Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Välljudande högtalare av hög kvalitet!

Andersson HIS 3.1 - Center Speaker - B

  Art.nr: 163635
 • Uteffekt på 100 Watt
 • 2-vägs centerhögtalare
 • Dubbla baselement
 • Frekvensomfång på 45-18 000 Hz
 • Guldpläterade anslutningar
 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • umenicke 2016-02-10

  Vad förväntar man sig?

  För knappt en femhundring får man en center som andas kvalité! Den låter väldigt bra, ser väldigt bra ut och är lika "lättplacerad" som vilken annan centerhögtalare som helst.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • RavenLord 2015-11-10

  Positivt och negativt samtidigt

  Den överröstas av övriga högtalare, fast jag fick en som var på 300W... Kan kanske vara någon inställning jag inte vet om... Men som det är nu, kompletterar den diskanten lite vagt.
  Den har inga typer av uppfästningsmöjligheter på vägg av någon anledning... Stort minus där! Man kan inte ställa den framför tv:n, för då skymmer den. Och under är det fullt av annan elektronik såklart och jag äger ingen tjock tv att ställa den uppepå...
  Det är ivf rent fint ljud i den... Det lilla som hörs...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Crona49 2015-11-01

  Fungerar bra

  Helt ok center till detta pris. Tyvärr gick den första sönder efter några veckor men
  jag fick en ny som fungerar bra. Snygg med pianolackfinishen

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Fontana 2014-12-25
  Topp 1000 skribent

  Kanon

  Kvalite till lågpris om man nu får säga så.
  Är jättenöjd! Bra ljud och ser bra ut.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Herregudhag 2014-08-16

  Svårt att säga

  Säkert en bra produkt, men var inget för mig tyvärr. Jag ringde supporten och kollade innan, men det var ingen som sade något om att högtalaren saknar strömkabel, ljudkablar etc.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hagaa 2015-10-29
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Du behöver koppla högtalarna till en förstärkare. Du kan kontakta vår kundservice så hjälper de er med en bra lösning som passar er! //Henrik

   HenrikJ 2015-11-13

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal högtalare 1st
Uteffekt (RMS/Nominell) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (Max) 100 Watt
Frekvensomfång från 45 Hz
Frekvensomfång till 18000 Hz
Impedans 4 Ohm
Känslighet 88 dB
Dimensioner
Bredd 405,0 mm
Höjd 148,0 mm
Djup 214,0 mm
Vikt 3,8 kg
Övrigt
Färg Svart pianolack-finish
Medföljande tillbehör Manual
Strömförsörjning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Andersson HIS 3.1 är en imponerande Centerhögtalare i Andersson's främsta högtalarserie. Högtalaren är tillverkad av högkvalitativa material för en utmärkt ljudåtergivning, samt täckt med en svart pianolack-finish för ett lyxigt och modernt utseende. Med guldpläterade anslutningar får man även ett bättre ljud. Centerhögtalaren är uppbyggd av dubbla 4-tums baselement samt en 1-tums diskant för en verklighetstrogen ljudupplevelse.

Med en impedans på 4 Ohm är denna högtalare kompatibel med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 45 - 18 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker större delen av registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Kombinera med ett par högtalare och en värdig receiver och upplev ett ljud utom dess like.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson HIS 3.1 - Center Speaker - B Andersson HIS 3.1 är en imponerande Centerhögtalare i Andersson's främsta högtalarserie. Högtalaren är tillverkad av högkvalitativa material för en utmärkt ljudåtergivning, samt täckt med en svart pianolack-finish för ett lyxigt och modernt utseende. Med guldpläterade anslutningar får man även ett bättre ljud. Centerhögtalaren är uppbyggd av dubbla 4-tums baselement samt en 1-tums diskant för en verklighetstrogen ljudupplevelse.Med en impedans på 4 Ohm är denna högtalare kompatibel med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 45 - 18 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker större delen av registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Kombinera med ett par högtalare och en värdig receiver och upplev ett ljud utom dess like. Högtalare 3,8 6 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Högtalare