Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

3D-kompatibel hemmabioreceiver med HDMI!

Yamaha HTR-3066

  Art.nr: 187199
 • 3D-kompatibel
 • 5.1 hemmabioreceiver
 • 4 HDMI-ingångar
 • 5 x 100 W uteffekt (6 ohm)
 • 4K-kompatibel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Rumpmas 2014-03-03

  Ett mycket bra köp

  Jag är bara en enkel användare utan att vara någon som helst specialist till att börja med.
  Va nog lite nervös för att det skulle vara komplicerat att ansluta och få det att funka. Men det fixa gubben utan problem.
  Och är mycket nöjd med ljudet och att det va så användarvänligt. Därför rekommenderar jag denna produkt å det varmaste.

  //Rumpmas 60+// ( Heja Leksand)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Filurix 2014-02-09
  Topp 1000 skribent

  Ett mycket bra val

  En mycket bra receiver.
  Den fungerar bra både som radioenhet, för att lyssna på musik eller tal där. Yamaha har en mycket bra mottagningsenhet, vilket gör att jag får in de stationer jag önskar lyssna på.
  Den är även helt fantastisk då den är kopplad mot TV, där man får ett mycket bra ljudpaket.
  Enkel att använda mot TV, då den startar automatiskt, och jag kan styra volymen från TV fjärrkontrolen

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • WennborgK 2013-12-19
  Topp 500 skribent

  Mycket förstärkare för pengarna

  Det är en bra surroundförstärkare för det priset,
  Bra ljud har inte märkt något brus missljud eller liknande, på det stora hela är jag jätte nöjd.
  Fast Manualen lämnar det mesta att önska, på papper finns en uppstarts guide som är ganska värdelös, resten av manualen är på cd och inte så mycket bättre, Så att prova sig fram är vad som gäller.
  (kan ju läsa igenom cd manualen för lite tipps om inställningar som finns, är rätt bra på sånt här men att sätta upp den här så jag hade ljud och bild kopplad mellan dator och tv tog mej 5 timmar)
  Men väl kopplad och igång funkar det fint.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Klarar denna förstärkaren att leverera i 4 ohm?

  Noah 2013-12-31
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Jepp. Inga problem.

   Lud78 2014-05-31

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal kanaler 5.1
Effekt per kanal 100Watt
DSP Ja
DSP-program 17st
Frekvensomfång från Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång till Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Signal/Noise ratio Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Amp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
D/A-omvandlare ljud 192 kHz/24-Bits TI Burr-Brown
D/A-omvandlare bild Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring Adaptive DRC, Compressed Music Enhancer, Lip Sync, Silent Cinema
Bildförbättring 24Hz Refresh Rate, Deep Colour, x.v. Color
Högtalarkalibrering Ja
Högtalarval Zone 1
Uppspelning
Ljudfiler som stöds AAC, MP3, WAV, WMA
DTS-avkodare Ja
DTS-avkodare DTS 96/24, DTS Neo:6, DTS-ES, DTS-Express, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, Dolby TrueHD
Funktioner
Uppskalning till 1080p Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Stöd för 3D Ja
3D-funktioner -
4K-stöd Ja
4K-uppskalning Nej
AirPlay Nej
Bluetooth Nej
App-kontroll Nej
Övriga funktioner -
Anslutningar
HDMI-utgångar 1 st
HDMI-ingångar 4st
HDMI-version 1.4
HDMI-ARC Ja
HDMI-CEC Ja
Digital ljudingång (Optisk) 2 st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 2 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Analog ljudingång Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kompositvideoingång 4st
Kompositvideoutgång 1st
Komponentvideoingång 2st
Komponentvideoutgång 1st
3,5 mm ljudingång Information saknas / Anges ej av tillverkaren
3,5 mm ljudutgång Nej
Hörlursutgång 1 st
Antal USB-portar 1 st
Dockningsmöjlighet Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
Övriga anslutningar Analog ljudingång (2xRCA)
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Ja
RDS-stöd Ja
Förval Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 435,0 mm
Höjd 151,0 mm
Djup 315,0 mm
Vikt 7,4 kg
Övrigt
Färg Svart
Menyspråk Engelska, Franska, Kinesiska, Ryska, Spanska, Tyska
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, batterier (2xAAA), AM-antenn, FM-antenn, YPAO-mikrofon för högtalarkalibrering, CD-ROM, snabbinstallationsguide, säkerhetsanvisningar
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby) 0,3 Watt
Energisparläge Ja

Produktbeskrivning

Yamaha HTR-3066 är en 5.1-kanals hemmabioreceiver med mängder av anslutningar, USB-ingång med laddning och uppspelning från iPhone och iPod, 3D-kompatibilitet, 4K-stöd för extremt högupplöst bild och stöd för de senaste ljudformaten på marknaden idag.

Högupplöst ljud

Yamaha HTR-3066 har stöd för de senaste ljudformaten på marknaden, som exempelvis DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, samt Dolby Digital Plus. Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio är några av de senaste ljudformaten ägnade för Blu-ray-skivor och andra högupplösta ljudkällor.

Högupplöst bild

Ett enastående ljud är viktigt men man får inte glömma en matchande bildkvalitet. Med Yamaha HTR-3066 får man funktioner som Deep Color, x.v.Color och Auto Lip-Sync som skapar en högre bildkvalitet och ger dig en större tittarupplevelse. Med 4 st av de senaste HDMI-ingångarna, version 1.4, kan man enkelt koppla in alla sina högupplösta video- och ljudkällor som Blu-Ray-spelare, spelkonsoller, HDTV-boxar m.m. HDMI 1.4 ger dig även kompabilitet med de senaste 3D-formaten samt att Yamaha HTR-3066 har stöd för 4K.

4K-kompatibel

4K är en sprillans ny bildupplösning på marknaden som är nästa steg efter 1080p. Med 4K får man hela 4 gånger så hög upplösning som med 1080p, vilket är standarden för HD-upplösning idag. Ju mer detaljerad en bild är, ju större djup får den, och med 4K får man en så detaljerad bild att djupet i bilden kan upplevas som en 3D-effekt. 4K är en upplösning som precis har börjat bli tillgänglig på marknaden, vilket gör denna receiver väl förberedd inför framtidens teknikbyte. Yamaha HTR-3066 har utrustats med 4K Passthrough vilket innebär att den inte kan skala upp till 4K, men den kan ta emot och skicka vidare 4K-signaler från och till andra enheter som har utrustats med 4K.

HDMI med 3D-stöd och Audio Return Channel

Pioneer 3DTack vare 4 HDMI-ingångar v1.4 med stöd för 3D-material kan man använda sin nya hemmabioreceiver för att se på 3D-material från kompatibla Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler eller andra 3D-kompatibla enheter. Dessutom har Yamaha HTR-3066 HDMI med Audio Return Channel vilket innebär att man inte behöver koppla någon separat ljudkabel för att få ut TV-ljudet via receivern. Man behöver endast en enda kabel som sedan skickar signalerna åt båda hållen samtidigt, om även TV:n har stöd för Audio Return Channel, vill säga. Perfekt för den som vill ha en snygg och stilren installation.

YPAO högtalarkalibrering

Yamaha’s teknik YPAO använder en liten kalibreringsmikrofon och en avancerad teknik för att automatiskt ställa in den bästa ljudinställningen för vilket rum som helst, oavsett vart högtalarna har placerats. Med den automatiska högtalarkalibreringen är det som att låta en professionell installatör kalibrera ditt system.

Anslut din iPhone eller iPod

Pioneer AppleMed Yamaha HTR-3066 kan man ansluta sin iPhone eller iPod direkt in i receivern via USB-ingången. Eftersom USB-ingången har stöd för iPod och iPhone kan man både ladda sin Apple-enhet samt spela upp musik från den. Man kan till och med använda receiverns fjärrkontroll för att styra sin iPod eller iPhone's funktioner för musikuppspelning. Enkelt och smidigt.

Yamaha Yamaha HTR-3066 Yamaha HTR-3066 är en 5.1-kanals hemmabioreceiver med mängder av anslutningar, USB-ingång med laddning och uppspelning från iPhone och iPod, 3D-kompatibilitet, 4K-stöd för extremt högupplöst bild och stöd för de senaste ljudformaten på marknaden idag. Högupplöst ljud Yamaha HTR-3066 har stöd för de senaste ljudformaten på marknaden, som exempelvis DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, samt Dolby Digital Plus. Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio är några av de senaste ljudformaten ägnade för Blu-ray-skivor och andra högupplösta ljudkällor. Högupplöst bild Ett enastående ljud är viktigt men man får inte glömma en matchande bildkvalitet. Med Yamaha HTR-3066 får man funktioner som Deep Color, x.v.Color och Auto Lip-Sync som skapar en högre bildkvalitet och ger dig en större tittarupplevelse. Med 4 st av de senaste HDMI-ingångarna, version 1.4, kan man enkelt koppla in alla sina högupplösta video- och ljudkällor som Blu-Ray-spelare, spelkonsoller, HDTV-boxar m.m. HDMI 1.4 ger dig även kompabilitet med de senaste 3D-formaten samt att Yamaha HTR-3066 har stöd för 4K. 4K-kompatibel 4K är en sprillans ny bildupplösning på marknaden som är nästa steg efter 1080p. Med 4K får man hela 4 gånger så hög upplösning som med 1080p, vilket är standarden för HD-upplösning idag. Ju mer detaljerad en bild är, ju större djup får den, och med 4K får man en så detaljerad bild att djupet i bilden kan upplevas som en 3D-effekt. 4K är en upplösning som precis har börjat bli tillgänglig på marknaden, vilket gör denna receiver väl förberedd inför framtidens teknikbyte. Yamaha HTR-3066 har utrustats med 4K Passthrough vilket innebär att den inte kan skala upp till 4K, men den kan ta emot och skicka vidare 4K-signaler från och till andra enheter som har utrustats med 4K. HDMI med 3D-stöd och Audio Return Channel Tack vare 4 HDMI-ingångar v1.4 med stöd för 3D-material kan man använda sin nya hemmabioreceiver för att se på 3D-material från kompatibla Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler eller andra 3D-kompatibla enheter. Dessutom har Yamaha HTR-3066 HDMI med Audio Return Channel vilket innebär att man inte behöver koppla någon separat ljudkabel för att få ut TV-ljudet via receivern. Man behöver endast en enda kabel som sedan skickar signalerna åt båda hållen samtidigt, om även TV:n har stöd för Audio Return Channel, vill säga. Perfekt för den som vill ha en snygg och stilren installation. YPAO högtalarkalibrering Yamaha’s teknik YPAO använder en liten kalibreringsmikrofon och en avancerad teknik för att automatiskt ställa in den bästa ljudinställningen för vilket rum som helst, oavsett vart högtalarna har placerats. Med den automatiska högtalarkalibreringen är det som att låta en professionell installatör kalibrera ditt system. Anslut din iPhone eller iPod Med Yamaha HTR-3066 kan man ansluta sin iPhone eller iPod direkt in i receivern via USB-ingången. Eftersom USB-ingången har stöd för iPod och iPhone kan man både ladda sin Apple-enhet samt spela upp musik från den. Man kan till och med använda receiverns fjärrkontroll för att styra sin iPod eller iPhone's funktioner för musikuppspelning. Enkelt och smidigt. Receiver 4,3 3 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hemmabio
 3. Receiver