-utgång (mini-pin) 1 st
Antal USB-portar Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Funktioner
Deck-control 0
Sampler 0
Effekter Ja
Autoloop Ja
Manuell loop Ja
Hot Cue Ja
Hot Cue Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Cue Ja
Cue Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Pulse control Ja
Pulse control Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Jog wheel Ja
Storlek jog wheel 178 mm
Slip-läge Ja
Talkover-funktion Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Harmonisk distorsion Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång från Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång till Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Medföljande mjukvara Nej
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bredd 762,0 mm
Höjd 106,0 mm
Djup 403,0 mm
Vikt 15,3 kg
Systemkrav PC 2 GB RAM ( 4GB RAM är att rekommendera), Skärmupplösning: 1280 x 720 eller högre, Windows 7
Systemkrav Mac Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Skärmupplösning: 1280 x 720 eller högre
Systemkrav för video-mixning Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförsörjning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Ta ditt artistskap till en ny imponerande nivå

Fyra kanaler, "slip mats" av högkvaltiet, motoriserade fat och en full uppsättning av rattar och filter för att dina mixar till högsta möjliga nivå. NS7II är den mest responsiva DJ controllern ute på någonsin skapad, i stortsätt varje centimer är fylld med funktier och finesser som kommer till liv under din mix. Du får oöverträffad visuell feedback, problem fri anslutning med MIDI och den mest omfattande intergrationen av Serato DJ tillgänglig. 

Kraftfull, nytänkade teknik smälter samman perferkt i denna controller för att ge dig bästa möjliga upplevelse i en robust, exklusiv och stilren lösning.

)

Det bästa av två världar

Med NS7II får du det bästa av två världar. Konsten av mix och scratch föddes på vinyl, med NS7II får du den riktiga, klassiska känslan med stora 7 tums motordrivna jog-hjul som drivs via MIDI anslutning med otroliga 3600 "ticks" per rotation. Du kan också välja mellan hög- eller lågvridmoment, så att när det kommer till känsla, respons och kvalitet finns det inget som slår NS7II.

Njut av högkvalitativa komponenter

Akai Professional - hjärtat av musikproduktion i årtioenden. NS7II kommer med två dynamiska prestandadäck framtagna av Akai Professional. Varje anslagskänsliga pad är utrustade med "multicolor" för enkel visuell feedback under pågende mix. Padsen kan användas för att till exempel loopa, cuea, sampla och slicea med fart och precision. Du kan göra allt från mixa och producera i realtid, ta ditt artistskap till en helt ny nivå!

Anslut alla dina enheter

NS7II är redo för vad som helst, den fungerar utan en dator, vilket innebär att du kan ansluta upp till fyra externa enheter utan att ens starta datorn. Anslut till exempel skivspelare, MP3-spelare eller annan musikkälla som du vill mixa och sampla musik ifrån. Utrustad med ett inbyggt 24-bitars ljudkort får du audiophile-klass på alla dina mixar. Ljudet är riktigt rent och klart, och basen får alla gunga!
 

     

Numark Numark NS7 II 1040110262 Ta ditt artistskap till en ny imponerande nivå Fyra kanaler, "slip mats" av högkvaltiet, motoriserade fat och en full uppsättning av rattar och filter för att dina mixar till högsta möjliga nivå. NS7II är den mest responsiva DJ controllern ute på någonsin skapad, i stortsätt varje centimer är fylld med funktier och finesser som kommer till liv under din mix. Du får oöverträffad visuell feedback, problem fri anslutning med MIDI och den mest omfattande intergrationen av Serato DJ tillgänglig.  Kraftfull, nytänkade teknik smälter samman perferkt i denna controller för att ge dig bästa möjliga upplevelse i en robust, exklusiv och stilren lösning. ) Det bästa av två världar Med NS7II får du det bästa av två världar. Konsten av mix och scratch föddes på vinyl, med NS7II får du den riktiga, klassiska känslan med stora 7 tums motordrivna jog-hjul som drivs via MIDI anslutning med otroliga 3600 "ticks" per rotation. Du kan också välja mellan hög- eller lågvridmoment, så att när det kommer till känsla, respons och kvalitet finns det inget som slår NS7II. Njut av högkvalitativa komponenter Akai Professional - hjärtat av musikproduktion i årtioenden. NS7II kommer med två dynamiska prestandadäck framtagna av Akai Professional. Varje anslagskänsliga pad är utrustade med "multicolor" för enkel visuell feedback under pågende mix. Padsen kan användas för att till exempel loopa, cuea, sampla och slicea med fart och precision. Du kan göra allt från mixa och producera i realtid, ta ditt artistskap till en helt ny nivå! Anslut alla dina enheter NS7II är redo för vad som helst, den fungerar utan en dator, vilket innebär att du kan ansluta upp till fyra externa enheter utan att ens starta datorn. Anslut till exempel skivspelare, MP3-spelare eller annan musikkälla som du vill mixa och sampla musik ifrån. Utrustad med ett inbyggt 24-bitars ljudkort får du audiophile-klass på alla dina mixar. Ljudet är riktigt rent och klart, och basen får alla gunga!         Mixer & Controller 9995 SEK 9995 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. DJ
  3. Mixer & Controller