Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

7.2-kanals hemmabioreceiver med WiFi och 4K!

Onkyo TX-NR626

  Art.nr: 187249
 • 7 x 160 Watt vid 6 Ohm
 • 4K-kompatibel
 • 6 HDMI-in, 2 HDMI ut
 • WiFi & Bluetooth
 • 3D-kompatibel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • RazThor90 2014-02-21

  En suverän hemmabioreceiver

  köpte denna receivern och är helnöjd, riktigt många funktioner ( har inte lärt mig allt än) fungerar klockrent med tvn och startar automatiskt då man startar tvn och sänker/höjer volymen med tvkontrollen. kör 2 stora fronthögtalare till den och där e tryck nog att störa grannarna räcker långt för det stora vardagsrummet!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • becker211 2014-01-17

  Bäst för pengarna

  Bytte ut min tx-sr 607 och det blev genast ett lyft. Det märktes att det ligger lite mer effekt i och rumskalibreringen har också blivit mer avancerad. Sen är det ju lite extra lull lull med internet radio, Spotify osv. Det enda som jag saknar är pre-out till att koppla extra steg till frontarna men har löst det med lågnivå/högnivå adapter. Helt klart värd dom 2995:- jag gav

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • gusfryk01 2014-03-27

   lull lull?

   Vad menar du med lull lull? Är det något positivt eller negativt?

 • BarkBaten 2013-12-25
  Topp 1000 skribent

  Kanon receiver!

  Uppgraderade från en 8 år gammal Sony, vilket lyft! Jag kör ett 5.1 system med ett par högtalare i i köket. Ljudet i vardagsrummet lyftes ordentligt och med den automatiska inställningen var det en enkel match. Zon 2 högtalarna låter kanon och man kan välja input (radio, bluetooth, nätet, ect).

  Riktigt nöjd! man får mycket receiver för pengarna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • pojsan 2013-10-21

  prisvärd

  Detta är en mycket prisvärd hemmabio förstärkare
  som jag varmt rekommenderar,ljudet är riktigt bra
  för detta pris.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal kanaler 7.2
Effekt per kanal 160Watt
DSP Ja
DSP-program 4st
Frekvensomfång från 5 Hz
Frekvensomfång till 100000 Hz
Signal/Noise ratio Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Amp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
D/A-omvandlare ljud 192 kHz/24-Bits TI Burr-Brown
D/A-omvandlare bild Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring Advanced Music Optimizer, Audyssey Dynamic EQ, Audyssey Dynamic Volume, Audyssey MultEQ, CinemaFILTER, Lip Sync, Pure Audio Mode, Theater Dimensional Virtual Surround
Bildförbättring Deep Colour, x.v. Color
Högtalarkalibrering Ja
Högtalarval Zone 1, Zone 2
Uppspelning
Ljudfiler som stöds AAC, FLAC, MP3, Ogg Vorbis, WAV, WMA, WMA Lossless
DTS-avkodare Ja
DTS-avkodare DTS, DTS-HD
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Pro Logic IIz, Dolby TrueHD
Funktioner
Uppskalning till 1080p Ja
Stöd för 3D Ja
4K-stöd Ja
4K-uppskalning Ja
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
App-kontroll Ja
App-kontroll via kostnadsfri app Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner Avancerad 32-bitars DSP-chip
Anslutningar
HDMI-utgångar 2 st
HDMI-ingångar 6st
HDMI-version 1.4
HDMI-ARC Ja
HDMI-CEC Ja
Digital ljudingång (Optisk) 1 st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 2 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Analog ljudingång Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kompositvideoingång 5st
Kompositvideoutgång 1st
Komponentvideoingång 1st
Komponentvideoutgång 1st
3,5 mm ljudingång Nej
3,5 mm ljudutgång Nej
Hörlursutgång 1 st
Antal USB-portar 1 st
Dockningsmöjlighet Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning Ja
Trådlös nätverksstandard Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga anslutningar Analog ljudingång (2xRCA), Subwoofer-utgång
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Ja
RDS-stöd Ja
Förval 40st
Dimensioner
Bredd 435,0 mm
Höjd 174,0 mm
Djup 328,0 mm
Vikt 10,0 kg
Övrigt
Färg Svart
Menyspråk Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör FM-antenn, AM-antenn, fjärrkontroll, batterier, etiketter för högtalarkablar, snabbstartsguide, mikrofon för högtalarkalibrering, manual
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) 600,0 Watt
Strömförbrukning (standby) 0,2 Watt
Energisparläge Ja
Strömförsörjning Strömkabel

Produktbeskrivning

Onkyo TX-NR626 är en 7.2-kanals hemmabioreceiver med mängder av anslutningar och smarta funktioner. Med DLNA får man tillgång till olika nätverksfunktioner som internetradio och möjlighet till streaming från sin dator eller hemnätverk. Med HDMI ARC (Audio Return Channel) behöver man endast en enda kabel mellan TV och Receiver, och med den nya HDMI-versionen 1.4 blir receivern kompatibel med de nya 3D-formaten på marknaden idag.

Högupplöst ljud och bild

TX-NR626 har utrustats med många ljud- och bild-förbättringar, som Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Deep Color, x.v.color och LipSync. Dessa funktioner, och många fler, ger dig en hemmabioupplevelse utan dess like. Och tack vare HDMI version 1.4 är denna receivern även kompatibel med de nya 3D-formaten. Qdeo videouppskalning klarar dessutom uppskalning av videomaterial upp till 4k-upplösning, vilket är fyra gånger så hög upplösning som dagens HD-upplösning på 1080p.

Andra smarta funktioner innefattar bl.a. RDS-radio för AM/FM-bandet med 40 st förvalsstationer, 4 digitala ljudingångar och avancerad 32-bitars DSP-chip. Onkyo TX-NR626 har dessutom fått 4 olika spel-lägen för ökad spelkänsla. Välj mellan Rock, Sport, Action eller RPG för att matcha spelinnehållet på bästa möjliga sätt.

4K-kompatibel

4K är en alldeles ny bildupplösning på marknaden som är nästa steg efter 1080p. Med 4K får man hela 4 gånger så hög upplösning som med 1080p, vilket är standarden för HD-upplösning idag. Ju mer detaljerad en bild är, ju större djup får den, och med 4K får man en så detaljerad bild att djupet i bilden kan upplevas som en 3D-effekt. 4K är en upplösning som precis börjar bli tillgänglig på marknaden, vilket gör denna receiver väl förberedd inför framtidens teknikbyte.

Bluetooth

LG BluetoothOnkyo TX-NR727 har även utrustats med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från andra Bluetooth-enheter. Spela enkelt upp din musik från mobilen utan kablar.
 

Audyssey 2EQ™ Automatisk rumskalibrering

Den automatiska ljudkalibreringen sköts med den medföljande mikrofonen som kopplas till receivern och sedan placeras där man brukar ha huvudet vid lyssningen. Tekniken känner av distorsion skapad av väggar, möbler och andra objekt. Receivern ställer sedan automatiskt in högtalarnas avstånd och fördröjning m.m. Bara följ instruktionerna på skärmen och några minuter senare är det klart. Ljudet är nu optimerat för just ditt rum.

Audyssey Dynamic Volume™

Audyssey Dynamic Volume övervakar ljudstyrkan hos programmaterialet och ser till att den valda ljudnivån konstant bibehålls – även om du byter signalkälla eller kanal på din tv. Lågmäld dialog lyfts fram, högljudda passager i materialet bibehåller sin effekt och reklaminslag blir mindre inträngande, kort och gott ger tekniken en mer balanserad lyssnarupplevelse som passar lika bra till både film och spel.

DLNA-certifierad

TX-NR626 har utrustats med en ethernet-port och kan enkelt anslutas till ditt lokala nätverk med en vanlig nätverkskabel för att streama musik eller internetradio direkt från din dator. Receivern stöder de vanligaste ljudformaten, inkl. MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, Ogg Vorbis, AAC och LPCM.

 

InstaPrevue-teknik

Med InstaPrevue-tekniken kan man byta källa på ett oerhört smidigt vis. När man vill byta från Blu-ray-spelaren till digital TV-boxen, så behöver man inte längre minnas i vilken av alla HDMI-portar eller andra anslutningar man har kopplat in enheterna i. Samtidigt som man bläddrar bland olika signalkällor så dyker det upp en liten ruta i bilden som visar vad som visas på de källorna man väljer mellan. På så vis slipper man försöka minnas i vilken port man har kopplat in spelkonsollen eller Blu-ray-spelaren. Hitta bland dina enheter, snabbt och enkelt.

 

DTS-HD

DTS-HD är ett digitalt ljudformat framtaget av Digital Theater Systems och är uppföljaren till det föregående ljudformatet DTS. DTS-HD finns i två format, DTS-HD High Resolution Audio och DTS-HD Master Audio. TX-NR626 har utrustats med formatet DTS-HD Master Audio vilket är den bättre versionen av DTS-HD. Njut av ett högkvalitativt ljud när du tittar på film.

 

HDMI 1.4

Onkyo TX-NR626 har 8 stycken (6 in, 2 ut) utav de senaste HDMI-anslutningarna. HDMI-version 1.4 ger kompatibilitet med de nya 3D-formaten samt Audio Return Channel. Med Audio Return Channel kan man skicka ljudet åt båda hållen, vilket innebär att man endast behöver en enda kabel mellan TV:en och förstärkaren. Det är både smart och smidigt, och det ger en renare installation med en minimal mängd kablar.

 

Theater Dimensional

Theater Dimensional-tekniken tar komplexiteten ur en konventionell surround-anläggning och återskapar ett virtuellt surround-ljud med så lite som två ordinära högtalare, och med Theater Dimensional's unika multi-speaker-lägen kan man placera ut upp till fem högtalare i hemmet och njuta av ett rikt surroundljud.
 

 

RDS-radio

RDS-radio med 40 inställningsbara kanaler för extra bekvämlighet och RDS-funktion för lagring av stationsnamn m.m.

 

 

Onkyo Onkyo TX-NR626 Onkyo TX-NR626 är en 7.2-kanals hemmabioreceiver med mängder av anslutningar och smarta funktioner. Med DLNA får man tillgång till olika nätverksfunktioner som internetradio och möjlighet till streaming från sin dator eller hemnätverk. Med HDMI ARC (Audio Return Channel) behöver man endast en enda kabel mellan TV och Receiver, och med den nya HDMI-versionen 1.4 blir receivern kompatibel med de nya 3D-formaten på marknaden idag. Högupplöst ljud och bild TX-NR626 har utrustats med många ljud- och bild-förbättringar, som Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Deep Color, x.v.color och LipSync. Dessa funktioner, och många fler, ger dig en hemmabioupplevelse utan dess like. Och tack vare HDMI version 1.4 är denna receivern även kompatibel med de nya 3D-formaten. Qdeo videouppskalning klarar dessutom uppskalning av videomaterial upp till 4k-upplösning, vilket är fyra gånger så hög upplösning som dagens HD-upplösning på 1080p. Andra smarta funktioner innefattar bl.a. RDS-radio för AM/FM-bandet med 40 st förvalsstationer, 4 digitala ljudingångar och avancerad 32-bitars DSP-chip. Onkyo TX-NR626 har dessutom fått 4 olika spel-lägen för ökad spelkänsla. Välj mellan Rock, Sport, Action eller RPG för att matcha spelinnehållet på bästa möjliga sätt. 4K-kompatibel 4K är en alldeles ny bildupplösning på marknaden som är nästa steg efter 1080p. Med 4K får man hela 4 gånger så hög upplösning som med 1080p, vilket är standarden för HD-upplösning idag. Ju mer detaljerad en bild är, ju större djup får den, och med 4K får man en så detaljerad bild att djupet i bilden kan upplevas som en 3D-effekt. 4K är en upplösning som precis börjar bli tillgänglig på marknaden, vilket gör denna receiver väl förberedd inför framtidens teknikbyte. Bluetooth Onkyo TX-NR727 har även utrustats med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från andra Bluetooth-enheter. Spela enkelt upp din musik från mobilen utan kablar.   Audyssey 2EQ™ Automatisk rumskalibrering Den automatiska ljudkalibreringen sköts med den medföljande mikrofonen som kopplas till receivern och sedan placeras där man brukar ha huvudet vid lyssningen. Tekniken känner av distorsion skapad av väggar, möbler och andra objekt. Receivern ställer sedan automatiskt in högtalarnas avstånd och fördröjning m.m. Bara följ instruktionerna på skärmen och några minuter senare är det klart. Ljudet är nu optimerat för just ditt rum. Audyssey Dynamic Volume™ Audyssey Dynamic Volume övervakar ljudstyrkan hos programmaterialet och ser till att den valda ljudnivån konstant bibehålls – även om du byter signalkälla eller kanal på din tv. Lågmäld dialog lyfts fram, högljudda passager i materialet bibehåller sin effekt och reklaminslag blir mindre inträngande, kort och gott ger tekniken en mer balanserad lyssnarupplevelse som passar lika bra till både film och spel. DLNA-certifierad TX-NR626 har utrustats med en ethernet-port och kan enkelt anslutas till ditt lokala nätverk med en vanlig nätverkskabel för att streama musik eller internetradio direkt från din dator. Receivern stöder de vanligaste ljudformaten, inkl. MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, Ogg Vorbis, AAC och LPCM.   InstaPrevue-teknik Med InstaPrevue-tekniken kan man byta källa på ett oerhört smidigt vis. När man vill byta från Blu-ray-spelaren till digital TV-boxen, så behöver man inte längre minnas i vilken av alla HDMI-portar eller andra anslutningar man har kopplat in enheterna i. Samtidigt som man bläddrar bland olika signalkällor så dyker det upp en liten ruta i bilden som visar vad som visas på de källorna man väljer mellan. På så vis slipper man försöka minnas i vilken port man har kopplat in spelkonsollen eller Blu-ray-spelaren. Hitta bland dina enheter, snabbt och enkelt.   DTS-HD DTS-HD är ett digitalt ljudformat framtaget av Digital Theater Systems och är uppföljaren till det föregående ljudformatet DTS. DTS-HD finns i två format, DTS-HD High Resolution Audio och DTS-HD Master Audio. TX-NR626 har utrustats med formatet DTS-HD Master Audio vilket är den bättre versionen av DTS-HD. Njut av ett högkvalitativt ljud när du tittar på film.   HDMI 1.4 Onkyo TX-NR626 har 8 stycken (6 in, 2 ut) utav de senaste HDMI-anslutningarna. HDMI-version 1.4 ger kompatibilitet med de nya 3D-formaten samt Audio Return Channel. Med Audio Return Channel kan man skicka ljudet åt båda hållen, vilket innebär att man endast behöver en enda kabel mellan TV:en och förstärkaren. Det är både smart och smidigt, och det ger en renare installation med en minimal mängd kablar.   Theater Dimensional Theater Dimensional-tekniken tar komplexiteten ur en konventionell surround-anläggning och återskapar ett virtuellt surround-ljud med så lite som två ordinära högtalare, och med Theater Dimensional's unika multi-speaker-lägen kan man placera ut upp till fem högtalare i hemmet och njuta av ett rikt surroundljud.     RDS-radio RDS-radio med 40 inställningsbara kanaler för extra bekvämlighet och RDS-funktion för lagring av stationsnamn m.m.     Receiver 5 4 3790 SEK 3790 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Receiver