Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Toppljud från din dator till din ljudanläggning!

HRT Music Streamer III

  Art.nr: 205400
 • Enkel installation
 • Windows® och MacOS® - kompatibel
 • Drivs via USB, ingen extern strömkälla krävs
 • 2 års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson USB A-B 2.0 3m
(2 st)
 • 3 meter
 • Typ A hane - Typ B hane
 • Högkvalitativ

89:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Specifikationer
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Uteffekt 96 kHz/24 bits
Impedans 200 Ohm
Ingångar USB
Utgångar Stereo RCA
Övrigt
Storlek (BxHxD) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Färg Röd
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Denna unika konstruktionen ger dig ett toppenljud direkt från din dator till ljudanläggningen. Music Streamer II skapar en helt isolerad signalväg mellan datorn och ljudanläggningen som ger dig en bättre detaljåtergivning, precision och tryck i basen.

En USB-DAC använder du mellan en dator och vilken förstärkare som helst som har en vanlig analog stereoingång, vilket gör att den passar in nästan överallt!

Installationen av HRT Music Streamer III  är väldigt enkel, du kopplar den till en USB port i datorn och via den analoga ingång på din ljudanläggningoch. Den installerar sig själv precis som om det vore en extern hårddisk eller datormus. Fungerar till både PC och MAC och du behöver inte ens ansluta en strömkabel.

Music Streamer III har stöd för applikationer som iTunes och Windows Media Player. Du kan också använda den för att lyssna på internetradio, Spotify m.m. Music Streamer III har ett högpresterande analogt utgångssteg, vilket gör att du kan koppla in den på en analog ingång på förstärkare eller aktiva högtalare. När du kopplar in MS III i datorn så hittas den automatiskt och tar över det interna ljudkortet.

OBS! USB-kabel ingår ej.

Komplettera ditt köp

Andersson USB A-B 2.0 3m
(2 st)
 • 3 meter
 • Typ A hane - Typ B hane
 • Högkvalitativ

89:-

HRT HRT Music Streamer III Music Streamer III Denna unika konstruktionen ger dig ett toppenljud direkt från din dator till ljudanläggningen. Music Streamer II skapar en helt isolerad signalväg mellan datorn och ljudanläggningen som ger dig en bättre detaljåtergivning, precision och tryck i basen.En USB-DAC använder du mellan en dator och vilken förstärkare som helst som har en vanlig analog stereoingång, vilket gör att den passar in nästan överallt!Installationen av HRT Music Streamer III  är väldigt enkel, du kopplar den till en USB port i datorn och via den analoga ingång på din ljudanläggningoch. Den installerar sig själv precis som om det vore en extern hårddisk eller datormus. Fungerar till både PC och MAC och du behöver inte ens ansluta en strömkabel.Music Streamer III har stöd för applikationer som iTunes och Windows Media Player. Du kan också använda den för att lyssna på internetradio, Spotify m.m. Music Streamer III har ett högpresterande analogt utgångssteg, vilket gör att du kan koppla in den på en analog ingång på förstärkare eller aktiva högtalare. När du kopplar in MS III i datorn så hittas den automatiskt och tar över det interna ljudkortet.OBS! USB-kabel ingår ej. Förstärkare 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Förstärkare