Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompakta högtalare med diskret design!

Andersson HIS 2.2 - Bookshelf Speaker

  Art.nr: 187097
 • Uteffekt på 30 Watt RMS
 • Frekvensomfång på 45-18 000 Hz
 • Väggmonterbara
 • Guldpläterade anslutninga

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Signalhorn 2014-12-10

  Bra högtalare

  Har sedan tidigare ett par av dessa, då till min dator. Nu gick steget till att byta mina surrounder i hemmabiosystemet. Och då fick det bli ett par där också. Klart, rent fylligt ljud som funkar väldigt bra ihop med min Sony QS, och övriga ljudkällor. Märkväl för liten peng, får du ett gott ljud som räcker långt. Köpte till Supra kablage. Som spelar in för ett bra ljud i sammanhanget.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • I8350 2014-08-21
  Topp 250 skribent

  Andersson 2.2

  Ja, var ska man börja... Köpte dessa högtalare då jag var i behov av ett par högtalare pga att mina datorhögtalare slutade fungera. Kör dessa med en riktig förstärkare (riktiga) 35W per kanal och tweetern har gett sig i båda högtalarna då förstärkaren spelade på 40% volym. Basen/mellan registret är ok för den här prisklassen, rekomenderar ett dyrare köp.

  Att ha högtalarna till radiomusik (utan bastoner) och spela på en låg/mellan volym så är de ok som kökshögtalare, men ska man som jag använda dem till musik, film & spel så är de riktigt kassa. Basen och mellanregistret krigar hela tiden om vem som ska få spela och tweetern är riktigt usel. Ingen detaljrikedom i de höga frekvenserna och hamnar man under 200Hz så får högtalarna kämpa rejält.

  Jag har använt lådorna till att installera egna högtalare och slängde ut de billiga elementen. Vill du ha billiga högtalarlådor så ska du köpa dem, men vill du ha bra högtalare till billigt pris så ska du undvika dessa..

  Mitt tips Yamaha NS-333 eller Tannoy Mercury V1
  Lite dyrare men mycket bättre.

  Det var allt jag hade att säga om de här högtalarna.

  Eller
  Avbryt
 • classe100 2014-06-30

  Bra köp

  Bra ljud räcker med ett par i lägenhet. Mycket prisvärda. Och ser bra ut.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Golfanders 2014-02-10

  Andersson HIS 2.2 - Bookshelf Speaker

  Helt ok köp. Visste inte att det fanns så bra högtalare till ett så hyfsat pris. God kundtjänst när man råkade leverera samma beställning två gånger

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Andersson HIS 2.2 Art.nr.187097

  alfakrille 2015-11-10
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Produkten är två högtalare! //Henrik

   HenrikJ 2015-11-12
 • jag kan inte det här med kopplingar mellan olika saker. Men jag har en macbook air hemma och jag skulle vilja koppla dessa högtalare till min dator. vilka sladdar behöver jag och hur ska jag koppla ihop dem? är dem redan sammankopplade?

  Ollrun 2014-12-14
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Dessa högtalare är inte aktiva, vilket medför att man behöver ansluta dessa högtalare till en receiver eller servoförstärkare, och därefter ansluter man sin dator till stereoförstärkare/receiver. Med andra ord går det inte att ansluta dessa högtalare direkt till sin dator.

   SebastianNetOnNet 2015-01-11

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal högtalare 2st
Uteffekt (RMS/Nominell) 30 Watt
Uteffekt (Max) 60 Watt
Frekvensomfång från 45 Hz
Frekvensomfång till 18000 Hz
Känslighet 3 dB
Impedans 4 Ohm
Dimensioner
Bredd 178,0 mm
Höjd 280,0 mm
Djup 199,0 mm
Vikt 3,4 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Manual

Produktbeskrivning

Kompakta högtalare med diskret design!

Andersson HIS 2.2 är en imponerande satellithögtalare med diskret design. Högtalarna är tillverkade av högkvalitativa material för en utmärkt ljudåtergivning trots sin kompakta design. Med guldpläterade anslutningar får man även ett bättre ljud. Satellithögtalarna är uppbyggda av ett 5-tums baselement och en 1-tums diskant för en verklighetstrogen ljudupplevelse.

Med en impedans på 4 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 45 - 18 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker en större del av registret och ger ett imponerande ljud. Kombinera högtalarna med en värdig receiver för att få ut bästa möjliga ljud ur Andersson HIS 2.2.

Andersson Andersson HIS 2.2 - Bookshelf Speaker Kompakta högtalare med diskret design!Andersson HIS 2.2 är en imponerande satellithögtalare med diskret design. Högtalarna är tillverkade av högkvalitativa material för en utmärkt ljudåtergivning trots sin kompakta design. Med guldpläterade anslutningar får man även ett bättre ljud. Satellithögtalarna är uppbyggda av ett 5-tums baselement och en 1-tums diskant för en verklighetstrogen ljudupplevelse.Med en impedans på 4 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 45 - 18 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker en större del av registret och ger ett imponerande ljud. Kombinera högtalarna med en värdig receiver för att få ut bästa möjliga ljud ur Andersson HIS 2.2. Högtalare 3,8 4 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Högtalare