Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Avancerad soundbar med Bluetooth och trådlös subwoofer

HarmanKardon SB 26

  Art.nr: 204785
 • Fantastisk ljudkvalitet
 • Virtuell Surround för äkta biokänsla
 • Trådlös, aktiv subwoofer
 • Strömma enkelt musik via Bluetooth
 • HDMI-anslutning med ARC
5 990:-

Delbetala från 499:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Gubben62 2016-01-26

  Tänk er för.

  Jag är verkligen besviken. Ska bygga om hemma o mitt gamla system ( visserligen ett stort system från canton) får inte plats. Fick för mej att det skulle räcka med en limpa o sub. Ack va jag fick fel. Det låter verkligen inte bra. Inget ont om dom andras betyg, men om man har lite krav så är detta INTE BRA. SÅ ÄN EN GÅNG. Tänk er för.

  Eller
  Avbryt
  • Christian123 2016-04-30

   Förmodligen har du inte aktiverat subwoofern eller något annat nödvändigt för att få till ljudet. Vet du hur många experter som givit denna toppbetyg.

 • SmoothUser 2016-01-07

  Grym!

  Helt enkelt grym. Ångrar inte en sekund att jag köpte denna. Använder den varje dag, både till TVn och för musiklyssning. Ljudet låter perfekt och fyller enkelt upp vårat relativt vardagsrum.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Empa88 2015-12-21

  Extremt prisvärd

  Måste säga att jag blev förvånad av ljudet! Extremt bra ljud för film och TV. När jag kör musik låter den ibland lite "burkig". Är kanske lite kräsen när det kommer till ljud så inte säkert att någon annan märker. Men jag tvekar inte att rekommendera denna produkt till det priset, tror inte det finns något lika prisvärt i samma kvalitet! De virtuella sourond ljudet är förvånansvärt bra, stort plus!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2015-12-14

  SUVERÄNT LJUD

  Otroligt mycket för pengarna! Helt otroligt vilken bas och vilket klart ljud där är för dom pengarna. Är väldigt ljud intresserad och detta är mitt bästa köp. Andvänt Jamo ljudsystem tidigare. Men detta är suveränt

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • sandos 2015-12-04

  Mycket bra hembioljud

  Köpte denna för att ersätta golvhögtalare av bra kvalitet ( B

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 160 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 30 Watt
Uteffekt Subwoofer (RMS) 100 Watt
Trådlös subwoofer Ja
Ljudförbättring Bass Reflex, Equalizer, Harman Volume, Virtual Surround
Uppspelning
Optisk enhet Nej
Ljudfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-avkodare Nej
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Digital
Funktioner
Multiroomstöd Nej
Stöd för 3D Information saknas / Anges ej av tillverkaren
3D-funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Smart-TV Nej
Webläsare Nej
Sociala medier Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner Harman Kardon Remote
Anslutningar
HDMI-anslutning Ja
HDMI-utgångar 1 st
HDMI-ingångar 2st
HDMI-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
HDMI-ARC Ja
HDMI-CEC Ja
Digital ljudingång (Optisk) 1 st
Digital ljudingång (Koaxial) 0 st
Kompositvideoingång 0st
3,5 mm ljudingång Ja
Antal USB-portar 1 st
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Radio
FM-radio Nej
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Dimensioner
Bredd 920,0 mm
Höjd 89,0 mm
Djup 110,0 mm
Vikt 3,6 kg
Bredd subwoofer 320mm
Höjd subwoofer 320mm
Djup subwoofer 365mm
Vikt subwoofer 15,0kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Strömkabel, 3,5 mm stereokabel, 1 optisk kabel, 1 HDMI-kabel, 1 fjärrkontroll, modul för väggmontering, Snabbstartsguide
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Harman Kardon SB26 är en specialanpassad soundbar som tar ljudupplevelsen till nästa nivå. Med fyra baselement, två diskanter och en kraftfull 100 Watt trådlös subwoofer, allt i elegant svart design, för en stilren och modern installation. Soundbaren kan placeras på TV-bänken eller enkelt väggmonteras med dem medföljande modulerna.

Dessutom har nya SB26 alla funktioner för det moderna, digitala hemmet, som HDMI med ARC, Bluetooth®, som gör det enkelt att lyssna på musik via surfplattor telefoner (både Android och iOS) och applikationen Harman Kardon Remote vilket gör det enkelt att ändra inställningar och preferenser - direkt i mobilen.

Smidig lösning för ett levande, imponerande ljud

Naturlig akustisk spridning och dynamisk återgivning bidrar till ett riktigt imponerande surroundljud. Med fyra baselement och två diskaner kan du vara säker på att film och musik låter riktigt bra! Med dem noggrant utvalda, högkvalitativa komponenterna i kombination med det smarta virtuella surroundljudet kommer du otroligt nära inpå biokänslan, direkt i ditt vardagsrum!

Den trådlösa subwoofern hjälper till att ta ljudet till nästa nivå, med en mäktig och djup bas får du ett fullskaligt filmljud oavsett om du kollar på film från din hårddisk eller Blu-rayskiva.

Strömma musik via Bluetooth

Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. SB26 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet.

Om din telefon eller surfplatta inte är utrustad med Bluetooth kan du ansluta din enhet via 3,5 mm stereoingång. Då får du ett ljud med riktigt hög kvalitet.

Trådlös subwoofer

Med en trådlös subwoofer behöver man inte tänka på kabeldragningen, vilket ger en både enklare och snyggare installation i rummet, samt att man även får en större frihet vad gäller placeringen i rummet. Med SB26 du en snygg och diskret lösning för ditt hemmabiosystem

Tänk på att följa anvisningar i manualen för att placera din subwoofer på bästa möjliga ställe!

Enkel att ansluta med HDMI

Utrustad med HDMI-ingång kan SB26 anslutas till flera olika HDMI-källkomponenter. SB26 har stöd för ARC (Audio Return Channel) som skickar TV-ljudet tillbaka till soundbaren. Detta underlättar växlingen och det är en barnlek att ansluta dina enheter till soundbaren.

Soundbaren är också utrustad med en optisk ingång så att du kan koppla enheter via optisk anslutning, perfekt om du vill koppla till exempel en spelkonsol till soundbaren för ett levande och kraftfullt spelljud.

HarmanKardon HarmanKardon SB 26 SB 26/230 Harman Kardon SB26 är en specialanpassad soundbar som tar ljudupplevelsen till nästa nivå. Med fyra baselement, två diskanter och en kraftfull 100 Watt trådlös subwoofer, allt i elegant svart design, för en stilren och modern installation. Soundbaren kan placeras på TV-bänken eller enkelt väggmonteras med dem medföljande modulerna.Dessutom har nya SB26 alla funktioner för det moderna, digitala hemmet, som HDMI med ARC, Bluetooth®, som gör det enkelt att lyssna på musik via surfplattor telefoner (både Android och iOS) och applikationen Harman Kardon Remote vilket gör det enkelt att ändra inställningar och preferenser - direkt i mobilen. Smidig lösning för ett levande, imponerande ljudNaturlig akustisk spridning och dynamisk återgivning bidrar till ett riktigt imponerande surroundljud. Med fyra baselement och två diskaner kan du vara säker på att film och musik låter riktigt bra! Med dem noggrant utvalda, högkvalitativa komponenterna i kombination med det smarta virtuella surroundljudet kommer du otroligt nära inpå biokänslan, direkt i ditt vardagsrum!Den trådlösa subwoofern hjälper till att ta ljudet till nästa nivå, med en mäktig och djup bas får du ett fullskaligt filmljud oavsett om du kollar på film från din hårddisk eller Blu-rayskiva. Strömma musik via Bluetooth Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. SB26 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet. Om din telefon eller surfplatta inte är utrustad med Bluetooth kan du ansluta din enhet via 3,5 mm stereoingång. Då får du ett ljud med riktigt hög kvalitet. Trådlös subwoofer Med en trådlös subwoofer behöver man inte tänka på kabeldragningen, vilket ger en både enklare och snyggare installation i rummet, samt att man även får en större frihet vad gäller placeringen i rummet. Med SB26 du en snygg och diskret lösning för ditt hemmabiosystemTänk på att följa anvisningar i manualen för att placera din subwoofer på bästa möjliga ställe!Enkel att ansluta med HDMIUtrustad med HDMI-ingång kan SB26 anslutas till flera olika HDMI-källkomponenter. SB26 har stöd för ARC (Audio Return Channel) som skickar TV-ljudet tillbaka till soundbaren. Detta underlättar växlingen och det är en barnlek att ansluta dina enheter till soundbaren.Soundbaren är också utrustad med en optisk ingång så att du kan koppla enheter via optisk anslutning, perfekt om du vill koppla till exempel en spelkonsol till soundbaren för ett levande och kraftfullt spelljud. Soundbar & Soundplate 4,3 7 5990 SEK 5990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hemmabio
 3. Soundbar & Soundplate