Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel Bluetooth handsfree med röststyrning

Jabra Freeway

  Art.nr: 156526
 • Automatisk på-/avstängning
 • Brusreducering med dubbla mikrofoner
 • Multipoint
 • Röststyrning
 • Inbyggd FM-sändare
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(19 st)

 • Holvarg 2014-10-18

  Jabra Freeway

  den funkar bra,men kunde ha svenska språket istället för engelska.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Windreider 2014-07-17

  Ej röststyrning på Svenska...

  Tråkigt att röststyrningen ej finns på Svenska ännu..??
  Annars är produkten helt lysande...
  Jabra Freeway förstår inte alltid när man använder röststyrningen på Engelska

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Brunflogrinde 2014-07-07

  Prisvärd

  Enkel att hantera. Perfekt med automatiskt på och avslag. Ljudet utmärkt men röststyrningen kass.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Nicoo 2014-06-15

  Röstkommando fungerar INTE

  Röstkommandot är smart nog för att höra skillnaden på "Answer" och "Ignore" men tyvärr inte så mycket mer. Inga röstkommandon fungerar och då har man ju tappat ganska mycket av funktionaliteten.

  Okej ljud vid samtal och okej som FM-sändare, men inte mycket mer.

  Eller
  Avbryt
 • Thomas996 2014-06-05

  Trångt på FM-bandet

  Bra funktion med streaming till enheten men är otroligt trång på FM-bandet och svårt att få bra kvalitet med ljudet via radio, tyvärr.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • amin 2013-12-28
  Eller
  Avbryt
 • Hej! Är det röststyrningen som inte är på svenska mvh stiss

  stiss 2012-07-10
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Mig veterligen är den på svenska.

   steelstar 2012-11-06
  • All röststyrning är på engelska (som t.o.m. en engelsman har svårt att använda)

   Brunflogrinde 2014-07-07

Teknisk specifikation

Display Nej
Bluetooth v2.1 + EDR, SCO, eSCO, Sniff mode
Profiler A2DP 1.2, AVRCP 1.0, HFP 1.5, HSP, PBAP
Röststyrning Ja
Räckvidd Upp till 10 meter
Anslutningar Bluetooth, micro USB 2.0,
Taltid Upp till 14 timmar
Passningstid Upp till 480 timmar
Inkluderade tillbehör Billaddare, USB-kabel, snabbstartsguide
Vikt 115 g
Mått 120 x 19 x 99 mm

Produktbeskrivning

Jabra Freeway är en Bluetooth-handsfree som erbjuder utomordentlig ljudkvalitet med 3 stycken inbyggda högtalare som skapar virtuellt surroundljud. När du startar upp den första gången får du enkla instruktioner för hur du går tillväga när du kopplar samman din mobiltelefon med enheten. Sedan kommer Freeway kopiera din kontaktlista och därmed kunna säga namnet på dina kontakter när de ringer. Den säger till och med till när batterier behöver laddas. Du behöver inte ens trycka på knappen för att stänga av och spara batteri, enheten stänger automatiskt av och på sig beroende på om din mobiltelefon är i närheten eller ej.

Röststyrning
Med Freeway kommer du kunna tala om för den när du ska ringa upp, svara, avsluta eller avvisa samtal. Allt detta utan att ens behöva lufta händerna från ratten.

Otrolig brusreducering
Utrustad med brusreducering tillsammans med dubbla mikrofoner får du en ljudkvalitet som alltid låter exakt och filtrerar bort störande bakgrundsljud.

Inbyggd FM-sändare
Nu kan du enkelt spela upp din musik från din mobiltelefon till bilens ljudsystem. I och med att handsfreen är utrustad med en FM-sändare så tar kan du spela din musik via Bluetooth över till en radiokanal på din bilstereo.

Multipoint - Upp till 2st mobiltelefoner
Tack vare att Freeway är utrustad med multipoint teknologi kan du ha upp till 2st mobiltelefoner anslutna på en och samma gång.
Jabra Jabra Freeway 100-46000000-60 Jabra Freeway är en Bluetooth-handsfree som erbjuder utomordentlig ljudkvalitet med 3 stycken inbyggda högtalare som skapar virtuellt surroundljud. När du startar upp den första gången får du enkla instruktioner för hur du går tillväga när du kopplar samman din mobiltelefon med enheten. Sedan kommer Freeway kopiera din kontaktlista och därmed kunna säga namnet på dina kontakter när de ringer. Den säger till och med till när batterier behöver laddas. Du behöver inte ens trycka på knappen för att stänga av och spara batteri, enheten stänger automatiskt av och på sig beroende på om din mobiltelefon är i närheten eller ej. RöststyrningMed Freeway kommer du kunna tala om för den när du ska ringa upp, svara, avsluta eller avvisa samtal. Allt detta utan att ens behöva lufta händerna från ratten.Otrolig brusreduceringUtrustad med brusreducering tillsammans med dubbla mikrofoner får du en ljudkvalitet som alltid låter exakt och filtrerar bort störande bakgrundsljud. Inbyggd FM-sändareNu kan du enkelt spela upp din musik från din mobiltelefon till bilens ljudsystem. I och med att handsfreen är utrustad med en FM-sändare så tar kan du spela din musik via Bluetooth över till en radiokanal på din bilstereo.Multipoint - Upp till 2st mobiltelefonerTack vare att Freeway är utrustad med multipoint teknologi kan du ha upp till 2st mobiltelefoner anslutna på en och samma gång. Handsfree 3,7 19 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Handsfree