Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Receiver med 4K-uppskalning, inbyggd Wi-Fi och Bluetooth

Sony STR-DN1050

  Art.nr: 203012
 • 7.2 hemmabioreceiver
 • 165 Watt per kanal
 • 3D/4K-kompatibel
 • Strömma ljud från Wi-Fi och Bluetooth

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(13 st)

 • ShabaI 2015-07-04
  Topp 1000 skribent

  Kraftfullt men ändå upplöst ljud.

  Jag har bytt från en ganska ny H/K reciever till denna då jag tyckte den gamla blev onödigt varm och den var nog lite för svag för mina ganska tungdrivna högtalare och blev mycket imponerad av vad Sony DN 1050 kunde prestera.
  Kraft och dynamik finns i alla register och faktiskt fick jag ett mycket renare och mer upplöst ljud dessutom blev jag mycket imponerad av kalibreringssystemet som efter 5 sekunder ordnade ett vältajmat sorroundljud av en kvalitet som jag inte har lyssnat på tidigare trots flera försök med tidigare receivrar av olika märken och inställningar upp och ner och hit och dit, systemet prickar in högtalarna på centimetrar när och läser av fas och storlek direkt bara genom en trudelutt på några sekunder.
  Sonyn levereras med en mycket simpel fjärrkontroll som känns lite billig men som visar sig vara mycket funktionell med nästan alla inställningar på skärmen(duken) och allt är mycket enkelt att styra utan en fjärrkontroll som har 400 knappar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • janhd 2015-06-30

  Hyfsad men kan bli bättre.

  Koppling mellan inputs (HDMI, Digiital/Analog audio, Component o.s.v.) gör att det blir svårt att utnyttja alla inputs som man vill. Ljudet är bra, bilden bra. Drar mycket ström i standby. Men gör det den ska.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Majorbrighton 2015-06-03

  Impressed

  Have been rely pleased that the unit is an easy one to use; with clear menus and set- up. The unit is large, so make shore you measure properly, was supprised when I got it! Remember to turn off "sleep mode" or your receiver will stop while watching media, this should not happen, yet it works by time and not weather your watching something, hense a minus star.
  Otherwise delivers great quality sound, yet only if you have great quality speakers to hear it with!
  Packing could have been 50% better.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • KalleKSN 2015-06-01

  Överraskad!

  Måste säga att jag blev positivt överraskad, både vad det gäller blid och ljud. Enkel att installera och klockrent med 3 st HDMI ut.
  Det enda som jag kan tycka var lite synd vad den plastiga fjärren.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • reserva 2015-05-15

  opålitlig

  tappade signal efter 6 veckor.Ute på garantilagning ca.2 veckor

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hur djup är denna reciever? Enligt notering står det 32,94 cm, hur är detta mätt? Mäts endast chassit eller inkluderas även vridhjulen på framsidan samt röd/svarta högtalarportarna i det måttet? Om de inte inkluderas, är det någon som vet det verkliga djupet på denna?

  JHol 2015-01-11
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Djupet mäts från början av receivern (exkluderat volymknappen) till baksidan (exkluderat högtalarportarna). Alltså kan du lägga till 1cm på baksidan för att få djupet inräknat med högtalarportarna.

   SebastianNetOnNet 2015-01-22
  • Det är chassit ,utan knapparna. Totalt är den c.a 370mm djup

   GunnarC 2015-03-05

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal kanaler 7.2
Effekt per kanal 165Watt
DSP Ja
DSP-program Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång från Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång till Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Signal/Noise ratio Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Amp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring Advanced Digital Cinema Automatic Calibration, Digital Cinema Sound, Direct Stream Digital, Portable Audio Enhancer Plus, Sound Mode
Bildförbättring Deep Colour, x.v. Color
Högtalarkalibrering Ja
Högtalarval Zone 2
Uppspelning
Ljudfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-avkodare Ja
DTS-avkodare DTS, DTS 96/24, DTS-ES, DTS-HD
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby Dual Mono, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, Dolby TruHD
Funktioner
Uppskalning till 1080p Ja
Stöd för 3D Ja
3D-funktioner Passthrough
4K-stöd Ja
4K-uppskalning Ja
AirPlay Ja
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
App-kontroll via kostnadsfri app Ja
Övriga funktioner DEEZER, Spotify Connect, TuneIn
Anslutningar
HDMI-utgångar 3 st
HDMI-ingångar 6st
HDMI-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
HDMI-ARC Ja
HDMI-CEC Ja
Digital ljudingång (Optisk) 2 st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 1 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Analog ljudingång 4.1
Kompositvideoingång 2st
Kompositvideoutgång 1st
Komponentvideoingång 0st
Komponentvideoutgång 0st
3,5 mm ljudingång Nej
3,5 mm ljudutgång Nej
Hörlursutgång 1 st
Antal USB-portar 1 st
Dockningsmöjlighet Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning Ja
Trådlös nätverksstandard Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Ja
RDS-stöd Ja
Förval 30st
Dimensioner
Bredd 430,0 mm
Höjd 172,0 mm
Djup 329,4 mm
Vikt 10,3 kg
Övrigt
Färg Svart
Menyspråk Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Energisparläge Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Grym detaljrikedom

Med 4K Ultra HD-upplösning får du fyra gånger så hög detaljnivå som med Full HD. STR-DN1050 skalar upp Full HD-filmer och TV-program så att kvaliteten blir närmare 4K Ultra HD.

Självklart har STR-DN1050 också stöd 3D-material så att du kan använda din nya hemmabioreceiver för att se på 3D-material från kompatibla Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler eller andra 3D-kompatibla enheter. Kliv in i en ny dimension av underhållning med 3D-material och en 3D-kompatibel TV.

Högupplöst surroundljud

Njut av bioljud hemma med STR-DN1050. För en verkligt dynamisk surroundljudsinställning finns det 7.2-ljudkanaler som ger 165 Watt uteffekt per kanal, så att du kan ansluta upp till sju enskilda högtalare. Via subwooferkanalen kan du ansluta upp till två subwoofers.

Surroundljudet håller bra kvalitet tack vare DSD (Direct Stream Digital). Det här enbitarsformatet utnyttjar en ström med mycket hög frekvens av ettor och nollor för att återskapa ljudvågor med en högre upplösning. Resultatet är tydligare och skarpare högupplöst ljudkvalitet. STR-DN1050 kan hantera DSD-uppspelning direkt via HDMI-anslutningen.

Ljud i flera rum samtidigt med Zone2

Med ytterligare en lyssningszon kan du ansluta två uppsättningar högtalare till STR-DN1050 och lyssna på samma ljud i två olika rum. Receivern kan också användas för att styra två separata ingångskällor samtidigt.

Välj vilken signal som ska skickas till varje lyssningszon – så att du kan titta på film i vardagsrummet och lyssna på musik i ett annat rum samtidigt.

Hör allt som händer runt dig med Dolby TrueHD

Ta del av levande, flerkanaligt ljud med Dolby True HD – konstruerad för att ge dig 100 procent förlustfritt ljud genom hela filmer och musik. Med Dolby TrueHD får du enastående ljudåtergivning i Blu-ray Disc-skivor, dvd-skivor och hämtat innehåll genom att aktivera bithastigheternas effektivitet och återskapa ljud som nästan uppnår studiokvalitet.

Upplev trådlös frihet med Wi-Fi och Bluetooth

STR-DN1050 kommer med inbyggd Wi-Fi och Bluetooth-teknik så att du enkelt kan njuta av din favoritmusik. För att strömma ljud över nätverket, kan du använda dig utav Sony's gratis applikation SongpPal som finns tillgänglig för både telefon och surfplatta. Med hjälp av denna kan du strömma högupplöst ljud från valfri nätverksansluten DLNA-enhet, till exempel en dator eller NAS. Inga extra adaptrar och ingen lång nätverkskabel behövs för att njuta av en stabil nätverksanslutning. Bluetooth-tekniken kommer med EDR så att du kan para upp och strömma allt ljud från MP3 till album på YouTube eller dina spellistor på Spotify.

Tack vare nätverksanslutningen kan du också ta del av en mängd olika musiktjänster via SongPal, till exempel Spotify Connect, tunein och DEEZER. Med dessa funktioner är det lätt att komma åt och lyssna på dina favoritlåtar och du kan också upptäcka en värld av ny musik i riktigt hög kvalitet.

Du kan också enkelt komma åt ditt iTunes-bibliotek med hjälp av AirPlay. Med AirPlay strömmar du högkvalitativt ljud från Apple-enheter direkt till receivern med hjälp av ditt befintliga hemnätverk. Det möjliggör samtidig uppspelning på flera enheter, så att du kan lyssna på samma spellista i olika rum.

Sony Sony STR-DN1050 STRDN1050.CEL Grym detaljrikedomMed 4K Ultra HD-upplösning får du fyra gånger så hög detaljnivå som med Full HD. STR-DN1050 skalar upp Full HD-filmer och TV-program så att kvaliteten blir närmare 4K Ultra HD.Självklart har STR-DN1050 också stöd 3D-material så att du kan använda din nya hemmabioreceiver för att se på 3D-material från kompatibla Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler eller andra 3D-kompatibla enheter. Kliv in i en ny dimension av underhållning med 3D-material och en 3D-kompatibel TV.Högupplöst surroundljudNjut av bioljud hemma med STR-DN1050. För en verkligt dynamisk surroundljudsinställning finns det 7.2-ljudkanaler som ger 165 Watt uteffekt per kanal, så att du kan ansluta upp till sju enskilda högtalare. Via subwooferkanalen kan du ansluta upp till två subwoofers.Surroundljudet håller bra kvalitet tack vare DSD (Direct Stream Digital). Det här enbitarsformatet utnyttjar en ström med mycket hög frekvens av ettor och nollor för att återskapa ljudvågor med en högre upplösning. Resultatet är tydligare och skarpare högupplöst ljudkvalitet. STR-DN1050 kan hantera DSD-uppspelning direkt via HDMI-anslutningen.Ljud i flera rum samtidigt med Zone2Med ytterligare en lyssningszon kan du ansluta två uppsättningar högtalare till STR-DN1050 och lyssna på samma ljud i två olika rum. Receivern kan också användas för att styra två separata ingångskällor samtidigt.Välj vilken signal som ska skickas till varje lyssningszon – så att du kan titta på film i vardagsrummet och lyssna på musik i ett annat rum samtidigt.Hör allt som händer runt dig med Dolby TrueHDTa del av levande, flerkanaligt ljud med Dolby True HD – konstruerad för att ge dig 100 procent förlustfritt ljud genom hela filmer och musik. Med Dolby TrueHD får du enastående ljudåtergivning i Blu-ray Disc-skivor, dvd-skivor och hämtat innehåll genom att aktivera bithastigheternas effektivitet och återskapa ljud som nästan uppnår studiokvalitet.Upplev trådlös frihet med Wi-Fi och BluetoothSTR-DN1050 kommer med inbyggd Wi-Fi och Bluetooth-teknik så att du enkelt kan njuta av din favoritmusik. För att strömma ljud över nätverket, kan du använda dig utav Sony's gratis applikation SongpPal som finns tillgänglig för både telefon och surfplatta. Med hjälp av denna kan du strömma högupplöst ljud från valfri nätverksansluten DLNA-enhet, till exempel en dator eller NAS. Inga extra adaptrar och ingen lång nätverkskabel behövs för att njuta av en stabil nätverksanslutning. Bluetooth-tekniken kommer med EDR så att du kan para upp och strömma allt ljud från MP3 till album på YouTube eller dina spellistor på Spotify.Tack vare nätverksanslutningen kan du också ta del av en mängd olika musiktjänster via SongPal, till exempel Spotify Connect, tunein och DEEZER. Med dessa funktioner är det lätt att komma åt och lyssna på dina favoritlåtar och du kan också upptäcka en värld av ny musik i riktigt hög kvalitet.Du kan också enkelt komma åt ditt iTunes-bibliotek med hjälp av AirPlay. Med AirPlay strömmar du högkvalitativt ljud från Apple-enheter direkt till receivern med hjälp av ditt befintliga hemnätverk. Det möjliggör samtidig uppspelning på flera enheter, så att du kan lyssna på samma spellista i olika rum. Receiver 4,6 13 4490 SEK 4490 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hemmabio
 3. Receiver