Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfulla aktiva högtalare med Bluetooth

Andersson BHH 2.0 - Black

  Art.nr: 178205
 • USB-laddning
 • 3,5 mm ingång
 • Subwoofer-utgång
 • Väggfästen medföljer
 • Pianolacksfinish

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Snakejuice 2015-05-09

  Väldigt prisvärt

  Absolut inga topphögtalare men perfekt för mina behov och man får väldigt mycket för pengarna. Visst går det att få bättre ljud men då får man vara beredd att spendera mycket mer än så här.

  Ett stort minus är att dom är väldigt snabba på att stänga av sig så fort dom inte används och de sätts inte på igen automatiskt så så fort man varit från datorn en sväng måste man manuellt sätta igång dom igen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LindaRK 2015-01-21

  Mycket prisvärda högtalare

  Stör mig lite på att indikatorlampan på framsidan lyser så stark men det är å andra sidan bara att tejpa för den lite snyggt. Mycket ljud för pengarna, inga problem med bluetoothen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • TheForehead 2015-01-11

  Helt ok

  Ger ett förhållandevis klart ljud, men skulle gärna haft en djupare och kraftigare bas. Ljudet blir ganska platt om du lyssnar på bas-tung musik. Med det sagt så tycker inte ljudet är dåligt, men är du en audiofil så rekommenderar jag nog att du köper andra högtalare som lever upp till dina ljudkrav. Men för de som inte är riktigt lika petiga tycker jag dessa aktiva högtalare duger bra. Dessa är mina första aktiva högtalare så jag kan inte mycket om vad som skiljer dessa från dyrare modeller när det gäller den inbyggda förstärkare osv. Men jag har inte haft några problem än så länge med utgångarna och bluetoothen fungerar bra. Dock tycker jag det är lite irriterande att högtalarna sätter sig i stand-by läge när de varit inaktiva i 15 min. Ingen deal-breaker men lite irriterande.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Eddie123 2014-04-30

  Ok ljud, men inte så mkt bas som väntat

  Mycket snygga högtalare som låter hyffsat. Jag hade förväntat mig ännu bättre ljud med tanke på storleken och priset, men man måste nog komplettera med en separat bas om det skall bli riktigt bra.

  Ena elementet var trasigt i ena högtalaren, skickade tillbaka dom och fick två nya inom typ tre dagar. Mkt bra jobbat Netonnet! Det jag däremot saknar (som teknikintresserad) är info om vad det var för fel på högtalaren.

  Ett par ok högtalare som ser lite bättre ut till utseende än vad de låter. Det är ok ljud, men inte så mkt bas som jag hoppats på.

  Eller
  Avbryt
 • ellie1700 2013-10-15

  bra ljud!

  ljudet är väldigt bra... ibland kan anslutningen ta lite tid men det är bara med datorn...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • robocop71se 2013-11-24

   Tappar Bluetooth anslutningen

   Bra ljud för pengarna. Enda problemet är att Bluetooth-anslutningen tappas med jämna mellanrum. Funkar perfekt trådar.

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Om man ansluter en Subwoofer, finns det då något krav på att den behöver vara antingen aktiv eller passiv?

  zin22 2014-11-04
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Subwooferanslutning till dessa hörlurar sker endast med low-level-input.

   SebastianNetOnNet 2014-11-30
  • Den måste vara aktiv.

   Snakejuice 2015-05-09
 • Kan man "serie" koppla tex 2 par högtalare eller funkar dom bara par vis

  Toshiba 2014-08-28
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, den inre förstärkaren är anpassad för att driva "huvudenheten" samt den passiva andra högtalare. Dessa fungerar bäst parvis.

   SebastianNetOnNet 2014-10-03

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal högtalare 2st
Uteffekt (RMS/Nominell) 60 Watt
Uteffekt (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 90 dB
Impedans Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 170,0 mm
Höjd 280,0 mm
Djup 200,0 mm
Vikt 4,0 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Högtalarkabel, strömkabel, 3,5 mm ljudkabel, RCA-ljudkabel, väggfästen, manual
Strömförsörjning Strömkabel

Produktbeskrivning

Andersson BHH 2.0 är ett par oerhört kraftfulla och välutrustade aktiva högtalare. Med Bluetooth kan man ansluta Bluetooth-enheter (iPhone, iPad, Android Smartphone, m.m.) trådlöst och spela upp musik. Högtalarna kan väggmonteras och väggfästen medföljer för en smidig installation och ytan är täckt av pianolack för ett snyggt och kvalitativt yttre. De har även mängder av anslutningar för ljuduppspelning, laddning och anslutning av en extra subwoofer. Med en inbyggd förstärkare och högtalare med en uteffekt på 60 Watt RMS får man ett kraftfullt ljud som imponerar.

Bluetooth

Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, från Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth.

Anslutningar

Högtalarna har utrustats med mängder av anslutningar för att du ska få ut det maximala ur dina högtalare. 3,5 mm ljudanslutning och RCA-anslutning låter dig ansluta olika externa ljudenheter och spela upp musiken via de kraftfulla högtalarna. Med en inbyggd förstärkare får man ett än kraftfullare ljud, och med subwooferutgången kan du säkra dig en rejäl bas genom att ansluta en subwoofer. Med högtalarna kan man även ansluta olika enheter via USB- och ladda samtidigt. Anslut exempelvis din iPhone eller Android smartphone via USB och 3,5 mm ljudingång och spela upp musik samtidigt.

Titta även på

Andersson PLS 3.2 - Black
(8 st)
 • Imponerande, kraftfullt ljud
 • Spela upp musik via Bluetooth
 • Smidig anslutning med NFC

1 990:-

Andersson Andersson BHH 2.0 - Black Andersson BHH 2.0 är ett par oerhört kraftfulla och välutrustade aktiva högtalare. Med Bluetooth kan man ansluta Bluetooth-enheter (iPhone, iPad, Android Smartphone, m.m.) trådlöst och spela upp musik. Högtalarna kan väggmonteras och väggfästen medföljer för en smidig installation och ytan är täckt av pianolack för ett snyggt och kvalitativt yttre. De har även mängder av anslutningar för ljuduppspelning, laddning och anslutning av en extra subwoofer. Med en inbyggd förstärkare och högtalare med en uteffekt på 60 Watt RMS får man ett kraftfullt ljud som imponerar. Bluetooth Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, från Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth. AnslutningarHögtalarna har utrustats med mängder av anslutningar för att du ska få ut det maximala ur dina högtalare. 3,5 mm ljudanslutning och RCA-anslutning låter dig ansluta olika externa ljudenheter och spela upp musiken via de kraftfulla högtalarna. Med en inbyggd förstärkare får man ett än kraftfullare ljud, och med subwooferutgången kan du säkra dig en rejäl bas genom att ansluta en subwoofer. Med högtalarna kan man även ansluta olika enheter via USB- och ladda samtidigt. Anslut exempelvis din iPhone eller Android smartphone via USB och 3,5 mm ljudingång och spela upp musik samtidigt. Högtalare 3,9 7 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Högtalare