Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfulla aktiva högtalare med Bluetooth!

Andersson BHH 2.0 - White

  Art.nr: 178203
 • USB-laddning
 • 3,5 mm ingång
 • Subwoofer-utgång
 • Väggfästen medföljer
 • Pianolacksfinish

Recensioner

Snittbetyg
(21 st)

 • Bempe75 2015-08-09

  Klockrent på altanen!

  Har testat både med Spotify och Apple Music och det som det klagats på tidigare med automatisk nedstängning stämmer inte för min del.
  Det funkar klockrent och ljudet spelar röven av grannarna!
  Var lite orolig för att basen inte skulle räcka till men det är inga problem.
  Det jag kan se som nackdel är att om många har hookat upp med systemet och man vill spela lite musik...
  Räckvidden är såpass bra att om barnen inte stängt av sin BT och är på ovanvåningen så blir det ibland lite hojtande och irritation innan man kan koppla upp sig mot högtalarna.
  Det gäller ju att vara först.
  Ett i-landsproblem egentligen.
  Jag har monterat högtalarna väderskyddat under tak och det funkar bra.
  De har en väldigt tät konstruktion.
  Lite klena högtalarkablar som medföljer men åter igen...bagateller.
  Helnöjd!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Nakula 2015-06-22

  Andersson BHH 2.0

  Bra högtalare. Men jag valde ändå att returnera dem.
  Hittade en bättre variant.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
  • JorgenR 2016-05-14

   Hade varit intressant att veta vilken den bättre varianten är?!

 • kungfuu 2015-05-07

  Bra om man inte jämför med något annat

  Mina högtalare är placerade i kök med en Audio-Pro radiolänk från vardagsrummen intill. Högtalarna spelar helt okej och krånglar aldrig. Däremot blir jag besviken varje gång jag går mellan vardagsrum och kök, vilket är rätt ofta. I vardagsrummet har jag ett par vägghängda stativhögtalare i lite drygt samma prisklass (förvisso passiva), men skillnaden är ändå enorm till Anderssons nackdel.
  De får duga så länge, men även om det "bara är köket" så byter jag de nog på sikt.
  Lämpar sig bäst utan jämförelse, jag har lite svårt att förstå hypen med dessa.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Avbryt
 • alvinpalv 2015-03-18

  Mycket bra som poolhögtalare!

  Har dom under ett tak som sticker ut från altanen och tar in dom på vintern. Låter väldigt bra!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Svennebanan 2015-02-11

  Tappar blåtanden vid vila, "modellen är sådan"

  Köpte denna för montering högt i tak, då den tappar blåtanden vid tex. 40min paus i lyssnande på spotify blir man tvungen att 1: starta om högalare 2: söka om för att hitta enheten.
  enl. kundtjänst "är modellen så konstruerad"

  Ljudet är ok, men jobbet med de 2 stegen efter varje paus gör att jag köpt annat sytem.
  Dessa högtalare blir istället upplagda på tradera för en billig peng.
  Sämsta köpet jag gjort på netonnet ever..

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Två problem med mina högtalare.

  Paron 2016-04-25
  Avbryt
 • Hej! hur lång är den högtalarkabel som medföljer?

  Mefoji 2016-04-15
  Avbryt
 • Jackie1966 2015-11-08
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Du kan koppla högtalarna till alla enheter som har RCA- eller 3,5 mm-utgång. //Henrik

   HenrikJ 2015-11-12
 • Hej Jag vill kunna ha ett par av dessa högtalare i varje rum i min lilla lägenhet. kan jag spela upp musik från tex min mobil på alla högtalare samtidigt via bluetooth?

  Robbanfsdhgsdgfh 2014-04-28
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Dessvärre går detta inte via bluetooth i dagsläget. Dock kommer det fler alternativ i framtiden, men då kör man framförallt via nätverket. Problemet ligger i att bluetooth endast kan skicka signalerna till en enhet i taget. //Robin

   RobinJ 2014-09-08
  • Nej, BT kan bara paras med en enhet (högtalarpar) i taget. Det finns dock andra lösningar från exempelvis Audio Pro som tillåter flera zoner. BT mellan rum fungerar oftast inte så bra heller.

   kungfuu 2015-05-07
 • Jag är sugen på att ersätta min gamla stora klumpiga stereoanläggning från 90-talet med något smidigare. Undrar lite hur väl dessa aktiva högtalare håller måttet i ett relativt stort vardagsrum? Kan de på allvar fungera som huvudanläggning för att lyssna på musik - eller duger de mest till att spela dataspel - eller som enklare högtalare i sommarstugan/trädgården/uterummet? Det låga priset sänker ju förväntningarna men det är många som säger att de är förvånansvärt bra. Är det förresten någon som provat tillhörande subwoofer? Har även funderat på liknande lösningar från t.ex AudioPro men de är ju betydligt dyrare, och har dessutom inte A2DP. Tips mottages gärna...

  Henriken 2013-05-22
  Avbryt

  Svar

  • Jag tycker att de leverar! jag har ingen subwoofer, men det fungerar hur fint som helst! helt klart värt det! jag köpte de mest för att de var smidiga och bluetoothen!

   ellie1700 2013-10-15
  • Bara köp du , ersätter det mesta om du inte skall spela hög festmusik hela tiden, jag fyller lätt upp ett rum på 30 kvadrat med välljud och då kör jag ändå bara Spotify. Subwoofer hade jag en billig sedan innan som var ratad från det ganska feta hemmabiosystemet och nu duger den igen så den duger garanterat den som ev. följer med.

   ShabaI 2014-10-15
  • Jag köpte subwoofern idag och är äntligen nöjd. Utan den kändes det väldigt tanigt. Rent och fint ljud utan distorsion men näst intill obefintlig bas om du frågar mig. Subwoofern var riktigt fin och bastant. Kan till och med tänka mig att ersätta mitt ljud i vardagsrummet med denna kombination. Men just nu står de så fint i köket där jag lyssnar mest på musik...

   MaBre 2014-12-25

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal högtalare 2st
Uteffekt (RMS/Nominell) 60 Watt
Uteffekt (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 90 dB
Impedans Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 170,0 mm
Höjd 280,0 mm
Djup 200,0 mm
Vikt 4,0 kg
Övrigt
Färg Vit
Medföljande tillbehör Högtalarkabel, strömkabel, 3,5 mm ljudkabel, RCA-ljudkabel, väggfästen, manual
Strömförsörjning Strömkabel

Produktbeskrivning

Andersson BHH 2.0 är ett par oerhört kraftfulla och välutrustade aktiva högtalare. Med Bluetooth kan man ansluta Bluetooth-enheter (iPhone, iPad, Android Smartphone, m.m.) trådlöst och spela upp musik. Högtalarna kan väggmonteras och väggfästen medföljer för en smidig installation och ytan är täckt av pianolack för ett snyggt och kvalitativt yttre. De har även mängder av anslutningar för ljuduppspelning, laddning och anslutning av en extra subwoofer. Med en inbyggd förstärkare och högtalare med en uteffekt på 60 Watt RMS får man ett kraftfullt ljud som imponerar.

Bluetooth

Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, från Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth.

Anslutningar

Högtalarna har utrustats med mängder av anslutningar för att du ska få ut det maximala ur dina högtalare. 3,5 mm ljudanslutning och RCA-anslutning låter dig ansluta olika externa ljudenheter och spela upp musiken via de kraftfulla högtalarna. Med en inbyggd förstärkare får man ett än kraftfullare ljud, och med subwooferutgången kan du säkra dig en rejäl bas genom att ansluta en subwoofer. Med högtalarna kan man även ansluta olika enheter via USB- och ladda samtidigt. Anslut exempelvis din iPhone eller Android smartphone via USB och 3,5 mm ljudingång och spela upp musik samtidigt.

Titta även på

Andersson PLS 3.2 - Black
(7 st)
 • Imponerande, kraftfullt ljud
 • Spela upp musik via Bluetooth
 • Smidig anslutning med NFC

1 990:-

Andersson Andersson BHH 2.0 - White Andersson BHH 2.0 är ett par oerhört kraftfulla och välutrustade aktiva högtalare. Med Bluetooth kan man ansluta Bluetooth-enheter (iPhone, iPad, Android Smartphone, m.m.) trådlöst och spela upp musik. Högtalarna kan väggmonteras och väggfästen medföljer för en smidig installation och ytan är täckt av pianolack för ett snyggt och kvalitativt yttre. De har även mängder av anslutningar för ljuduppspelning, laddning och anslutning av en extra subwoofer. Med en inbyggd förstärkare och högtalare med en uteffekt på 60 Watt RMS får man ett kraftfullt ljud som imponerar. Bluetooth Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, från Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth. AnslutningarHögtalarna har utrustats med mängder av anslutningar för att du ska få ut det maximala ur dina högtalare. 3,5 mm ljudanslutning och RCA-anslutning låter dig ansluta olika externa ljudenheter och spela upp musiken via de kraftfulla högtalarna. Med en inbyggd förstärkare får man ett än kraftfullare ljud, och med subwooferutgången kan du säkra dig en rejäl bas genom att ansluta en subwoofer. Med högtalarna kan man även ansluta olika enheter via USB- och ladda samtidigt. Anslut exempelvis din iPhone eller Android smartphone via USB och 3,5 mm ljudingång och spela upp musik samtidigt. Högtalare 3,8 21 990,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Högtalare