Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högkvalitativa och välljudande bokhyllehögtalare!

Pioneer S-CN301-LR

  Art.nr: 189675
 • 2-vägs bokhyllehögtalare
 • Max uteffekt på 100 W
 • Formgiven av Andrew Jones
 • Högkvalitativa material
 • Guldpläterade terminaler
2 190:-

Delbetala från 182:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • HDOM 2015-08-23

  PASSAR PERFEKT I MIN LITEN ETTA

  JAG KÖR DEM I MIN VARDAGSRUM SOM ÄR 2 METER BRED OCH 2 METER LÅNG OCH LJUDET ÄR KANON, KÖRDE FÖRUT MED GOLVHÖGTALARE MEN DÅ BLEV DET FÖR MYCKET BASS, NU KÄNNS ALLT BRA, KOMPLETERAR MED EN SUBBAS SÅ SMÅNINGOM OCH FRAM TILL DAGEN JAG SKAFFAR LITE BÄTTRE KVALITET STATIVARE SÅ ÄR DEM HÄR DET BÄSTA FÖRSTA VAL FÖR MIG

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • SoundIsLife 2014-06-03

  Kanonköp för rätt behov.

  Denna högtalare har förbluffande bra ljud. Den går osannolikt djupt i basen för sin storlek, det skulle vara imponerande även med en fysiskt dubbelt så stor högtalare.
  Tonkurva och ljudbild är helt fantastisk bra för pengarna.

  Men storleken i kombination med basförmågan har en baksida - låg känslighet/verkningsgrad. Det enda möjliga minuset för denna högtalare.

  Den kräver ordentlig förstärkare för att fungera bra, 50-100W (riktiga watt då) är mitt tips.
  Och det blir ändå ingen riktig "spela högt, nu är det party-högtalare". Rejält dynamiskt musikmaterial, t.ex. symfoniorkester lider av att inte kunna spelas tillräckligt högt i de tysta partierna om det inte ska klippa i förstärkaren vid crescendon.

  Men högtalaren tror jag räcker till för den breda massan som aldrig spelar jättehögt, de flesta jag känner skulle vara nöjda, om jag säger så.

  Om riktigt liten högtalare är prio #1 och riktigt bra ljud är prio #2 och det inte är nödvändigt att spela högt är denna högtalare nog bland det bästa på marknaden. Väger man sen in priset är det ett fynd.

  Är däremot storleken på högtalaren ganska ointressant kan det vara värt att jämföra med annat, om man letar ordentligt så kan man nog för ungefär samma pengar hitta något som låter ungefär lika bra men har lite bättre känslighet och är därmed lite bättre på denna Pioneers sämsta punkt.

  Är man ute efter riktiga partyburkar och ska spela tokhögt kan denna högtalare inte bli mer fel.

  Men som sagt, själv är jag nu, även efter en massa timmars lyssnande, fortfarande ordentligt positivt överraskad.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Elektroninja 2014-06-02

  Fantastiska små högtalare

  Helt fantastiska små högtalare! Extremt prisvärda, har tidigare lånat hem dyra hifi-högtalare för runt 20000 och alla de lät faktiskt sämre än dessa små krabater. Otroligt detaljrika och naturliga, går även rätt djupt. Man kan så klart inte spela jättehögt, men tillräckligt högt för att inte kunna höra samtal i ett normalstort vardagsrum.

  Värt att tänka på är att de kräver en relativt kraftig förstärkare eftersom känsligheten är låg. Använder själv en som lämnar 2x70 w i 8 ohm.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • kjesch 2014-03-02

  Välgjorda högtalare

  Riktigt bra ljud. Mycket välgjorda och stabila och dessutom snygga att se på med riktigt träfaner, som man inte är bortskämd med i dag.

  Jag har kompletterat med en woofer för de allra lägsta bastonerna och därmed fått ett riktigt bra ljudsystem.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • rugby 2013-09-11

  Stort ljud i liten låda för vettig peng

  Sjukt bra ljudbild för att vara så små. Det enda negativa är att man inte kan få dom i helsvart, fanérfärgen skär sig med sideboardet dom står på.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal högtalare 2st
Uteffekt (RMS/Nominell) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (Max) 100 Watt
Frekvensomfång från 45 Hz
Frekvensomfång till 40000 Hz
Känslighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Impedans 6 Ohm
Dimensioner
Bredd 135,0 mm
Höjd 230,0 mm
Djup 220,0 mm
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart, trä
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförsörjning Via receiver

Produktbeskrivning

Pioneer S-CN301-LR är ett par snygga och välljudande bokhyllehögtalare som passar utmärkt för dig som vill ha en kombination av design och kvalité. Andrew Jones har skapat några av världens bästa högtalare, och han har använt sina expertkunskaper för att få dessa högtalare att leverera en förstklassig ljudkvalité. Högtalarna består av högkvalitativa komponenter för att säkerställa en god kvalité i både högtalare och ljudåtergivning. Högtalaren består bland annat av en glasfiberkon, hornformad kupoltweeter med polypropylenkondensator, luftlindade talspolar och ett yttre i utvald ekofanér för ett naturligt, kraftfullt och balanserat ljud.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Pioneer Pioneer S-CN301-LR 1020657 Pioneer S-CN301-LR är ett par snygga och välljudande bokhyllehögtalare som passar utmärkt för dig som vill ha en kombination av design och kvalité. Andrew Jones har skapat några av världens bästa högtalare, och han har använt sina expertkunskaper för att få dessa högtalare att leverera en förstklassig ljudkvalité. Högtalarna består av högkvalitativa komponenter för att säkerställa en god kvalité i både högtalare och ljudåtergivning. Högtalaren består bland annat av en glasfiberkon, hornformad kupoltweeter med polypropylenkondensator, luftlindade talspolar och ett yttre i utvald ekofanér för ett naturligt, kraftfullt och balanserat ljud. Högtalare 5 5 2190 SEK 2190 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Högtalare