Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Välljudande högtalare av hög kvalitet!

Andersson HIS 3.1 - Bookshelf Sp. - B

  Art.nr: 163633
 • Max uteffekt på 80 Watt
 • 2-vägs satellithögtalare
 • Svart pianolack-finish
 • Frekvensomfång på 45-18 000 Hz
 • Väggmonterbara
 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Rogbiv 2016-04-26
  Topp 50 skribent

  Billiga men låter sådär

  Enkla högtalare som lever upp till devisen att man får vad man betalar för. Spelar bra i de högre registren, men basen lyser med sin frånvaro. Var tänka som ett första par till grabben som har börjat snöa in på vinyl, men dom får åka tillbaka till hyllan i butiken igen. Lägg lite mer på ett par bättre högtalare om du ska lyssna på musik, ska du bara ha lite musik i bakgrunden funkar dom nog bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Urbsun 2015-12-29

  Andersson HIS 3.1

  Prisvärda och väldigt snygga högtalare. Saknar lite bas men är mycket nöjd med dessa lättplacerade högtalare.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • jackie 2015-07-07

  Wow

  Perfekt ljud och känns mycket i kroppen om man vill se film eller lyssna musik :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Nizzelino 2015-04-22
  Topp 1000 skribent

  TV-högtalare

  Köpte Anderssons största högtalare med Sub och en ny förstärkare från Yamaha. Kopplade senare till TV-n också. Tyckte att jag fick en för bred ljudbild då de stod 2 m vardera sidan av TV:n. Köpte då dessa och placerade på TV-bänken intill TV:n. Sedan kör jag musik på de stora på förstärkarens kanal A och TV med dessa högtalarna på kanal B och suben jobbar med båda paren.....Perfekt !

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Computeruser 2014-11-05

  Prisvärd högtalare

  Prisvärd högtalare där man dock sparat in på en del komponenter vilket medför för mycket diskant.
  En snabb uppmätning av dessa högtalare visar att diskanten stiger med ca +7dB från 8Khz - 20Khz, dvs som att dra diskantkontrollen i botten på en förstärkare. Basen avtar snabbt under 120hz vid fri rymd. Ställ mot vägg eller hörn för att kompensera.
  Lite klent med delningsfilter i högtalaren som bara har en kondensator på diskanten, fattas även dämp material för resonanser mm i högtalaren.
  Men i övrigt är det bra byggt och med bra element, med fin klarlack.
  Jag ger bra betyg eftersom att det är relativt enkelt att fixa till så frekvensgången blir rak med enkla medel och då blir den väldigt prisvärd.
  Behöver dock en del stöd i basen.
  Passar bra som datorhögtalare.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Fabbeboy 2014-12-07
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Dessa kan inte kopplas in direkt till datorn, utan dessa behöver gå via en förstärkare, eller en receiver. Med andra ord kan du ansluta din dator till en förstärkare/receiver och sedan få ljud i dessa men inte utan någon form av förstärkare.

   SebastianNetOnNet 2014-12-14
 • Vad behöves mer än dessa högtalare och högtalarkabel för att det ska funka och få bra ljud? Receiver? Baslåda?

  Beatricee 2013-07-23
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Bara förstärkare. Samt ljudaltsrare, såsom tuner cdspelare grammofon Ljudet helt ok

   Golfanders 2014-02-10
 • hur bra är dessa högtalare ? ett eget märke, hur jämför man det ?

  Tord 2012-11-07
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja, Tord, det beror helt på vad för krav du har och vad du ska använda dessa högtalare till. Bäst passar de i ett 2.1-system där du lägger till en baslåda. Märket Andersson är ett ok märke, ungefär jämförbart med LG. Enda sättet att jämföra är att, i bästa fall låna hem dessa ihop med andra och själv avgöra med favoritmusik som du vet hur den ska låta efter egna öron.

   ljudbild 2013-07-27
  • På en skala 1-10 en 7 a

   Golfanders 2014-02-10

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal högtalare 2st
Uteffekt (RMS/Nominell) 40 Watt
Uteffekt (Max) 80 Watt
Frekvensomfång från 45 Hz
Frekvensomfång till 18000 Hz
Impedans 4 Ohm
Känslighet 88 dB
Dimensioner
Bredd 146,0 mm
Höjd 246,0 mm
Djup 225,0 mm
Vikt 4,6 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Manual
Strömförsörjning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Andersson HIS 3.1 är en imponerande satellithögtalare i Andersson's främsta högtalarserie. Högtalarna är tillverkade av högkvalitativa material för en utmärkt ljudåtergivning, samt täckta med en svart pianolack-finish för ett lyxigt och modernt utseende. Med guldpläterade anslutningar får man även ett bättre ljud. Satellithögtalarna är uppbyggda av ett 4-tums baselement och en 1-tums diskant för en verklighetstrogen ljudupplevelse.

Med en impedans på 4 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 45 - 18 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker en större del av registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Kombinera högtalarna med en värdig receiver och upplev ett ljud utom dess like.

Andersson Andersson HIS 3.1 - Bookshelf Sp. - B Andersson HIS 3.1 är en imponerande satellithögtalare i Andersson's främsta högtalarserie. Högtalarna är tillverkade av högkvalitativa material för en utmärkt ljudåtergivning, samt täckta med en svart pianolack-finish för ett lyxigt och modernt utseende. Med guldpläterade anslutningar får man även ett bättre ljud. Satellithögtalarna är uppbyggda av ett 4-tums baselement och en 1-tums diskant för en verklighetstrogen ljudupplevelse.Med en impedans på 4 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 45 - 18 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker en större del av registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Kombinera högtalarna med en värdig receiver och upplev ett ljud utom dess like. Högtalare 4 7 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Högtalare