Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompakta högtalare för väggmontering

Canton GLE 416

  Art.nr: 198596
 • Väggmonterbara
 • 2-vägs högtalare
 • Lätt vikt, endast 3kg
 • Byggd av högkvalitativa komponenter
2 690:-

Delbetala från 224:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • bfbarn 2014-11-08

  Fungerar till det jag har dem till

  Jag använder dessa högtalare som sido-/bakhögtalare när jag tittar på film. De fungerar alldeles utmärkt till det och skulle nog fungera som lyssningshögtalare i exempelvis köket. Jag har iofs två äldre lite kraftigare högtalare från Canton som fronthögtalare och som jag lyssnar på musik igenom varför dessa kanske kan kännas lite små för musiklyssning i vardagsrummet.
  De har lite vikt och känns gedigna att hantera och har upphängningsmöjlighet, tyvärr bara i "stående" position och inte "liggande" vilket kan vara trevligt vid trängre montering. Jag driver dem med en NAD T758 och det funkar bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Kompakta högtalare för väggmontering

Canton CLE 416 är ett par snygga, svarta högtalare med design lämpad för att monteras på väggen för en stilren installation. CLE 416 är en kombination av design och kvalitet, med en tidlös design i svart askdekor och en otroligt djup och levande ljudåtergivning.

Canton är kända för sina kunskaper inom högtalare. Allt från byggkvalitet till ljudkvalitet är alltid av bästa resultat och dessa högtalare är inte ett undantag. Högtalarna består av högkvalitativa komponenter för att säkerställa en riktigt levande ljudupplevelse och bekymmersfri montering.

Canton Canton GLE 416 3253 Kompakta högtalare för väggmonteringCanton CLE 416 är ett par snygga, svarta högtalare med design lämpad för att monteras på väggen för en stilren installation. CLE 416 är en kombination av design och kvalitet, med en tidlös design i svart askdekor och en otroligt djup och levande ljudåtergivning.Canton är kända för sina kunskaper inom högtalare. Allt från byggkvalitet till ljudkvalitet är alltid av bästa resultat och dessa högtalare är inte ett undantag. Högtalarna består av högkvalitativa komponenter för att säkerställa en riktigt levande ljudupplevelse och bekymmersfri montering. Högtalare 5 1 2690 SEK 2690 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Högtalare