Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel USB-DAC och hörlursförstärkare i ett för bättre musikupplevelse

HRT microStreamer

  Art.nr: 191467
 • Liten och kompakt
 • Omvandlar ljudet till en musikalisk upplevelse
 • USB-driven, ingen extern strömkälla krävs
 • Aluminiumhölje
 • Plug and play

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • NiclasN 2014-07-30

  Mycket besviken, Ej prisvärd!

  Praktiskt formkfaktor,den får väldigt bra recensioner men det som hyjpas är form faktorn och att den är prakisk ljudet är seknundärt, ljudet är väldigt sterilt och kallt, och inte alls dynamiskt, detaljriketdomen var väldigt låg, någon form av 3D känsla fanns ej dåligt soundstage.. jag gick på hypen helt klart, jag tyckte att min samsung Ativ 8 Plus ultrabook hade bättre ljud så jag beslöt mig för att skicka tillbaka min Microstreamer, är glad att jag kunnde göra det för kännde mig verkligen lurad, 2000 är ett skämt för denna produkt, den låter mer som en produkt som kostar 500 kr. Det kan nog vara så att jag är kräsen, jag har en Antelope Exlipse 384 DAC hemma, så jag vet hur en bra DAC ska låta.

  Eller
  Avbryt
 • gholam 2013-09-26
  Topp 1000 skribent

  Ganska bra!

  Den förbättrar ljudkvaliten märkbart men förutsätter att ljudinformationen finns där från början. Motsvarade inte den lyriska upplevelsen många recencenter skriver om. På tok för dyr.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Specifikationer
Frekvensomfång från 0 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Sample Rate upp till 96 kHz
Uteffekt upp till 140 mW (hörlurar)
Strömförbrukning 98 mA
Impedans 50 Ohm
Ingångar USB-kontakt
Utgångar 3,5 mm-hörlursutgång
Övrigt
Storlek (BxHxD) 30x63x10 mm
Färg Silver
Medföljande tillbehör Mini-USB-kabel (40 cm), bärpåse

Produktbeskrivning

HRT microStreamer

Liten nog att passa i handflatan och lätt nog att bära i skjortfickan, är microStreamer utformad med portabilitet i åtanke. HRT microStreamer drivs via USB och är ett högpresterande externt ljudkort för datorer, surfplattor, smartphones eller annan kompatibel enhet. Det är även en hörlursförstärkare med en analog volymkontroll som låter dig ansluta microStreamer mellan din dator och hörlurar. Du kan även ansluta den mellan din dator och stereo för att få ut bästa möjliga ljud från ditt hemmaljudsystem.

Liten portabel USB-DAC

Liten men naggande god (ljudkvalitet)

Låt inte den ringa storleken, knappt 6,5 cm lång, lura dig - microStreamer har förmågan att omvandla ljudet från din dator, smartphone eller surfplatta till en toppmodern musikalisk upplevelse som kommer övertyga även de mest kritiska lyssnarna. 

Plug and play

Precis som med övriga HRT-produkter, är microStreamer enkel att ansluta och använda. Du kopplar helt enkelt in den medföljande USB-kabeln i microStreamer och den andra änden i din dators USB-port. Sedan är det bara att plugga in hörlurarna i microStreamer. Nu är du redo att uppleva din musik med bästa möjliga ljud.

För mobila enheter

Den medföljande USB-kabeln passar direkt i datorns USB-port. För mobila enheter behövs en adapter för att fungera.

För Apple-produkter med pin30-kontakt (tex iPhone, iPad och iPod)

För Apple-produkter med lightningkontakt (tex iPhone 5 och iPad 4)

För Android-telefoner med microUSB (OBS! Fungerar ej med Samsung Galaxy S4)

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

HRT HRT microStreamer microStreamer HRT microStreamerLiten nog att passa i handflatan och lätt nog att bära i skjortfickan, är microStreamer utformad med portabilitet i åtanke. HRT microStreamer drivs via USB och är ett högpresterande externt ljudkort för datorer, surfplattor, smartphones eller annan kompatibel enhet. Det är även en hörlursförstärkare med en analog volymkontroll som låter dig ansluta microStreamer mellan din dator och hörlurar. Du kan även ansluta den mellan din dator och stereo för att få ut bästa möjliga ljud från ditt hemmaljudsystem. Liten men naggande god (ljudkvalitet) Låt inte den ringa storleken, knappt 6,5 cm lång, lura dig - microStreamer har förmågan att omvandla ljudet från din dator, smartphone eller surfplatta till en toppmodern musikalisk upplevelse som kommer övertyga även de mest kritiska lyssnarna.  Plug and playPrecis som med övriga HRT-produkter, är microStreamer enkel att ansluta och använda. Du kopplar helt enkelt in den medföljande USB-kabeln i microStreamer och den andra änden i din dators USB-port. Sedan är det bara att plugga in hörlurarna i microStreamer. Nu är du redo att uppleva din musik med bästa möjliga ljud.För mobila enheterDen medföljande USB-kabeln passar direkt i datorns USB-port. För mobila enheter behövs en adapter för att fungera.För Apple-produkter med pin30-kontakt (tex iPhone, iPad och iPod)För Apple-produkter med lightningkontakt (tex iPhone 5 och iPad 4)För Android-telefoner med microUSB (OBS! Fungerar ej med Samsung Galaxy S4) Förstärkare 2 2 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Förstärkare