Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Välljudande högtalare av hög kvalitet!

Andersson HIS 3.1 - Bookshelf Sp. - W

  Art.nr: 169636
 • Uteffekt på 80 Watt
 • 2-vägs satellithögtalare
 • Vit pianolack-finish
 • Frekvensomfång på 45-18 000 Hz
 • Väggmonterbara

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • DanTHEsound 2015-03-30

  Bättre högtalare än standard för ett microsystem, sämre än alternativen

  Köpte dessa för att använda som zon 2 högtalare för datorn från min Sony STR 1050 Receiver..

  Testade dem mot Argon 6340 4" och ett par Sony 4" från ett microsystem från tidigt 90-tal.

  Helt ok ljud om alternativet är ett par skrikiga creative labs högtalare utan subwoofer. Inte ok ljud jämfört med alternativen.

  De slog 90-tals högtalarna från Sony med renare mellanregister och klarare diskant. Argons högtalare hade rundare ljudbild med bas och diskant som möttes fint i mellanregistret och har basåtergivning som ett par större 6" högtalare. Blir aldrig trött på ljudet från Argons högtalare efter 6 timmar!

  Mellanregistret på Andersson HIS 3.1 är tunnt, basregistret finns där men bara i ett spann omkring 120Hz brett; halva basregistret saknas alltså. Det är både det djupa basregistret för instrument samt basregistret för sångröster som saknas.
  Diskanten är vass skrikig och onyanserad och ger trötta öron efter 5minuter.
  Det känns som att baslådekonstruktionen och delningsfiltret i högtalarna är det sämsta med högtalarna därefter är diskanten akilleshälen.

  Har man en 10bands equalizer så skulle man kunna anpassa dessa högtalare för något behagligare lyssning, men då som satellit eller surroundhögtalare INTE för musiklyssning.

  Mina 300kronors aktiva AIWA högtalare på 11watt från 1995 ger behagligare diskodunk heheh ;)

  Kör på Audio Pro, Canton eller Argon högtalare om du inte vill bli besviken är sista tipset.

  Eller
  Avbryt
 • BarkBaten 2013-11-10
  Topp 1000 skribent

  Dåligt ljud

  Köpte dessa till köket och kopplade dessa till receivern som en andra zon. Tyvärr låter de platt, utan bas och dåligt mellanregister. Diskanten är väl ok men vad gör det när de i övrigt låter dåligt. Högtalaren ligger på 4 ohm men jag ser att min förstärkare vill ha 6 ohm vilket säkert är en bidragande faktor. Kolla vad din receiver/förstärkare kräver innan köp.

  Eller
  Avbryt
 • Besvikenkonsument 2012-12-19

  Jag har aldrig hört ett par högtalare låta så illa

  Jag vet inte om det var ett måndagsexemplar men de högtalare jag köpte lät riktigt illa. Jag bytte sedan till ett annat märke med i övrigt samma utrustning och då lät det fantastiskt så mycket tyder i alla fall på att det var högtalarna som var dåliga.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal högtalare 2st
Uteffekt (RMS/Nominell) 40 Watt
Uteffekt (Max) 80 Watt
Frekvensomfång från 45 Hz
Frekvensomfång till 18000 Hz
Impedans 4 Ohm
Känslighet 88 dB
Dimensioner
Bredd 146,0 mm
Höjd 246,0 mm
Djup 225,0 mm
Vikt 4,6 kg
Övrigt
Färg Vit
Medföljande tillbehör Manual
Strömförsörjning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Andersson HIS 3.1 är en imponerande satellithögtalare i Andersson's främsta högtalarserie. Högtalarna är tillverkade av högkvalitativa material för en utmärkt ljudåtergivning, samt täckta med en svart pianolack-finish för ett lyxigt och modernt utseende. Med guldpläterade anslutningar får man även ett bättre ljud. Satellithögtalarna är uppbyggda av ett 4-tums baselement och en 1-tums diskant för en verklighetstrogen ljudupplevelse.

Med en impedans på 4 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 45 - 18 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker en större del av registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Kombinera högtalarna med en värdig receiver och upplev ett ljud utom dess like.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson HIS 3.1 - Bookshelf Sp. - W Andersson HIS 3.1 är en imponerande satellithögtalare i Andersson's främsta högtalarserie. Högtalarna är tillverkade av högkvalitativa material för en utmärkt ljudåtergivning, samt täckta med en svart pianolack-finish för ett lyxigt och modernt utseende. Med guldpläterade anslutningar får man även ett bättre ljud. Satellithögtalarna är uppbyggda av ett 4-tums baselement och en 1-tums diskant för en verklighetstrogen ljudupplevelse.Med en impedans på 4 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 45 - 18 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker en större del av registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Kombinera högtalarna med en värdig receiver och upplev ett ljud utom dess like. Högtalare 1,3 3 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Högtalare