Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

EISA-vinnande golvhögtalare med nydanande design

JBL Studio 190BK

  Art.nr: 162137
 • 3-vägs golvhögtalare
 • Dubbla baselement
 • Nydanande design
 • Förstklassig tydlighet och realism i ljudet
 • Guldpläterade kontakter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Satyr 2013-11-01
  Topp 500 skribent

  Oj! oj! oj!

  JBL levererar med dessa högtalare ljud i absolut toppklass eller om ni vill, i världsklass. Ett otroligt skarpt och rent ljud och om man vill så finns den tunga basen där också. Tack vare dessa så upplever jag nu min musik på ett helt annat stadium än tidigare och filmtittning har blivit en smula roligare. Designen är i min mening fullkomligt fantastisk. Dem ser verkligen inte ut som vilka högtalare som helst och det märks att JBL har tänkt till en aning extra vad gäller både det visuella och val utav komponenter.

  Det finns absolut ingenting dåligt med dessa. Och om möjligheten fanns skulle jag banne mig köpa ett par till.

  Ja, vad mer ska man skriva. Högtalare Grand Deluxe är vad det är och inget annat.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal högtalare Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (RMS/Nominell) 100 Watt
Uteffekt (Max) 400 Watt
Frekvensomfång från 40 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Impedans 8 Ohm
Känslighet 90 dB
Dimensioner
Bredd 200,0 mm
Höjd 1121,0 mm
Djup 375,0 mm
Vikt 22,0 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Bruksanvisning
Strömförsörjning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

JBL Studio 190 blev EISA-vinnare som bästa högtalare 2011-2012.

Det dramatiska och nydanande utseende på JBL Studio 190 är långt ifrån konventionellt. De rymmer välbeprövad teknik och avancerade material som ger dynamisk bredd, perfekt precision och den rymdmässiga transparens som länge varit kännetecknande för det legendariska JBL-ljudet.

Studio 190-högtalarna har dubbla bashögtalare och mellanregistermembran med PolyPlas-koner med hög uteffekt, samt CMMD Lite-diskanthögtalare med upphovsrättsskyddade Bi-Radial-vågguider och ger förstklassig skärpa och realism i kombination med ett enastående bassvar. Använd dem tillsammans med andra högtalare ur Studio 1-serien för en otroligt realistisk hemmabioupplevelse, eller använd dem på egen hand för att uppleva din musik som du aldrig hört den förr.

Guldpläterade kontakter med möjlighet till både skruvanslutning och anslutning med banankontakt ger flexibla anslutningsmöjligheter. JBL Studio 190 har också möjlighet till bi-wire-anslutning vilket innebär att man driver mellanregister/diskant och baselemtet separerat från varandra för en ännu bättre ljudåtergivning.

Paketet innehåller två stycken högtalare (i separata kartonger).

Högtalarkabel medföljer ej utan säljs som tillbehör.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

JBL JBL Studio 190BK JBL Studio 190 blev EISA-vinnare som bästa högtalare 2011-2012. Det dramatiska och nydanande utseende på JBL Studio 190 är långt ifrån konventionellt. De rymmer välbeprövad teknik och avancerade material som ger dynamisk bredd, perfekt precision och den rymdmässiga transparens som länge varit kännetecknande för det legendariska JBL-ljudet. Studio 190-högtalarna har dubbla bashögtalare och mellanregistermembran med PolyPlas-koner med hög uteffekt, samt CMMD Lite-diskanthögtalare med upphovsrättsskyddade Bi-Radial-vågguider och ger förstklassig skärpa och realism i kombination med ett enastående bassvar. Använd dem tillsammans med andra högtalare ur Studio 1-serien för en otroligt realistisk hemmabioupplevelse, eller använd dem på egen hand för att uppleva din musik som du aldrig hört den förr. Guldpläterade kontakter med möjlighet till både skruvanslutning och anslutning med banankontakt ger flexibla anslutningsmöjligheter. JBL Studio 190 har också möjlighet till bi-wire-anslutning vilket innebär att man driver mellanregister/diskant och baselemtet separerat från varandra för en ännu bättre ljudåtergivning. Paketet innehåller två stycken högtalare (i separata kartonger). Högtalarkabel medföljer ej utan säljs som tillbehör. Högtalare 5 1 6990 SEK 6990 NewCondition SoldOut
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Högtalare