Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Välljudande högtalare av hög kvalitet!

Andersson HIS 3.1 - Bookshelf Speaker

  Art.nr: 163633
 • Max uteffekt på 80 Watt
 • 2-vägs satellithögtalare
 • Svart pianolack-finish
 • Frekvensomfång på 45-18 000 Hz
 • Väggmonterbara

Recensioner

Snittbetyg
(6 st)

 • Urbsun 2015-12-29

  Andersson HIS 3.1

  Prisvärda och väldigt snygga högtalare. Saknar lite bas men är mycket nöjd med dessa lättplacerade högtalare.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • jackie 2015-07-07

  Wow

  Perfekt ljud och känns mycket i kroppen om man vill se film eller lyssna musik :)

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Nizzelino 2015-04-22

  TV-högtalare

  Köpte Anderssons största högtalare med Sub och en ny förstärkare från Yamaha. Kopplade senare till TV-n också. Tyckte att jag fick en för bred ljudbild då de stod 2 m vardera sidan av TV:n. Köpte då dessa och placerade på TV-bänken intill TV:n. Sedan kör jag musik på de stora på förstärkarens kanal A och TV med dessa högtalarna på kanal B och suben jobbar med båda paren.....Perfekt !

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Computeruser 2014-11-05

  Prisvärd högtalare

  Prisvärd högtalare där man dock sparat in på en del komponenter vilket medför för mycket diskant.
  En snabb uppmätning av dessa högtalare visar att diskanten stiger med ca +7dB från 8Khz - 20Khz, dvs som att dra diskantkontrollen i botten på en förstärkare. Basen avtar snabbt under 120hz vid fri rymd. Ställ mot vägg eller hörn för att kompensera.
  Lite klent med delningsfilter i högtalaren som bara har en kondensator på diskanten, fattas även dämp material för resonanser mm i högtalaren.
  Men i övrigt är det bra byggt och med bra element, med fin klarlack.
  Jag ger bra betyg eftersom att det är relativt enkelt att fixa till så frekvensgången blir rak med enkla medel och då blir den väldigt prisvärd.
  Behöver dock en del stöd i basen.
  Passar bra som datorhögtalare.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • ljudbild 2013-07-27

  En grymt prisvärd 2.1-topp

  Till och börja med ska man inte förvänta sig att dessa stativhögtalare klarar att återge musik helt på egen hand i de lägre registren. De klingar kraftigt av runt 100Hz. Mellanregistret är godkänt rent och diskanten är något vass i toppen på vissa "s"-ljud.
  Själv bytte jag ut stereo-paret i Logitechs största THX-system med dessa med gott resultat.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Jag har ett par Front-speakers från Andersson som är VITA, jag skulle vilja köpa Bookshelf speakers samt center-speakern men jag kan inte hitta några i vit färg, Finns det några i vit färg kvar eller har dem slutat tillverkas?? Tacksam för svar!

  KarreBarre 2016-01-26
  Avbryt
 • Hej! Har nyss köpt en gammal vinylspelare. Funderar på att köpa en begagnad NAD förstärkare till (Modell 7120 eller 3020), alternativt TECHNICS SU-V303. Skulle någon av dessa gamla förstärkare klara av att driva dessa högtalare? alternativt, några förslag till förstärkare som passar. Tack på förhand !

  elviss 2015-12-29
  Avbryt
 • Fabbeboy 2014-12-07
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Dessa kan inte kopplas in direkt till datorn, utan dessa behöver gå via en förstärkare, eller en receiver. Med andra ord kan du ansluta din dator till en förstärkare/receiver och sedan få ljud i dessa men inte utan någon form av förstärkare.

   SebastianNetOnNet 2014-12-14
 • Vad behöves mer än dessa högtalare och högtalarkabel för att det ska funka och få bra ljud? Receiver? Baslåda?

  Beatricee 2013-07-23
  Avbryt

  Svar

  • Bara förstärkare. Samt ljudaltsrare, såsom tuner cdspelare grammofon Ljudet helt ok

   Golfanders 2014-02-10
 • hur bra är dessa högtalare ? ett eget märke, hur jämför man det ?

  Tord 2012-11-07
  Avbryt

  Svar

  • Ja, Tord, det beror helt på vad för krav du har och vad du ska använda dessa högtalare till. Bäst passar de i ett 2.1-system där du lägger till en baslåda. Märket Andersson är ett ok märke, ungefär jämförbart med LG. Enda sättet att jämföra är att, i bästa fall låna hem dessa ihop med andra och själv avgöra med favoritmusik som du vet hur den ska låta efter egna öron.

   ljudbild 2013-07-27
  • På en skala 1-10 en 7 a

   Golfanders 2014-02-10

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal högtalare 2st
Uteffekt (RMS/Nominell) 40 Watt
Uteffekt (Max) 80 Watt
Frekvensomfång från 45 Hz
Frekvensomfång till 18000 Hz
Impedans 4 Ohm
Känslighet 88 dB
Dimensioner
Bredd 146,0 mm
Höjd 246,0 mm
Djup 225,0 mm
Vikt 4,6 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Manual
Strömförsörjning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Andersson HIS 3.1 är en imponerande satellithögtalare i Andersson's främsta högtalarserie. Högtalarna är tillverkade av högkvalitativa material för en utmärkt ljudåtergivning, samt täckta med en svart pianolack-finish för ett lyxigt och modernt utseende. Med guldpläterade anslutningar får man även ett bättre ljud. Satellithögtalarna är uppbyggda av ett 4-tums baselement och en 1-tums diskant för en verklighetstrogen ljudupplevelse.

Med en impedans på 4 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 45 - 18 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker en större del av registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Kombinera högtalarna med en värdig receiver och upplev ett ljud utom dess like.

Andersson Andersson HIS 3.1 - Bookshelf Speaker Andersson HIS 3.1 är en imponerande satellithögtalare i Andersson's främsta högtalarserie. Högtalarna är tillverkade av högkvalitativa material för en utmärkt ljudåtergivning, samt täckta med en svart pianolack-finish för ett lyxigt och modernt utseende. Med guldpläterade anslutningar får man även ett bättre ljud. Satellithögtalarna är uppbyggda av ett 4-tums baselement och en 1-tums diskant för en verklighetstrogen ljudupplevelse.Med en impedans på 4 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 45 - 18 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker en större del av registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Kombinera högtalarna med en värdig receiver och upplev ett ljud utom dess like. Högtalare 4,2 6 799,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Högtalare