Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlöst gamingheadset med 7.1-surround

Logitech G930

  Art.nr: 188633
 • Trådlöst 2,4GHz
 • 7.1-surroundljud
 • Laddas via USB
 • Batteritid: 10 timmar
 • Brusreducerande mikrofon

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(10 st)

 • Jonascs 2016-04-30

  Grymma lurar, stora problem!

  Den första veckan var jag jättenöjd med dessa lurar! Ljudet är bra, passformen är bra, batteritiden är bra... MEN, problemen med blåtandskopplingen mot datorn får en att gråta över bortkastade pengar! Visst, de höll måttet mer än en vecka, men nu ett år efteråt så önskar jag att jag köpt andra lurar! De är i dagsläget inte annat än materiel för återvinningen!
  Jag köpte för ett par månader sedan nya lurar, denna gång från franska Astro modell A50. (från på NetonNet) Dessa är vad jag hoppades att Logitechs lurar skulle vara, dyrare men stabila, bättre och de funkar!

  Eller
  Avbryt
 • Sideras 2015-10-08

  Ruttet.

  Efter att mitt G35 som är fantastiskt så bestämde jag mig för att "uppgradera" till en trådlås variant nämligen G930n som i nästan 3 månaders tid har varit problem efter problem. Väldigt hög konfortnivå, jättebra ljud, men det är klick och blip i lurarna stup i kvart och av någon anledning så hörs allt detta via micen med då folk man sitter i voice-chat med nämner det hela tiden. Testat tidigaste drivrutiner och senaste drivrutinerna, totalt skräp oavsett.

  Var tvungen att stänga av 2.4GHz Wi-fin på routern och har försökt med allt som sägs på forum och dylikt och har inte kommit fram till någon lösning och Logitech verkar inte bry sig ett dugg.

  När headsettet kostar runt 2000 så ska sånt här inte vara ett problem.
  Sämsta headsetet jag ägt, förövrigt många som har problem med det.

  Eller
  Avbryt
  • anonyos 2015-12-19

   det piper bara för att den behöver laddas

  • Jonascs 2016-04-30

   Recencerade med i stort sett samma erfarenhet! Nu använder jag Astro A50 som funkar som dessa BORDE ha gjort från första början.

 • Rafttar 2015-03-31

  Grymma!

  Fungerar riktigt bra i min 3a på ca 80 Kvm. Kan vara i hela lägenheten och fortfarande lyssna på musik, spelar t.ex Arma3 och surround ljuden i dessa lurar är riktigt bra! sitter fint på huvudet och bra med utrymme för öronen
  hade kunnat vara lite bättre batteritid dock

  Eller
  Avbryt
 • 2015-03-23

  Riktigt bra

  Funkar utmärkt, Bra ljud och allt. gav detta i födelsedagspresent och det var väldigt uppskattat. funkar bra i spel och musiklyssning m.m. Nöjd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • CaptainSeasick 2014-02-23

  Bra, men kunde vara bättre

  Headsettet har bra ljudkvalitet och relativt lång batteri-tid, men utan drivers är det knappt användbart. Således bör man ladda ner drivers till det innan man använder det.

  Kort sagt, det är ett bra headset, men med det kraftigt höga priset är det endast rekommenderat för seriösa användare, EJ nybörjare.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • casse02 2014-12-22
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • funkar inte direkt du måste köpa ett usb ljudkort för att det ska funka till ditt xbox 360

   AxelP 2014-12-30
  • Skulle inte tro det, gjordes för PC

   Warmountain 2015-01-15
  • Tyvärr fungerar bara till Mac, PC och PS4

   TheReviewer 2015-01-17

Teknisk specifikation

Tillverkarens artikelnummer 981-000550
Kompabilitet PlayStation 4, Windows
Hörlurstyp Over-Ear
Anslutning Trådlöst
Gränssnitt -
Ljudkanaler 7.1
Fjärrkontroll Nej
Mikrofon Ja
Brusreducering Ja
Kabellängd -
Batteritid 10 timmar
Färg: Svart
Vikt 326 gram
Frekvensomfång till 20 Hz
Frekvensomfång från 20000 Hz
Övrigt Laddare, Trådlös USB-adapter

Produktbeskrivning

Logitech G930 - Trådlöst gamingheadset med 7.1-surround!

Trådlöst gamingheadset med 7.1-surroundljud som ger en riktigt häftig ljudupplevelse. Headset är ett överlägset när det kommer till att leverera ljud både i spel-, musik- och film.

Doly 7.1-surround

7.1-surroundljud med Dolby®-teknik ger en otrolig ljudbild. Du hör fiender långt innan de hör dig, och med otrolig precision. Ett måste för de användare som förstår vilket övertag du har med rätt ljudåtergivning.

Programmerbara G-knappar

Headsetet har försetts med praktiska knappar på vänstra kåpan och tillåter dig att integrera i spel med till exempel musik och röstmorfning. Inställningarna går lätt med en knapptryckning och varje knapp går att anpassa efter eget önskemål i den medföljande programvaran. 

Lång batteritid med trådlös 2,4 GHz-teknik

Logitechs trådlösa teknik är upp till 38% snabbare och mer precis än Bluetooth-teknik. Du får ingen fördröjning i ljudet och headsetet hoppar automatiskt mellan frekvenser för att bibehålla en så tydlig och stark signal som möjligt. Tack vare den trådlösa tekniken kan headsetet drivas i upp till 10 timmar på en laddning - perfekt för långa spelsessioner. 

Fällbar, brusreducerande mikrofon

Mikrofonen är monterad på headsetets högra kåpa och går att fälla upp vid behov. Tack vare brusreducering hör dina medspelare endast din röst och inte något brus i bakgrunden. När mikrofonen är i uppfällt läge stängs ljudet automatiskt av vilket kan vara lämpligt i de lägen du inte vill höras. 

Systemkrav: Operativsystem: Windows® 8, Windows® 7 eller Windows Vista®, USB-port

Paketet innehåller: G930 Headset, Trådlös USB-adapter, Laddare, bruksanvisning.

Logitech Logitech G930 981-000550 Logitech G930 - Trådlöst gamingheadset med 7.1-surround!Trådlöst gamingheadset med 7.1-surroundljud som ger en riktigt häftig ljudupplevelse. Headset är ett överlägset när det kommer till att leverera ljud både i spel-, musik- och film.Doly 7.1-surround7.1-surroundljud med Dolby®-teknik ger en otrolig ljudbild. Du hör fiender långt innan de hör dig, och med otrolig precision. Ett måste för de användare som förstår vilket övertag du har med rätt ljudåtergivning.Programmerbara G-knapparHeadsetet har försetts med praktiska knappar på vänstra kåpan och tillåter dig att integrera i spel med till exempel musik och röstmorfning. Inställningarna går lätt med en knapptryckning och varje knapp går att anpassa efter eget önskemål i den medföljande programvaran. Lång batteritid med trådlös 2,4 GHz-teknikLogitechs trådlösa teknik är upp till 38% snabbare och mer precis än Bluetooth-teknik. Du får ingen fördröjning i ljudet och headsetet hoppar automatiskt mellan frekvenser för att bibehålla en så tydlig och stark signal som möjligt. Tack vare den trådlösa tekniken kan headsetet drivas i upp till 10 timmar på en laddning - perfekt för långa spelsessioner. Fällbar, brusreducerande mikrofonMikrofonen är monterad på headsetets högra kåpa och går att fälla upp vid behov. Tack vare brusreducering hör dina medspelare endast din röst och inte något brus i bakgrunden. När mikrofonen är i uppfällt läge stängs ljudet automatiskt av vilket kan vara lämpligt i de lägen du inte vill höras. Systemkrav: Operativsystem: Windows® 8, Windows® 7 eller Windows Vista®, USB-portPaketet innehåller: G930 Headset, Trådlös USB-adapter, Laddare, bruksanvisning. Dator & Gamingheadset 3,8 10 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Dator & Gamingheadset