Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hörlurar för barn med inbyggd volymbegränsning!

JVC HA-KD5PE

  Art.nr: 179589
 • Barnanpassade hörlurar
 • Volymbegränsning på 85 dB
 • Passar mobiler, surfplattor och bärbara spelkonsoler
 • Brett huvudband för egen dekorering

Färg/Variant:

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • 2016-09-21

  Okej, men passar inte iPad-fodralet

  Hörlurarna sitter bra på min 7-åring, och hon älskade att kunna klistra på märken. Men hörlursuttaget är lite för tjockt för att passa i våra iPad- och mobilfodral, vilket innebär att man måste ta ur devicen och ha den oskyddad.

  Eller
  Avbryt
 • Elgiganten 2016-06-27

  Barnen är jättenöjda!

  Känns hyfsat kvalitativa och gedigna. Det man kunde önska vore kanske möjligheten att kunna byta ut någon slitdel. Typ kablage eller puffarna på öronen. Men men....

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • tevensso 2015-07-06
  Topp 500 skribent

  Bra för barn

  Tja vad kan man säga, ljudet i dessa är överlägset de "Hello Kitty"-lurar vår 5-åring hade innan. Hon verkar nöjd och att det följde med klistermärken var en fest. Ljudet verkar bra, kvalitén verkar helt OK. Håller de i 2 år som de förra är vi helnöjda.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Charamba 2015-01-07

  Dåligt ljud

  Hörlurarna är lite för stora till 3 åring, ljudet är så lågt till iPad att det nästan inte går att höra när ljudet är på max. vore perfekta om man kunde höja ljudet lite till....

  Eller
  Avbryt
 • Ostersund77 2014-12-25

  Bra maxvolym

  Nu behöver vi inte vara rädd för att vårat barn höjer volymen till skadliga nivåer. Robusta och tåliga, dock behöver man lära barnet att ta på dom rätt, måste sitta med yöger lur på högrr öra ocj vice versa annars så sitter dom oskönt. Kul med klistermärken så att barnet själv kan smycka dom.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Kabellängd 0,80 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 23000 Hz
Känslighet 85 dB
Dimensioner
Vikt 122 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 4 ark klistermärken
Färg Rosa

Produktbeskrivning

JVC HA-KD5PE

Är du orolig över att ditt eller dina barn lyssnar på för hög musik i hörlurar? Här är lösningen med JVC's hörlurar speciellt anpassade för barn, med en volymbegränsning på 85 dB för att skona de små öronen. Huvudbandet är extra brett för att barnet själv ska kunna dekorera med de medföljande eller egna klistermärken. Öronkuddarna är mjuka för bra komfort och långvarig användning. Med två olika färgvarianter så passar de lika bra till pojkar som flickor.

Sladden har en guldpläterad 3,5mm-kontakt vilket gör att den passar i nästan alla mobiltelefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. JVC's HA-KD5PE passar på barn från ungefär fyra års ålder.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

IFROGZ Little Rockers - Pink Kitten
(1 st)
 • Begränsad volym till 85dB
 • Låg vikt
 • On-ear-konstruktion

149:-

JVC JVC HA-KD5PE HA-KD5PE JVC HA-KD5PE Är du orolig över att ditt eller dina barn lyssnar på för hög musik i hörlurar? Här är lösningen med JVC's hörlurar speciellt anpassade för barn, med en volymbegränsning på 85 dB för att skona de små öronen. Huvudbandet är extra brett för att barnet själv ska kunna dekorera med de medföljande eller egna klistermärken. Öronkuddarna är mjuka för bra komfort och långvarig användning. Med två olika färgvarianter så passar de lika bra till pojkar som flickor. Sladden har en guldpläterad 3,5mm-kontakt vilket gör att den passar i nästan alla mobiltelefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. JVC's HA-KD5PE passar på barn från ungefär fyra års ålder. Barnhörlurar 4 7 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Barnhörlurar