Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vattentåliga, flexibla utomhushögtalare

Andersson ORS 2.0 - White

  Art.nr: 182208
 • Uteffekt på 100 Watt
 • Vattentålig: IPX5-klassificerad
 • Frekvensomfång: 60 - 20 000 Hz
 • Kan placeras stående eller liggande
 • Justerbart väggfäste medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(12 st)

 • Pannlampa 2016-08-07

  Prisvärt

  Tunga, ordentliga högtalare i bra kvalitet. Väldigt bra ljud som räcker mer än väl på altanen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Victor123342r4 2015-05-16

  Prisvärt ljud, men dåliga fästen och tål inte regn

  Fästet för den ena högtalaren var inte helt perfekt i passformen, men det gick ändå att montera den utan större bekymmer.

  Den andra högtalaren saknade gängor, och gick därför inte att montera.

  Det står att högtalarna är klassade som IP-X5 och klarar utomhusbruk. Men enligt instruktionerna man får med i förpackningen så måste man montera dem skyddat från regn och direkt solljus.

  Den högtalaren som gick att montera ger ett helt okej ljud för pengarna, men problem med gängor hos den andra, och att de inte tål regn och sol drar ner betyget.

  Eller
  Avbryt
 • icecream 2015-05-07

  Helt okej för det priset.

  Helt okej för pengarna, enda som stör är att locket på baksidan som täcker kabelanslutningarna kan vibrera samt att det läcker ut luft ut lådan där. Fått lösa vibrationerna med silvertejp men luftenlekaget blir blir svårt att stoppa. Kontrusktionsfel.

  Eller
  Avbryt
 • 2015-04-02

  Ska inte utsättas för vatten

  Helt ok ljud för pengarna.

  Monterade mina under takfotsutsprånget. Jag bor dock i Lund med regn som kommer vertikalt med vinden stora delar av året. En ordentlig rosthinna började lägga sig på gallret efter en säsongs användning. De är nu tillbakalämnade.

  Min rekomendation är därför att se till att montera dessa på plats där de inte riskerar att utsätts för direkt väta.

  Eller
  Avbryt
 • 2014-07-27

  Skönt ljud ute på altanen!

  Hade fundera på det här med högtalare ute ett tag innan men ville inte lägga för mycket pengar på ljudet. Efter semestern och inspiration utomlands köptes dessa in och sattes upp omgående.

  Så här efteråt ångrar jag att jag inte köpt dessa tidigare, hela familjen är nöjd med att kunna mysa i loungen med skönt ljud och att det helt plötsligt är mycket trevligare att äta och ta en kall öl på altanen behöver inte sägas.

  Bra ljud för pengarna, lite fattig bas när jag drar på med tung metal men å andra sidan vill jag inte skrämma bort grannarna...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jag letar efter högtalare som jag kan koppla till min dator inomhus. Fungerar det att koppla dessa till en dator och fungerar de bra inomhus också eller blir det ett annat ljud?

  Ollrun 2014-12-08
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Dessa kan fästas både inomhus och utomhus. De är gjorda för båda miljöer. Gällande ljudet så är uteffekten 100w. Dessa får sin strömförsörjning via en receiver eller en förstärkare, och kan inte anslutas direkt till datorns 3.5mm uttag, tyvärr.

   SebastianNetOnNet 2014-12-14
 • Är dessa Aktiva? alltså med inbyggd förstärkare eller kräver dom en förstärkare för att drivas?

  arnold6 2014-04-17
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Nej passiva

   Ekis68 2014-05-20
 • misse 2013-06-19
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Nej tillsammans

   Ekis68 2014-05-20

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal högtalare 2st
Uteffekt (RMS/Nominell) 50 Watt
Uteffekt (Max) 100 Watt
Frekvensomfång från 60 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 89 dB
Impedans 8 Ohm
Dimensioner
Bredd 185,0 mm
Höjd 250,0 mm
Djup 167,0 mm
Vikt 2,4 kg
Övrigt
Färg Vit
Medföljande tillbehör Manual, väggfästen
Strömförsörjning Receiver

Produktbeskrivning

ORS 2.0 är ett par snygga, välljudande utomhushögtalare som passar utmärkt på exempelvis en uteserveringen, badanläggningar och andra platser där vanliga värme- och fuktkänsliga högtalare inte kan användas. Högtalarna har en maximal uteffekt på 100 Watt och kan användas tillsammans med de flesta förstärkare och receivers på marknaden idag.

Vattentålig: IPX5-klassificerad

ORS 2.0 är vattentåliga högtalare och har fått IPX-klassificeringen IPX-5, vilket innebär att de i enlighet med europeiska standarder är klassade som spolsäkra. Högtalarna kan användas både inomhus och utomhus och de kan väggmonteras eller ställas på en yta.

Justerbart väggfäste medföljer

Med högtalarna får du väggfästen för väggmontering i både stående eller liggande position. Fästena är även justerbara för att man enkelt ska kunna vinkla högtalarna för en optimal lyssningsposition.

Titta även på

Andersson ORS 3.1 - White
(9 st)
 • Vattentåliga: IPX-5
 • Justerbar bas och diskant
 • Inbyggd förstärkare

799:-

Andersson Andersson ORS 2.0 - White ORS 2.0 är ett par snygga, välljudande utomhushögtalare som passar utmärkt på exempelvis en uteserveringen, badanläggningar och andra platser där vanliga värme- och fuktkänsliga högtalare inte kan användas. Högtalarna har en maximal uteffekt på 100 Watt och kan användas tillsammans med de flesta förstärkare och receivers på marknaden idag. Vattentålig: IPX5-klassificerad ORS 2.0 är vattentåliga högtalare och har fått IPX-klassificeringen IPX-5, vilket innebär att de i enlighet med europeiska standarder är klassade som spolsäkra. Högtalarna kan användas både inomhus och utomhus och de kan väggmonteras eller ställas på en yta. Justerbart väggfäste medföljer Med högtalarna får du väggfästen för väggmontering i både stående eller liggande position. Fästena är även justerbara för att man enkelt ska kunna vinkla högtalarna för en optimal lyssningsposition. Högtalare 4,1 12 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Högtalare