Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stilrent bluetooth-headset för tydliga samtal

Andersson MOH 1.0

  Art.nr: 189948
 • Klart och tydligt ljud
 • Väger endast 8 g
 • Upp till 4 timmar samtalstid
 • Bluetooth 3.0
 • 10 meter räckvidd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Steffe63 2015-09-09

  Prisvärd

  Mycket prisvärd och användbar.
  Uppskattar särskilt möjligheten att använda den till två olika telefoner.
  Ljudet är helt ok.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Stiggen 2015-03-31

  Batterikapacitet

  Dålig batterikap. men man kan väl inte kräva mer för 199:-

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • JerryAfOrebro 2014-06-19

  Mycket för pengarna!

  Räkna inte med mer när man betalar knappt 200 kr... men det är trots allt mycket för pengarna... samt bra ergonomi då den med sin in-ear-funktion sitter perfekt i örat... i alla fall i mitt öra ;-)

  Betalar gärna något mer för denna produkt om man kunde förbättra högtalarljudet då jag upplever ljudet alldeles för burkig och därför blir det svårt att höra motparten vid lite mer offentliga miljöer och/eller utomhus - då rekommenderar jag hellre en annan produkt med mindre burkigt högtalarljud. Dessutom saknar jag möjligheten att lyssna på medialjud ex.vis: musik, podradio m.m. via denna produkt.

  Men ska man mest använda den i mer tysta inomhusmiljöer så kan jag rekommendera denna prisvärda produkt för knappa tvåhundringen - men då ska man veta med sig devisen: "man får vad man betalar för" ;-)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • quasimodo666 2014-05-17

  Mycket bra

  Använder den dagligen i jobbet som anläggare. Mycket bra ljud och framförallt prisvärd då det går att koppla två mobiler.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 11qq22 2014-05-02

  Sämsta köp

  Sämsta mög jag haft . Har haft Plantronics Voyager pro hd innan men tänkte prova en annan. Använde den i en vecka sen beställde jag en ny Plantronics Voyager pro hd

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Till lg Mobil

  Nj87 2015-12-17
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-version 3.0
Räckvidd 10 meter
Övrigt
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Taltid 4,0h
Standbytid 100.0 h
Vikt 8 gram
Medföljande tillbehör Micro USB-kabel och svensk manual

Produktbeskrivning

Andersson MOH 1.0 är ett smart bluetooth-headset med flera funktioner och specifikationer som kommer göra din vardag, och dina samtal enklare att hantera. MOH 1.0 är kompatibel med alla Bluetooth-komaptibla handenheter. Förutom det ovanstående så är MOH 1.0 gjord i kvalitativt aluminium och har en lång batteritid.

Det är också lätt att använda och parkoppla headsetet med dina enheter. Du kan koppla samman två telefoner till ditt headset och på så sätt kunna svara med t.ex. din jobbtelefon och din telefon för privat bruk med ett enda headset. Med en räckvidd på hela 10 meter behöver du inte alltid bära med dig din parkopplade enhet. Det är kristallklart ljud även om telefonen inte är precis intill.

MOH 1.0 har en samtalstid på hela 4 timmar så du inte behöver vara orolig för att batteriet ska ta slut och avbryta konversationen. Samtalstiden är även kompleterad med en lika vass standby-tid på upp till 100 timmar.

Sammanfattningsvis så är MOH 1.0 ett mycket prisvärt headset som erbjuder alla de viktiga funktioner som ett bra headset ska innehålla, och som grädde på moset så får du ett kraftfullt batteri. 

Titta även på

Plantronics Explorer 50
(4 st)
 • Bluetooth v3.0
 • Passar lika bra på höger som vänster öra
 • Brusreducerande

249:-

Andersson Andersson MOH 1.0 BH33RT Andersson MOH 1.0 är ett smart bluetooth-headset med flera funktioner och specifikationer som kommer göra din vardag, och dina samtal enklare att hantera. MOH 1.0 är kompatibel med alla Bluetooth-komaptibla handenheter. Förutom det ovanstående så är MOH 1.0 gjord i kvalitativt aluminium och har en lång batteritid. Det är också lätt att använda och parkoppla headsetet med dina enheter. Du kan koppla samman två telefoner till ditt headset och på så sätt kunna svara med t.ex. din jobbtelefon och din telefon för privat bruk med ett enda headset. Med en räckvidd på hela 10 meter behöver du inte alltid bära med dig din parkopplade enhet. Det är kristallklart ljud även om telefonen inte är precis intill. MOH 1.0 har en samtalstid på hela 4 timmar så du inte behöver vara orolig för att batteriet ska ta slut och avbryta konversationen. Samtalstiden är även kompleterad med en lika vass standby-tid på upp till 100 timmar. Sammanfattningsvis så är MOH 1.0 ett mycket prisvärt headset som erbjuder alla de viktiga funktioner som ett bra headset ska innehålla, och som grädde på moset så får du ett kraftfullt batteri.  Handsfree 3 7 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Handsfree