Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfulla aktiva Bluetooth-högtalare med subwoofer

Andersson BHH 2.0 White + HIS 3.1 Sub

  Art.nr: 185938
 • Pianolacksfinish
 • Aktiva högtalare
 • Bluetooth
 • USB-laddning
 • 3,5 mm ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • mikke38 2015-11-11

  Kanon ljud !!!

  när alla kablar var köpta och monterade så kom woofern till sitt fulla bruk. minus skulle vara att vid väggmontering så måste ljudkabeln vikas och böjas med våld för att högtalaren ska hänga rätt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Zippo 2014-08-25

  Bra ljud för lite pengar

  Blev jätte nöjd med mitt nya ljudsystem. Mycket ljud för lite pengar. Spelar bra både med och utan sub.
  Ett litet minus är att om man använder väggfästena när man ska koppla in exempelvis sub utgången så blir det trångt mellan väggen och högtalaren.
  Ett annat minus är att det krävs en Audiokabel 2x RCA hane - 1 RCA hona för att kunna utnyttja förstärkaren i subben fullt ut.
  Men förutom det. Ett kanon system med riktigt bra ljud

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • AnnaM 2014-10-08

   Stilrena & snygga högtalare!

   Riktigt nöjd med högtalarna! Det enda man kanske hade velat veta innan är dom är rätt stora och tunga, hade inte riktigt räknat med att basen skulle vara så gigantisk. Det gör dock inte så mycket eftersom att dom är såpass stilrena! Rekommenderas verkligen!

 • jtmbror 2013-06-25

  Mycket bra ljud

  Väldigt mycket ljud till bra pris.

  Att koppla in min iPhone 5 via bluetooth fungerade klockrent på första försöket och jag kan nästan gå runt hela huset utan att musiken slutar spela. Har den även inkopplad med kabel till TVn och att byta ljudkälla görs lätt på knappen på framsidan.

  Ljudet är klart och man kan få väldigt bra tryck i basen om man önskar det. Väldigt smidigt system som gör sig snyggt i vardagsrummet utan en massa onödiga kablar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Erran 2013-05-10

  Bra ljud för pengarna

  köpte dom för en månad sen och köpte nyss ett par till som jag har i köket.

  klart ljud och bra tryck i basen, baslådan är skön när man kan ställa in vad för slags bas man är ute efter.

  funkar bra till film, musik och vanlig tv!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Andersson BHH 2.0 är ett par oerhört kraftfulla och välutrustade aktiva högtalare och tillsammans med subwoofern får man ett rejält kraftpaket. Med Bluetooth kan man ansluta Bluetooth-enheter (iPhone, iPad, Android Smartphone, m.m.) trådlöst och spela upp musik. Högtalarna kan väggmonteras och väggfästen medföljer för en smidig installation och ytan är täckt av pianolack för ett snyggt och kvalitativt yttre. De har även mängder av anslutningar för ljuduppspelning och laddning. Med en inbyggd förstärkare och högtalare med en uteffekt på 60 Watt RMS samt en kraftfull subwoofer får man ett kraftfullt ljud som imponerar.


Glöm inte köpa kablar för anslutning av högtalarna.

I paketet ingår:

Andersson Andersson BHH 2.0 White + HIS 3.1 Sub Andersson BHH 2.0 är ett par oerhört kraftfulla och välutrustade aktiva högtalare och tillsammans med subwoofern får man ett rejält kraftpaket. Med Bluetooth kan man ansluta Bluetooth-enheter (iPhone, iPad, Android Smartphone, m.m.) trådlöst och spela upp musik. Högtalarna kan väggmonteras och väggfästen medföljer för en smidig installation och ytan är täckt av pianolack för ett snyggt och kvalitativt yttre. De har även mängder av anslutningar för ljuduppspelning och laddning. Med en inbyggd förstärkare och högtalare med en uteffekt på 60 Watt RMS samt en kraftfull subwoofer får man ett kraftfullt ljud som imponerar. Glöm inte köpa kablar för anslutning av högtalarna. I paketet ingår: Högtalare 4,8 4 2490 SEK 2490 NewCondition SoldOut
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Högtalare