Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högpresterande stereoreceiver med nätverksfunkitoner

Yamaha R-N500

  Art.nr: 199593
 • Högkvalitativa komponenter
 • Nätverksfunktioner
 • Internetradio (vTuner)
 • Trådlös frihet med AirPlay
 • Kan styras med hjälp av gratis mobilapp

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Petri 2016-03-30
  Topp 500 skribent

  Solid

  Har canton 490gle till den och det ger ett klart och fylligt ljud. Drar man upp volymen lite så åker mungiporna upp lika mycket låter kanonbra. Den känns solid och välbyggd med bra komponenter i.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Goda 2016-03-04

  Mycket nöjd

  Min 25 år gamla Yamahaförstärkare tröttnade lite på livet, och ersattes med denna. Jag tyckte att ljudet var bra på min gamla. Men oj vilken skillnad det blev. Klart och behagligt ljud blev det nu i mina gamla högtalare, Yamaha NS10M. Och med lite tillägg av en Yamaha Subwoofer NSSW200.
  Har inte hunnit sätta mig in i alla nymodigheter, men så långt är jag väldigt nöjd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • urbansan 2014-10-26

  Bra receiver för musikälskare

  Mycket nöjd med ljudkvalitet och smidighet vg Spotify Connect och Airplay.

  Hade förut en Rotel analog receiver från tidigt nittiotal som också lät bra.

  Har två golvhögtalare Canton med en aktiv Canton Sub till. låter kanon både för klassisk musik och för Bio-muller från TVn.

  Enda minuset är att det saknas en app som helt ersätter fjärrkontrollen. Med appen "NP Controller" (Network Player) kan man ändra volym, aktiv ingång och slå av och på strömmen och lite till. Men man kan inte ställa av/på högtalarpar A och/eller B. Då måste man hitta igen fjärren eller gå till receivern och böja på stackars ryggen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • pkputte 2015-11-05

   Funkar bra och jag får den att funka bra direkt. det är som vanligt mycket att lära sig när man har köpt en ny grej men det verkar gå bra.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt per kanal Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DSP Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång från Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång till Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Signal/Noise ratio 100dB
D/A-omvandlare ljud Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uppspelning
Optisk enhet Nej
Ljudfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-avkodare Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS HD-avkodare Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dolby-avkodare Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dolby HD-avkodare Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Funktioner
AirPlay Ja
Bluetooth Nej
App-kontroll Ja
Övriga funktioner ToP-ART
Anslutningar
Digital ljudingång (Optisk) 2 st
Digital ljudingång (Koaxial) 2 st
3,5 mm ljudingång Nej
3,5 mm ljudutgång Nej
Hörlursutgång 1 st
Antal USB-portar 1 st
Dockningsmöjlighet Ja
Dockningsstöd USB-kabel (iPhone, iPod, iPad)
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning Nej
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Ja
RDS-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Förval Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 435,0 mm
Höjd 151,0 mm
Djup 387,0 mm
Vikt 9,8 kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby) 0,1 Watt
Energisparläge Ja

Produktbeskrivning

Högpresterande stereoreceiver med nätvärksfunkitoner

Högpresterande HiFi-receiver med nätverk som återger ett brett spektrum av ljudkällor. Spela upp dina filer i hemnätverket med oöverträffad ljudkvalitet.

R-N500 har också en smart app som gör den enkelt att styra, den laddas ner gratis till din smarthpone, både Andriod och iOS. Den har dessutom digitala ingångar, så att om du vill enkelt kan koppla till ljudet från din TV.

Högkvalitativa komponenter, kraftfullt ljud

Allt i R-N500 har byggts för maximal prestanda och hög kvalitet. Den inre konstruktionen med enkel, direkt överföring av signaler garanterar bästa möjliga prestanda, eliminering av brus och distorsion. En otroligt ren ljudåtgiving.

Utrustad med Yamahas orignal ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) och Art Base-chassi är ljudsignalerna helt skyddade från brus och vibrationer. Dessutom har alla delar och material noga valts ut och är grundligt testade för att se till att dom är av högsta kvalitet för bästa möjliga ljud.

Fungerar sömlöst med alla dina enheter

R-N500 är en receiver och nätvärksspelare under samma skal. Du kan enkelt spela upp material från ditt hemnätverk antingen från din dator, din NAS, mediaspelare eller andra nätverksaktiverade enheter med DLNA. Vill du upptäcka ny musik kan du strömma musik via internet radio (vTuner). Har du din musik lagrad på ett USB-minne kan du bara ansluta det och spela upp. Eller vill du kanske använda Spotify på din mobil eller surfplatta? Möjligheterna är många med R-N500 och ljudet är alltid i toppkvalitet.

   

Trådlös frihet med AirPlay

Har du all din favoritmusik på telefonen? Brukar du lyssna på musik på din MacBook? Då är AirPlay något för dig. Med AirPlay strömmar du enkelt musiken eller ljudet från din iPhone, iPod, iPad eller Mac-dator. Perfekt om du använder dig av Spotify, då kan du strömma musik från dina favoritspellistor oavsett vilken enhet du lyssnar på, enkelt och smidigt.

Ljudet går via receivern och spelas sedan upp i högtalarsystemet du har kopplat till din receiver, så det är garanterat att hela rummet fylls av levande musik.

Styr R-N500 med din telefon eller surfplatta

Ladda ner Yamahas användarvänliga App gratis från Google Play eller AppStore. Med denna App kan du styra din receiver genom att välja musikuppspelning, visa information om pågående uppspelning och justera olika inställningar.

Med den smarta tekniken MusicPlay kan du enkelt njuta av strömmad musik utan att byta app. Kompatibel med antingen mobil eller surfplatta Andriod eller iOS.

Yamaha Yamaha R-N500 RN-500BL Högpresterande stereoreceiver med nätvärksfunkitonerHögpresterande HiFi-receiver med nätverk som återger ett brett spektrum av ljudkällor. Spela upp dina filer i hemnätverket med oöverträffad ljudkvalitet.R-N500 har också en smart app som gör den enkelt att styra, den laddas ner gratis till din smarthpone, både Andriod och iOS. Den har dessutom digitala ingångar, så att om du vill enkelt kan koppla till ljudet från din TV.Högkvalitativa komponenter, kraftfullt ljudAllt i R-N500 har byggts för maximal prestanda och hög kvalitet. Den inre konstruktionen med enkel, direkt överföring av signaler garanterar bästa möjliga prestanda, eliminering av brus och distorsion. En otroligt ren ljudåtgiving.Utrustad med Yamahas orignal ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) och Art Base-chassi är ljudsignalerna helt skyddade från brus och vibrationer. Dessutom har alla delar och material noga valts ut och är grundligt testade för att se till att dom är av högsta kvalitet för bästa möjliga ljud.Fungerar sömlöst med alla dina enheterR-N500 är en receiver och nätvärksspelare under samma skal. Du kan enkelt spela upp material från ditt hemnätverk antingen från din dator, din NAS, mediaspelare eller andra nätverksaktiverade enheter med DLNA. Vill du upptäcka ny musik kan du strömma musik via internet radio (vTuner). Har du din musik lagrad på ett USB-minne kan du bara ansluta det och spela upp. Eller vill du kanske använda Spotify på din mobil eller surfplatta? Möjligheterna är många med R-N500 och ljudet är alltid i toppkvalitet.    Trådlös frihet med AirPlayHar du all din favoritmusik på telefonen? Brukar du lyssna på musik på din MacBook? Då är AirPlay något för dig. Med AirPlay strömmar du enkelt musiken eller ljudet från din iPhone, iPod, iPad eller Mac-dator. Perfekt om du använder dig av Spotify, då kan du strömma musik från dina favoritspellistor oavsett vilken enhet du lyssnar på, enkelt och smidigt.Ljudet går via receivern och spelas sedan upp i högtalarsystemet du har kopplat till din receiver, så det är garanterat att hela rummet fylls av levande musik.Styr R-N500 med din telefon eller surfplattaLadda ner Yamahas användarvänliga App gratis från Google Play eller AppStore. Med denna App kan du styra din receiver genom att välja musikuppspelning, visa information om pågående uppspelning och justera olika inställningar.Med den smarta tekniken MusicPlay kan du enkelt njuta av strömmad musik utan att byta app. Kompatibel med antingen mobil eller surfplatta Andriod eller iOS. Receiver 4,7 3 4490 SEK 4490 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Receiver