Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

2.1 3D Blu-ray hemmabio med BD Live!

Andersson BYH 1.1

  Art.nr: 174197
 • 3D Blu-ray hemmabiosystem
 • Brett filstöd
 • HDMI-utgång
 • BD Live
 • USB-ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • fimpen80 2014-07-04

  Hyfsad hemmabio för bra peng

  Som student är det rätt svårt att hitta billiga hemmabio system, och kom fram till denna till slut. Läste några recensioner på nätet innan köpet, och fick uppfattningen att den var rätt ok. Till största del stämmer detta. Som en kort sammanfattning kan man säga följande:

  + Volymen går högt även på låga nivåer (så pass högt att grannarna börjar klaga)
  + Bildkvalitén är suverän (både dvd & bluray)
  + ljudkvalitén är också rätt bra - fångar upp de allra minsta ljudeffekterna med gott omfång

  - systemet ger av ett "surrande" ljud (som en tom radiokanal) som hörs tydligt vid minimal volym
  - vid första uppspelningen av dvd/bluray så är ljudkanalerna för skådespelarna avstängda på något galet sätt (?), det enda som hörs är musiken (för att bota detta måste man stoppa videon, och starta upp den igen från systemets huvudmeny)
  - systemet är något "segt", dvs. om man lägger in en skiva eller bara startar upp maskinen, så tar det ca. 20-30 sekunder innan den svarar på fjärrkontrollens knapptryckningar

  Som en slutsummering kan sägas att maskinen är helt ok som ett billigare alternativ för hemmabio, om man har rätt så begränsad budget, vilket dessutom spelar upp bluray.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Johanssonsbulten 2014-04-02

  Basen funkar inte!!

  Fick hem systemet, kopplade in allt som man ska men får inte basen att funka! Så besviken och det har inte löst sig än! Dom andra högtalarna funkar men alltså inte basen!

  Eller
  Avbryt
 • Henke27 2013-05-14

  Bra för mindre rum

  Fungerar helt okej för priset. Ser mycket snyggt ut och tar lite plats. Ljudet är fint, men saknar den tunga basen. Något krångliga menyer och ljudet måste ställas in på rätt sätt för att låta bra.

  Spelar de flesta filformat vilket innebär att det är mycket smidigt att spela högupplöst film från ett usb minne.

  Flera anslutningsmöjligheter på recivern gör det enkelt att koppla in flera enheter.

  Jag anser att det är ett prisvärt system om man vill ha bättre ljud till tv:n som tar lite plats, samt om man vill ha en schysst blurayspelare som spelar de flesta format.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • dallenmusic 2013-01-07

  Andersson BYH 1.1

  Förvånande bra ljud och kvalitet till det priset.
  Rekommenderas *******

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • DennisUlricehamn 2014-03-10

   Trött på Skräp

   Jag hoppas att jag har fått ett måndags ex här. för min vägrar spela upp skivor, punkt inga skivor inte DVD eller Blu-ray

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • jag vill tillexempel kunna spela spotify på telefonen men att ljudet går via wifi nätverket och en source tex(line 1) är detta möjligt med rätt app kanske?

  skogsmulle88 2013-06-28
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 300 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 110 Watt
Uteffekt per högtalare (RMS) 30 Watt
Uteffekt Subwoofer (RMS) 50 Watt
D/A-omvandlare ljud Information saknas / Anges ej av tillverkaren
D/A-omvandlare bild Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring -
Bildförbättring -
Uppspelning
Optisk enhet Blu-ray, CD, DVD
Stöd CD-format CD, CD-R, CD-RW
Stöd DVD-format DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW
Region DVD 2
Stöd Blu-ray-format BD
Region Blu-ray B
Ljudfiler som stöds MP3
Videofiler som stöds DivX, MKV, MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD
Bildfiler som stöds JPG
DTS-avkodare Nej
DTS-avkodare -
Dolby-avkodare Nej
Dolby-avkodare -
Funktioner
Stöd för 3D Ja
3D-funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
4K-stöd Nej
4K-uppskalning Nej
DVD-uppskalning Ja
Smart-TV Nej
Webläsare Nej
Sociala medier BD Live
Anslutningar
HDMI-utgångar 1 st
HDMI-ingångar 0st
HDMI-version 1.4
HDMI-ARC Nej
HDMI-CEC Nej
Digital ljudingång (Optisk) 1 st
Digital ljudutgång (optisk) 1st
Digital ljudingång (Koaxial) 1 st
Digital ljudutgång (koaxial) 1st
Kompositvideoingång 0st
Kompositvideoutgång 0st
3,5 mm ljudingång Nej
3,5 mm ljudutgång Nej
Hörlursutgång 0 st
Antal USB-portar 1 st
Dockningsmöjlighet Nej
Dockningsstöd -
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning Nej
Trådlös nätverksstandard -
AirPlay Nej
Bluetooth Nej
Bluetooth-version -
Bluetooth-stöd -
Övriga anslutningar RCA-anslutning, Videoutgång
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Förval 9st
Dimensioner
Bredd huvudenhet 430mm
Höjd huvudenhet 48mm
Djup huvudenhet 280mm
Bredd fronthögtalare 100mm
Höjd fronthögtalare 130mm
Djup fronthögtalare 90mm
Bredd centerhögtalare 0mm
Höjd centerhögtalare 0mm
Djup centerhögtalare 0mm
Bredd bakre högtalare 0mm
Höjd bakre högtalare 0mm
Djup bakre högtalare 0mm
Bredd subwoofer 156mm
Höjd subwoofer 325mm
Djup subwoofer 360mm
Vikt Huvudenhet 3,000kg
Vikt fronthögtalare 0,600kg
Vikt centerhögtalare 0,000kg
Vikt bakre högtalare 0,000kg
Vikt subwoofer 5,5kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör 2 st högtalarkablar á 3 meter(för högtalarna), högtalarkabel á 10 meter(för subwoofer), fjärrkontroll, batterier, manual, FM-antenn, AV-kabel
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) 40,0 Watt
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Energisparläge Nej
Övrig information -

Produktbeskrivning

Andersson BYH 1.1 är ett kompakt och välljudande 3D Blu-ray hemmabiosystem med ett flertal funktioner som gör det till ett oerhört smidigt system. Med 3D Blu-ray kan man kliva in i en helt ny dimension av underhållning i hemmet, och med USB-ingång och ett brett filstöd kan du spela upp mängder av filmer, musik och bilder. Systemet har även HDMI-utgång, digitala ljudanslutningar samt nätverksanslutning* för BD Live-funktion.

Blu-ray

LG Blu-rayBlu-ray-skivor har kapacitet för högupplösta data och bilder med en upplösning på 1920x 1080, som är definitionen för fullständigt högupplösta bilder. Scener verkar få liv när detaljerna framträder lika tydligt som i verkligheten, rörelserna mjukas ut och bilderna blir kristallklara. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud ­ så att ljudupplevelsen känns nära nog verklig. Den stora lagringskapaciteten på Blu-ray-skivor gör det möjligt att införliva en mängd interaktiva funktioner.

3D Blu-ray

3D Blu-ray Med 3D-teknik hemma behöver du inte längre ta dig till en biograf för att se filmer i 3D. Tack vare 3D kan du nu njuta av äkta 3D-material, direkt i din egen soffa. 3D Blu-ray ger en suverän bildkvalitet med 3D Full HD 1080p. Tillsammans med en 3D-TV får man den ultimata upplevelsen genom att frigöra bilden från TV:ns platta dimension och förvandla den till en mer intensiv och verklighetstrogen upplevelse. Resultatet är häpnadsväckande och kommer att revolutionera hur man ser på film i framtiden. Kliv in i en helt ny värld av hemunderhållning, i ditt eget vardagsrum.

BD-Live för en interaktiv upplevelse

Tack vare nätverksanslutning (Ethernet) kan man ansluta sitt nya hemmabiosystem till ett befintligt nätverk och få tillgång till extramaterial via internet på Blu-ray-skivor med BD-Live-material. Få tillgång till trailers, bonusmaterial och mycket mer.

USB-ingång för foto, musik och film

Tack vare systemets USB-ingång kan man ansluta USB-minnen på upp till 32 GB och spela upp filmer, musik och bilder på din TV via hemmabiosystemet. Med ett brett filstöd kan man spela upp mängder av olika format. Begränsningarna är få med Andersson BYH 1.1.

Inbyggd FM-radio

Ditt nya 2.1 Blu-ray-hemmabiosystem klarar inte bara att spela upp media från CD, DVD och Blu-ray-skivor samt USB-minnen. Det har dessutom inbyggd FM-radio med möjlighet till 30 förval.

*Fungerar endast för BD Live, och inte några andra nätverksfunktioner.

Andersson Andersson BYH 1.1 Andersson BYH 1.1 är ett kompakt och välljudande 3D Blu-ray hemmabiosystem med ett flertal funktioner som gör det till ett oerhört smidigt system. Med 3D Blu-ray kan man kliva in i en helt ny dimension av underhållning i hemmet, och med USB-ingång och ett brett filstöd kan du spela upp mängder av filmer, musik och bilder. Systemet har även HDMI-utgång, digitala ljudanslutningar samt nätverksanslutning* för BD Live-funktion.Blu-rayBlu-ray-skivor har kapacitet för högupplösta data och bilder med en upplösning på 1920x 1080, som är definitionen för fullständigt högupplösta bilder. Scener verkar få liv när detaljerna framträder lika tydligt som i verkligheten, rörelserna mjukas ut och bilderna blir kristallklara. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud ­ så att ljudupplevelsen känns nära nog verklig. Den stora lagringskapaciteten på Blu-ray-skivor gör det möjligt att införliva en mängd interaktiva funktioner.3D Blu-ray Med 3D-teknik hemma behöver du inte längre ta dig till en biograf för att se filmer i 3D. Tack vare 3D kan du nu njuta av äkta 3D-material, direkt i din egen soffa. 3D Blu-ray ger en suverän bildkvalitet med 3D Full HD 1080p. Tillsammans med en 3D-TV får man den ultimata upplevelsen genom att frigöra bilden från TV:ns platta dimension och förvandla den till en mer intensiv och verklighetstrogen upplevelse. Resultatet är häpnadsväckande och kommer att revolutionera hur man ser på film i framtiden. Kliv in i en helt ny värld av hemunderhållning, i ditt eget vardagsrum.BD-Live för en interaktiv upplevelseTack vare nätverksanslutning (Ethernet) kan man ansluta sitt nya hemmabiosystem till ett befintligt nätverk och få tillgång till extramaterial via internet på Blu-ray-skivor med BD-Live-material. Få tillgång till trailers, bonusmaterial och mycket mer.USB-ingång för foto, musik och filmTack vare systemets USB-ingång kan man ansluta USB-minnen på upp till 32 GB och spela upp filmer, musik och bilder på din TV via hemmabiosystemet. Med ett brett filstöd kan man spela upp mängder av olika format. Begränsningarna är få med Andersson BYH 1.1.Inbyggd FM-radioDitt nya 2.1 Blu-ray-hemmabiosystem klarar inte bara att spela upp media från CD, DVD och Blu-ray-skivor samt USB-minnen. Det har dessutom inbyggd FM-radio med möjlighet till 30 förval.*Fungerar endast för BD Live, och inte några andra nätverksfunktioner. Hemmabiosystem 3 4 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hemmabio
 3. Hemmabiosystem