Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hemmabioreceiver perfekt för musik- och filmentusiasten

Pioneer VSX-923

  Art.nr: 189667
 • 3D-kompatibel 7.2-receiver
 • 7 x 150 W uteffekt
 • Framtidssäkrad med 4K-kompatibilitet
 • 7 HDMI-ingångar
 • Strömma enkelt ljud med AirPlay

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Gamen 2014-07-15

  Mycket ljud för pengarna!

  En mycket prisvärd receiver. Däremot lite krånglig att ställa in för att nå det optimala ljudet. Man bör vara intresserad av teknik, "not just plug and play". Manualen var på danska och när jag ringde kundtjänst erbjöd dom en länk till en PDF på Svenska, vilket faktiskt är nog så bra som det lilla format den Danska var tryckt i. Snabb leverans, bra service från kundtjänst, ja, allt fungerade som smort. Receivern har låst sig några gånger i början, men nu verkar den fungera som den ska. Kan definitivt rekommendera produkten.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • kund111 2014-07-12

  mycket prisvärd receiver

  + 4k uppskalning.
  + kan skötas trådlöst från en app.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • AndWaz 2014-06-09

  Otroligt mycket funktioner och bra ljud!

  Det är svårt att hitta något som inte stöds på denna receiver men det blir också lite av dess problem... Det är väldigt svårt att ratta rätt bland alla inställningar men när man väl får till det låter det såååå bra!
  Jag hade inledningsvis lite problem med iPod och Android app'arna men när jag väl fått ner rätt version (2013!) så fungerar det mycket bra och jag behöver knappt vanliga fjärrkontrollen mer (som är ett gytter av knappar).
  AirPlay, DLNA fungerar väldigt bra och jag köpte även Bluetooth tillbehöret som tillbehör för att få ljud från iPad Youtube, etc. Bluetooth är lite besvikelse eftersom den är så känslig för störningar t.ex. om någon passerar mellan iPad och mottagaren...
  Den automatiska inställningsmikrofonen som kommer med har jag inte testat eftersom jag ännu inte monterat bakhögtalare i taket...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • cyphos 2014-06-05

  Pioneer VSX-923

  en mycket prisvärd och bra hemmabioreceiver. rekomenderar

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • bjeste 2014-02-11

  Pioneer VSX-923

  Efter en del svårigheter med installationen, behövs kunnig folk till det, så fungerar den kanonbra nu.
  Mycket nöjd, men som sagt, inställningarna är inte lätt att få rätt på, men efter ett antal timmar så funkar det perfekt nu.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal kanaler 7.2
Effekt per kanal 150Watt
DSP Ja
DSP-program 16st
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Signal/Noise ratio Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Amp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
D/A-omvandlare ljud 192kHz/24-Bit
D/A-omvandlare bild Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring ASR (Advanced Sound Retriever), Auto Phase Control Plus, Automatisk nivåkontroll, Front Stage Surround Advance, MCACC, Phase Control, Phase Control Plus, PQLS Bit-Stream Multi Surround, Sound Retriever AIR, Sound retriever Link, Wide Surround Movie & Music
Bildförbättring Deep Colour, x.v. Color
Bildförbättring Deep Colour, x.v.Colour
Högtalarkalibrering Ja
Högtalarval Zone 2
Uppspelning
Ljudfiler som stöds AAC, FLAC, MP3, WAV, WMA
DTS-avkodare Ja
DTS-avkodare DTS, DTS 96/24, DTS Neo X, DTS-ES, DTS-Express, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Pro Logic IIz, Dolby TrueHD
Funktioner
Uppskalning till 1080p Ja
Stöd för 3D Ja
4K-stöd Ja
4K-uppskalning Nej
AirPlay Ja
Bluetooth Nej
Övriga funktioner -
Anslutningar
HDMI-utgångar 2 st
HDMI-ingångar 7st
HDMI-version 1.4
HDMI-ARC Information saknas / Anges ej av tillverkaren
HDMI-CEC Ja
Digital ljudingång (Optisk) 1 st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 1 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Analog ljudingång Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kompositvideoingång 4st
Kompositvideoutgång 1st
Komponentvideoingång 1st
Komponentvideoutgång 0st
3,5 mm ljudingång Nej
3,5 mm ljudutgång Nej
Hörlursutgång 1 st
Antal USB-portar 1 st
Dockningsmöjlighet Nej
Dockningsstöd -
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning Nej
Trådlös nätverksstandard Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Ja
RDS-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Förval 63st
Dimensioner
Bredd 435,0 mm
Höjd 168,0 mm
Djup 363,0 mm
Vikt 9,7 kg
Övrigt
Färg Svart
Menyspråk Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, batterier, bruksanvisning, mikrofon för högtalarkalibrering, AM-antenn, FM-antenn
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) 550,0 Watt
Strömförbrukning (standby) 0,1 Watt
Energisparläge Ja

Produktbeskrivning

Hemmabioreceiver perfekt för musik- och filmentusiasten

Pioneer VSX-923 är en 3D-kompatibel 7.2-hemmabioreceiver som ger dig en perfekt kombination av kraft och smarta funktioner för äkta HD-underhållning i ditt eget hem. Tack vare Pioneers smarta högtalarkalibreringsfunktion MCACC och medföljande kalibreringsmikrofon får man alltid optimerad ljudbild, oavsett rummets förutsättningar.

Tack vare hela 7 HDMI-ingångar av version 1.4 har man gott om anslutningsmöjligheter för moderna högupplösta signalkällor för en perfekt HD-upplevelse. Dessutom är receivern utrustad med USB-ingång med laddningsfunktion för iPod, iPhone och iPad. Stöd för AirPlay gör det möjligt att styra och njuta av sin favoritmusik från andra AirPlay-kompatibla enheter. Nu kan man njuta av foton, bilder och musik från dina portabla Apple-produkter på enklast möjliga sätt. Tack vare certifierat DLNA-nätverk kan man även lyssna på musik eller Internetradio från kompatibla DLNA-enheter kopplade till ens lokala nätverk.

PQLS-teknik för jitterfritt ljud

Överföring via HDMI kan orsaka tidsjitter under omvandlingen från digital till analogt ljud. Med Pioneers PQLS-teknik synkroniseras det digitala ljudet mellan den PQLS-kompatibla uppspelningskällan och hemmabioreceivern för ett perfekt, jitterfritt ljud. Resultatet är helt enkelt ljud som du vill ha det, fylligt och precist. Receivern har stöd för PQLS-hantering även över bitstream.

4K-kompatibel

4K är en sprillans ny bildupplösning på marknaden som är nästa steg efter 1080p. Med 4K får man hela 4 gånger så hög upplösning som med 1080p, vilket är standarden för HD-upplösning idag. Ju mer detaljerad en bild är, ju större djup får den, och med 4K får man en så detaljerad bild att djupet i bilden kan upplevas som en 3D-effekt. 4K är en upplösning som precis har börjat bli tillgänglig på marknaden, vilket gör denna receiver väl förberedd inför framtidens teknikbyte. Pioneer VSX-923 har utrustats med 4K Passthrough vilket innebär att den inte kan skala upp till 4K, men den kan ta emot och skicka vidare 4K-signaler från och till andra enheter som har utrustats med 4K.

HDMI med 3D-stöd och Audio Return Channel

Tack vare 7 HDMI-ingångar v1.4 samt stöd för 3D-material kan man använda sin nya hemmabioreceiver för att se på 3D-material från kompatibla Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler eller andra 3D-kompatibla enheter. Kliv in i en ny dimension av underhållning med 3D-material och en 3D-kompatibel TV.

Stöd för Apple AirPlay

Tack vare stöd för Apple AirPlay kan man med hjälp av AirPlay-kompatibla enheter strömma sin musik till receivern. Med AirPlay kan man dessutom enkelt byta låtar och styra sin receiver från sin iPod, iPhone, iPad eller Mac-dator.

Stöd för de senaste ljudformaten

Med din nya receiver kan du avnjuta de allra senaste ljudformaten på marknaden. Förutom Dolby ProLogic II klarar Pioneer VSX-923 avkodning av bl.a. Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio. Nu kan du njuta av äkta okomprimerat, högupplöst ljud från Blu-ray-skivor. Luta dig tillbaks och njut av en helt ny nivå av ljudupplevelser.

MCACC ljudkalibrering för perfekt ljud

När man sätter upp ett komplett surroundsystem i sitt hem kan det ibland vara svårt att placera högtalara på ett sätt där man får bästa möjliga ljudåtergivning. Med Pioneers smarta funktion MCACC-högtalarkalibrering och medföljande mikrofon justerar receivern själv ljudet för att få till en så korrekt och välljudande upplevelse som möjligt. Kan det bli enklare att njuta av perfekt ljud oavsett rummets förutsättningar?

Advanced Sound Retriever

Advanced Sound Retriever-funktionen i Pioneer VSX-923 förbättrar komprimerade musikformat som MP3, WMA och AAC och återställer dynamik och klang till CD-ljudkvalitet. Fördelen är att du kan njuta av din digitala musik utan förlust av ljudkvalitet, funktionen förbättrar och återställer automatiskt ljudet.

Gott om anslutningsmöjligheter

Utöver de 7 HDMI-ingångarna har man dessutom tillgång till bl.a. 2 digitala ljudingångar (1 koaxial, 1 optisk) samt möjlighet till videoväxling tack vare både komponentvideoingångar och kompositvideoingångar.

Pioneer Pioneer VSX-923 1021900 Hemmabioreceiver perfekt för musik- och filmentusiasten Pioneer VSX-923 är en 3D-kompatibel 7.2-hemmabioreceiver som ger dig en perfekt kombination av kraft och smarta funktioner för äkta HD-underhållning i ditt eget hem. Tack vare Pioneers smarta högtalarkalibreringsfunktion MCACC och medföljande kalibreringsmikrofon får man alltid optimerad ljudbild, oavsett rummets förutsättningar. Tack vare hela 7 HDMI-ingångar av version 1.4 har man gott om anslutningsmöjligheter för moderna högupplösta signalkällor för en perfekt HD-upplevelse. Dessutom är receivern utrustad med USB-ingång med laddningsfunktion för iPod, iPhone och iPad. Stöd för AirPlay gör det möjligt att styra och njuta av sin favoritmusik från andra AirPlay-kompatibla enheter. Nu kan man njuta av foton, bilder och musik från dina portabla Apple-produkter på enklast möjliga sätt. Tack vare certifierat DLNA-nätverk kan man även lyssna på musik eller Internetradio från kompatibla DLNA-enheter kopplade till ens lokala nätverk. PQLS-teknik för jitterfritt ljud Överföring via HDMI kan orsaka tidsjitter under omvandlingen från digital till analogt ljud. Med Pioneers PQLS-teknik synkroniseras det digitala ljudet mellan den PQLS-kompatibla uppspelningskällan och hemmabioreceivern för ett perfekt, jitterfritt ljud. Resultatet är helt enkelt ljud som du vill ha det, fylligt och precist. Receivern har stöd för PQLS-hantering även över bitstream. 4K-kompatibel 4K är en sprillans ny bildupplösning på marknaden som är nästa steg efter 1080p. Med 4K får man hela 4 gånger så hög upplösning som med 1080p, vilket är standarden för HD-upplösning idag. Ju mer detaljerad en bild är, ju större djup får den, och med 4K får man en så detaljerad bild att djupet i bilden kan upplevas som en 3D-effekt. 4K är en upplösning som precis har börjat bli tillgänglig på marknaden, vilket gör denna receiver väl förberedd inför framtidens teknikbyte. Pioneer VSX-923 har utrustats med 4K Passthrough vilket innebär att den inte kan skala upp till 4K, men den kan ta emot och skicka vidare 4K-signaler från och till andra enheter som har utrustats med 4K. HDMI med 3D-stöd och Audio Return Channel Tack vare 7 HDMI-ingångar v1.4 samt stöd för 3D-material kan man använda sin nya hemmabioreceiver för att se på 3D-material från kompatibla Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler eller andra 3D-kompatibla enheter. Kliv in i en ny dimension av underhållning med 3D-material och en 3D-kompatibel TV. Stöd för Apple AirPlay Tack vare stöd för Apple AirPlay kan man med hjälp av AirPlay-kompatibla enheter strömma sin musik till receivern. Med AirPlay kan man dessutom enkelt byta låtar och styra sin receiver från sin iPod, iPhone, iPad eller Mac-dator. Stöd för de senaste ljudformaten Med din nya receiver kan du avnjuta de allra senaste ljudformaten på marknaden. Förutom Dolby ProLogic II klarar Pioneer VSX-923 avkodning av bl.a. Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio. Nu kan du njuta av äkta okomprimerat, högupplöst ljud från Blu-ray-skivor. Luta dig tillbaks och njut av en helt ny nivå av ljudupplevelser. MCACC ljudkalibrering för perfekt ljud När man sätter upp ett komplett surroundsystem i sitt hem kan det ibland vara svårt att placera högtalara på ett sätt där man får bästa möjliga ljudåtergivning. Med Pioneers smarta funktion MCACC-högtalarkalibrering och medföljande mikrofon justerar receivern själv ljudet för att få till en så korrekt och välljudande upplevelse som möjligt. Kan det bli enklare att njuta av perfekt ljud oavsett rummets förutsättningar? Advanced Sound Retriever Advanced Sound Retriever-funktionen i Pioneer VSX-923 förbättrar komprimerade musikformat som MP3, WMA och AAC och återställer dynamik och klang till CD-ljudkvalitet. Fördelen är att du kan njuta av din digitala musik utan förlust av ljudkvalitet, funktionen förbättrar och återställer automatiskt ljudet. Gott om anslutningsmöjligheter Utöver de 7 HDMI-ingångarna har man dessutom tillgång till bl.a. 2 digitala ljudingångar (1 koaxial, 1 optisk) samt möjlighet till videoväxling tack vare både komponentvideoingångar och kompositvideoingångar. Receiver 4 5 2490 SEK 2490 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Receiver