Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Otroligt smidig trådlös ljudöverföring från Sonos!

Sonos Connect

  Art.nr: 171602
 • Trådlös ljudöverföring via WiFi
 • Gratis App för iPhone-/Android-styrning
 • Stöd för bl.a. Spotify
 • Enkel installation
 • Digitala & analoga ljudanslutningar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • fre1 2014-02-23

  mkt bra produkt

  Sonos Connect är extremt användbar.Bara att kunna styra hela sitt arkiv med en enkel app,som dessutom är enkel och lättförstålig, är en god ide.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Sve73 2014-02-28

   Betyget?

   Och den får tre stjärnor och inte fem för att...?

 • 2014-02-21

  Perfekt för stereon

  Mycket nöjd, allt fungerar perfekt, enda problemet är att enheten blir ganska varm, så jag drar ut sladden då jag inte använder den. Tillhörande appen gör att gränssnittet är mycket tillfredsställande.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Thalamus 2014-02-17

  Enkelt och bra

  Första biten i mitt Sonossystem. Enkelt att sätt upp och bryggar lätt internet med min förstärkare.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kallestropp 2013-04-18

  Sonos!

  Snygg, smidig installation och lätt att använda.
  Jag upplever ljudet som bra, möjligen något tunt i basen. Men det går att justera i app:en, som i övrigt är riktigt bra. Det ända man kan ha synpunkter på angående app:en är att Spotifyintegrationen är något bantad. Saknar lite funktioner där, men det är inget stort problem. Slutsats: riktigt trevlig pryl!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ampere 2013-04-09

  Ett måste om man väljer Sonos

  Denna produkt är ett måste om man väljer att köra Sonos-system utan denna så utnyttjar man inte systemet till max.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej, Jag har en Bang Olufsen spelare, A8 och en Sonos spelare play 1 och undrar vad som är bästa sättet att koppla ihop dessa två? Jag skulle vilja kunna enkelt genom mobilen kunna styra dessa två, gärna via en applikation om det går. Jag vill också ha så lite sladdar som möjligt. Därför funderar jag på om Sonos Connect skulle hjälpa mig med detta? Förstår att jag även då kan koppla in tv-ljudet så att de kan då spelas upp i ev då min play 1 och A8:a ? Tacksam för svar /angelica

  2014-11-26
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Din A8-spelare har antingen line in (3.5mm) eller standard RCA-anslutning (en röd och vit ingång); detta kan du ansluta till denna sonos. Du ansluter denna sonos på samma ställe som dina A8-högtalare, och därefter kan du styra musiken. Det går med andra ord inte att få trådlös anslutning mellan denna och högtalarna, utan det måste vara en kabel mellan denna SONOS och A8 från Bang & Olufsen. Hur du får ljud till SONOS/A8 är dock trådlöst.

   SebastianNetOnNet 2014-12-01
  • Tror inte du kan koppla ihop dem annat än genom att köra line in/out från den ena till den andra. Det går inte att styra BO eller Bose från Sonos. Omvänt vet jag inte, men vore jag BO så skulle jag nog inte lägga tid på att utveckla Sonos-stöd i mina system.

   Chr1st0pher 2014-12-03

Produktbeskrivning

Sonos Connect är en trådlös ljudöverföringsenhet med oändliga möjligheter. Man kan ansluta enheten till en eller flera enheter och spela upp musik trådlöst i ett särskilt rum eller hela hemmet. Spela upp musik från internetradio eller tjänster som Spotify, streama musik från din iPhone, iPod touch eller iPad via Apple AirPort Express, styr enheten från mobilen via en gratis app för iPhone och Android och mycket mer. Upplev friheten med Sonos Connect.

Smarta funktioner

Man kan använda planeraren för att ange en tid då Connect ska spela upp musik samt under hur lång tid. Du kan exempelvis ställa in den på att spela musik under de 30 minuter du kör ett träningspass. Med den medföljande programvaran kan man styra musiken i alla dina rum från en dator i hemmet och du kan till exempel dela musikmapparna som ligger på hårddisken över alla spelare. Med Connect har man tillgång till ton- och volymkontroller som är justerbara för varje rum. Du kan justera bas, diskant, balans och loudness i de olika rummen för att anpassa ljudet till varje enskilt rum. Man kan även justera ljudvolymen i enstaka rum eller grupper med rum, för en total flexibilitet.

Väckarklocka

Med Sonos Connect får man tillgång till en mängd smarta funktioner. Man kan exempelvis ställa väckarklockan och vakna till sin favoritmusik eller en internetradiostation, antingen i ett rum eller i hela huset. Man kan även använda snooze-knappen för att pausa alarmet i några minuter. Eller varför inte somna till sin favoritmusik som automatiskt stänger av sig själv på inställd tid med insomningsfunktionen?

Styrning via Gratis App för iPhone, iPad och Android

Med en gratis app för Android, iPhone och iPad kan man enkelt styra sina spelare samt musiken som spelas upp via internet och datorn direkt från ens iPhone, iPad eller Android-smartphone. Du hämtar appen gratis i App Store eller Google Play (f.d. Android Market).

Spotify, internetradio och andra tjänster

Sonos inkluderar mer än 100 000 internetradiostationer, program och poddsändningar gratis. Du kan bläddra till stationer eller söka fram en stations som du redan tycker om. Sonos Connect fungerar även sömlöst med tjänster* som Spotify, Last.fm, Pandora, SiriusXM Internet Radio, TuneIn och många fler. Det som gör denna funktionen så bra är att du kan lyssna på mängder av musik utan att exempelvis behöva sätta på datorn. På några sekunder kan du lyssna på all världens musik. Om din dator eller NAS är ansluten till hemnätverket kan du även komma åt din musik som finns lagrad på upp till 16 olika enheter i hemmet, och eftersom Connect stöder de populäraste ljudformaten kan du spela upp det mesta.

Ljudanslutningar

Sonos Connect har utrustats med en analog ljudingång vilket möjliggör anslutning av externa ljudenheter, som en CD-spelare, MP3-spelare, TV, DVD-spelare och mycket mer och spela upp ljudet, via Sonos Connect, i alla anslutna spelare. Du kan exempelvis spela upp TV-ljudet i flera rum samtidigt, vilket innebär att du exempelvis kan gå ut i köket utan att missa något. Connect har även utrustats med Digitala och analoga ljudutgångar för digital högkvalitativ ljudanslutning samt traditionell ljudanslutning. Detta innebär även att man kan ansluta till de flesta ljudenheter som finns idag. Den har även utrustats med två-portars Ethernet-switch för standard-internetkonnektivitet till exempelvis en DVR, PC eller spelkonsol.

*Tillgång till tjänster kan variera enligt region. Information angående tillgång/region finns oftast hos varje specifik tjänsteleverantör.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sonos Sonos Connect Sonos Connect är en trådlös ljudöverföringsenhet med oändliga möjligheter. Man kan ansluta enheten till en eller flera enheter och spela upp musik trådlöst i ett särskilt rum eller hela hemmet. Spela upp musik från internetradio eller tjänster som Spotify, streama musik från din iPhone, iPod touch eller iPad via Apple AirPort Express, styr enheten från mobilen via en gratis app för iPhone och Android och mycket mer. Upplev friheten med Sonos Connect.Smarta funktionerMan kan använda planeraren för att ange en tid då Connect ska spela upp musik samt under hur lång tid. Du kan exempelvis ställa in den på att spela musik under de 30 minuter du kör ett träningspass. Med den medföljande programvaran kan man styra musiken i alla dina rum från en dator i hemmet och du kan till exempel dela musikmapparna som ligger på hårddisken över alla spelare. Med Connect har man tillgång till ton- och volymkontroller som är justerbara för varje rum. Du kan justera bas, diskant, balans och loudness i de olika rummen för att anpassa ljudet till varje enskilt rum. Man kan även justera ljudvolymen i enstaka rum eller grupper med rum, för en total flexibilitet.VäckarklockaMed Sonos Connect får man tillgång till en mängd smarta funktioner. Man kan exempelvis ställa väckarklockan och vakna till sin favoritmusik eller en internetradiostation, antingen i ett rum eller i hela huset. Man kan även använda snooze-knappen för att pausa alarmet i några minuter. Eller varför inte somna till sin favoritmusik som automatiskt stänger av sig själv på inställd tid med insomningsfunktionen?Styrning via Gratis App för iPhone, iPad och AndroidMed en gratis app för Android, iPhone och iPad kan man enkelt styra sina spelare samt musiken som spelas upp via internet och datorn direkt från ens iPhone, iPad eller Android-smartphone. Du hämtar appen gratis i App Store eller Google Play (f.d. Android Market).Spotify, internetradio och andra tjänsterSonos inkluderar mer än 100 000 internetradiostationer, program och poddsändningar gratis. Du kan bläddra till stationer eller söka fram en stations som du redan tycker om. Sonos Connect fungerar även sömlöst med tjänster* som Spotify, Last.fm, Pandora, SiriusXM Internet Radio, TuneIn och många fler. Det som gör denna funktionen så bra är att du kan lyssna på mängder av musik utan att exempelvis behöva sätta på datorn. På några sekunder kan du lyssna på all världens musik. Om din dator eller NAS är ansluten till hemnätverket kan du även komma åt din musik som finns lagrad på upp till 16 olika enheter i hemmet, och eftersom Connect stöder de populäraste ljudformaten kan du spela upp det mesta.LjudanslutningarSonos Connect har utrustats med en analog ljudingång vilket möjliggör anslutning av externa ljudenheter, som en CD-spelare, MP3-spelare, TV, DVD-spelare och mycket mer och spela upp ljudet, via Sonos Connect, i alla anslutna spelare. Du kan exempelvis spela upp TV-ljudet i flera rum samtidigt, vilket innebär att du exempelvis kan gå ut i köket utan att missa något. Connect har även utrustats med Digitala och analoga ljudutgångar för digital högkvalitativ ljudanslutning samt traditionell ljudanslutning. Detta innebär även att man kan ansluta till de flesta ljudenheter som finns idag. Den har även utrustats med två-portars Ethernet-switch för standard-internetkonnektivitet till exempelvis en DVR, PC eller spelkonsol.*Tillgång till tjänster kan variera enligt region. Information angående tillgång/region finns oftast hos varje specifik tjänsteleverantör. Multiroom 4,4 5 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Multiroom