Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlöst headset med förstklassigt ljud!

SteelSeries H Wireless Headset

  Art.nr: 197932
 • Hög komfort
 • 7.1 Dolby-teknik
 • 40mm membran
 • Mikrofon och Volymkontroll
 • 5 bands equalizer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Alpha77 2015-02-19

  Tyvärr inte värd pengarna.

  Har tidigare haft massor med olika headset och de senaste 3 åren så hade jag de trådlösa Logitech G930 som jag var mycket mycket nöjd med. Tyvärr så gick de sönder i laddningskontakten och tänkte att jag skulle kanske investera i ett par hörlörar som var ännu exklusivare.

  De enda jag hittade som verkar vara intressantare än G930 var dessa och var mycket glad att se att de hade 2 st batterier och att man kunde alltid ha det ena laddat via basstationen.

  Lurarna känns mycket exklusiva så där man kan inte klaga men faktiskt så är ljudet sämre än G930 och mikrofonen ljudet är mycket mycket sämre än G930.

  Kopplade in via toslink och även via usb men inget var märkvärdigt.

  Kanske i musiklyssning så är de likvärdiga med G930 men i spel så är G930 mycket bättre.

  Så jag efter några timmars provande körde och lämna tillbaka dom och gick till hyllan där G930 fanns och köpte nya sådana istället som kostar ca hälften så mycket som Steelseries.

  Önskar att G930 hade utbytbara batterier som Steelseries för det var en kanonlösning men men.

  Eller
  Avbryt
 • Technoman 2014-09-18

  Bra produkt men inte helt felfri!

  + Svårt att få bättre ljud i gaminglurar, ärliga högtalare. Går dock att ändra eq:n om man vill ha mkt bas t.ex.

  ++ Riktigt bra idé att ha 2 batterier som laddas. På så vis har du aldrig trådat och eftersom det är 2 batterier, som för övrigt håller lika länge som det står, så tappar dom inte lagringsförmåga lika snabbt. Är nog inga problem att köpa nya heller eftersom dom är gjorda för att kunna bytas på 10 sekunder.

  + Bra räckvid, lite bättre än Logitechs G930.

  + Lyser rött om mic är mutad.

  + Inga jobbiga signaler om att batteriet är lågt.

  + Man får en dosa där man har all sin tillhörande mjukvara. Du kan ändra eq, ljud och trixa med lite annat. På så vis slipper du starta en mjukvara på datorn.

  - Priset är väldigt högt och tycker att dom kunde bjuda på de minus jag tar upp nedan.

  - Det saknar förmågan att koppla upp sig mot t.ex. telefon och ge mic så väl som ljud. Det går att mata ut telefonens ljud till lurarna men du måste fortfarande prata i telefonens mic. Astro har en app för detta i sina lurar.

  - Skulle gärna ha sett programmerbara knappar. Ligger man i sängen och kollar film/serie så kan det vara smidigt med previous, pause/start, forward.

  Bekvämligheten är acceptabel men får inga + av mig. Vikten är normal, hade föredragit ett lätt headset. Headsetet sitter även fast ordentligt. Personligen skulle jag vilja ha möjligheten att lösa på dom lite, men är väldigt personligt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Vanillex 2014-07-13
  Topp 1000 skribent

  Mycket välbyggt headset med många funktioner!

  Beställde detta headset för en månad sen ungefär och är nästan 100% nöjd.

  Det finns bara en sak jag har stört mig lite på och det är att få rätt på volym inställningarna.

  Många klagar på att ljudet är lågt men det är ganska lätt att få upp volymen om man mixtrar lite på både dosan man får med och på ljudkontrollen på datorn.

  Jag tycket definitivt inte detta headset är värt det priset som det ligger på, hade dom sänkt det till kanske 2200kr så hade jag förstått. Jag fick mitt för 2400kr vilket var ganska okej också.

  Overall:

  + Byggkvalité (väldigt stabilt)
  + Bekvämt under långa spel timmar (Har haft det på 22 timmar i sträck, därefter 26 timmar utan problem).
  + Bra funktioner (lite problematiska att ställa in ibland).
  + Extremt bra overall ljud, vare sig det är film eller spel. Funkar utmärkt till båda.
  + Trådlöst (Har aldrig känt så mycket frihet. Kunna ligga i sängen och kolla film från datorn med 7.1 surround ljud).

  - Dålig tillgång till vissa problem lösningar.
  - Priset (Krävs bara en liten sänkning så är det perfekt).

  Sååå, Om man inte bryr sig om priset och vill ha ett riktigt bra headset så är detta ett garanterat val. Har inte testat dom andra trådlösa headseten men jag är definitivt inte missnöjd med mitt köp.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MichaelL 2014-07-08
  Topp 100 skribent

  Bästa alternativet till Astro A50

  Finns bara en nackdel med dessa: dom har ingen medhörning (kan dock komma via ny firmware).

  Dom är sköna, har riktigt stöd för dolby digital och DTS, tydlig markering av mute, bra display på basenheten som visar inställningarna och sist men absolut inte minst, dom har utbytbara batterier. Du har alltså alltid en på laddning som går att byta till.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Alfgand 2014-02-28
  Topp 250 skribent

  jättebra men inte så bärbar

  Har testat lite olika trådlösa lurar för att ta steget bort från sladd.

  Plussidan:
  - bra mikrofon
  - nästan inget bakgrundssus
  - ljudkvalitet: 4+ (bäst av alla trådlösa jag testat)
  - comfort: finns lättare lurar (t.ex. bose ae2w) men den känns ändå skön och behaglig. betyg 4
  - Inputsmöjligheterna är bra. Man kan koppla till datorn med usb, eller analog från hörlursuttag eller med optiskt ljud från t.ex. nyare tv.
  - dolby surround
  - bra räckvid. Jag kommer nästan överallt i vår 4rok lägenhet.
  - skärmen på sändaren gör det enkelt att förstå vilken källa man använder.
  - mottagaren är ganska snygg och diskret.

  Minussidan
  - inte så bärbar eftersom den har en en sändare som också behöver extern el. Så inget man har med sig i laptopväskan men vill man bara ha det hemma så är inte det någon nackdel.
  - ingen bluetooth så den går inte att koppla till mobilen och använda den som headset. Det går däremot att lyssna på mobien med en analog sladd förstås.
  - ingen ställ att lägga lurarna på.

  Slutsats:
  Om du vill ha bra hörlurar till TVn eller för gaming/skype till stationär dator så är den jättebra och den smakar vad den kostar också.

  Men den är för stor och omständig att ha med sig om man har en laptop.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Steelseries H Wireless Headset

H Wireless ett trådlöst headset som omsluter örat och isolerar dig helt så att du kan fokusera på ditt spelande.Headsetet har stöd för Dolby Pro Logic IIx som levererar upp till 7.1-kanals surroundljud. Headsetet passar lika bra till PC som till Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 och Mac. 

Dolby-teknik

Många headset släpps idag med teknik från Dolby men Steelseries H har även fått stöd för Dolby Pro Logic IIx som levererar upp till 7.1-kanals surroundljud. Tack vare tekniken blir speciella effekter mer realistiska och musik mer intensivt än tidigare och tar datorspelskänslan till en helt ny nivå.

Mikrofon och kontroll

På hörlurskåpan hittar du en volymkontroll som låter dig justera volymen på ett smidigt sätt utan att behöva lämna ditt pågående spel. Mikrofonen är inbyggd på den andra hörlurskåpan och går att fälla in när man inte använder den. 

Funktionsrik sändare

Sändaren som medföljer är snyggt designad och har flera inställningsmöjligheter för att passa användarens behov. Med livemix ställer hörlurna automatiskt upp ljudet för dina samtal så att du inte missar något som sägs i er konversation. Chatmix låter dig kontrollera dessa ljudnivåer efter eget önskemål. Den inbyggda equalizern med fem band låter dig ställa in ljudet exakt efter dina önskemål så att det passar till både spel och film. 

Hög komfort och överlägset ljud

Med ett huvudband som ger perfekt passform och inbyggd stålbåge kan du vara säker på att headsetet hålls på plats och lyfter känslan av komfort och stil. Öronkåporna har rejäla kuddar som omsluter örat och isolerar dig helt så att du kan fokusera på ditt spelande. Headsetets 40mm membran är konstruerade med över 10 års lärdom från Steelseries som strävar efter att återskapa ett förstklassigt jud speciellt utformat för gamers.

Specifikation:

Titta även på

Astro A50 PS4/PC 7.1 Wireless
(1 st)
 • Dolby Digital 7.1
 • Trådlös 5,8 GHz
 • Fällbar mikrofon

3 289:-

SteelSeries SteelSeries H Wireless Headset 61298 Steelseries H Wireless HeadsetH Wireless ett trådlöst headset som omsluter örat och isolerar dig helt så att du kan fokusera på ditt spelande.Headsetet har stöd för Dolby Pro Logic IIx som levererar upp till 7.1-kanals surroundljud. Headsetet passar lika bra till PC som till Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 och Mac. Dolby-teknikMånga headset släpps idag med teknik från Dolby men Steelseries H har även fått stöd för Dolby Pro Logic IIx som levererar upp till 7.1-kanals surroundljud. Tack vare tekniken blir speciella effekter mer realistiska och musik mer intensivt än tidigare och tar datorspelskänslan till en helt ny nivå.Mikrofon och kontrollPå hörlurskåpan hittar du en volymkontroll som låter dig justera volymen på ett smidigt sätt utan att behöva lämna ditt pågående spel. Mikrofonen är inbyggd på den andra hörlurskåpan och går att fälla in när man inte använder den. Funktionsrik sändareSändaren som medföljer är snyggt designad och har flera inställningsmöjligheter för att passa användarens behov. Med livemix ställer hörlurna automatiskt upp ljudet för dina samtal så att du inte missar något som sägs i er konversation. Chatmix låter dig kontrollera dessa ljudnivåer efter eget önskemål. Den inbyggda equalizern med fem band låter dig ställa in ljudet exakt efter dina önskemål så att det passar till både spel och film. Hög komfort och överlägset ljudMed ett huvudband som ger perfekt passform och inbyggd stålbåge kan du vara säker på att headsetet hålls på plats och lyfter känslan av komfort och stil. Öronkåporna har rejäla kuddar som omsluter örat och isolerar dig helt så att du kan fokusera på ditt spelande. Headsetets 40mm membran är konstruerade med över 10 års lärdom från Steelseries som strävar efter att återskapa ett förstklassigt jud speciellt utformat för gamers.Specifikation: Dator & Gamingheadset 4 5 2290 SEK 2290 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Dator & Gamingheadset