Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lättmonterbar, portabel handsfree med inbyggd FM-sändare!

Plantronics K100 Car Kit

  Art.nr: 146680
 • Trådlös stereoöverföring med Bluetooth
 • Eko- & brusreducering
 • Inbyggd FM-sändare
 • Billaddare medföljer
 • Taltid upp till 17 timmar

Recensioner

Snittbetyg
(19 st)

 • Santa2015 2016-01-31

  Fantastisk

  All fungerar hur bra som helst. Supernöjd. Tveka inte köp!!!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Telefonbilist 2015-12-26

  Utmärkt produkt

  Fungerar utmärkt! Har haft andra blåtandshandfree och FM-sändare, men denna är mycket bättre. Mycket bättre ljud. Enkel att använda. Mycket prisvärd.

  Ett tips: Gå in på Plantronics hemsida och ladda ner den fullständiga bruksanvisning som finns där, även på svenska. Av någon obegriplig anledning hittade jag den inte direkt via sökverktyget på deras hemsida, och den hade varken språkbeteckningen Svenska eller Swedish, utan ??swe??. Men när jag väl hittat den, fick jag en ovanligt tydlig beskrivning som gjorde det lätt att förstå och använda alla funktioner.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Renegade 2015-12-18

  Över förväntan bra! Absolut bästa fm-sändaren..

  Jag har aldrig varit ett fan av fm-sändare då det nästan alltid inneburit en massa brus och dålig ljudkvalitet, men jag tog mig mod och uppgraderade mig från belkin tunecast till denna. Vilket lyft, klockrent ljud trodde inte fm-sändare kunde prestera så här bra. Klart och fint ljud utan brus och störningar bra bas, så nära aux man kan komma.

  Kör spotify från telefonen via Bluetooth direkt till denna enhet och ut via FM. Handsfree delen är minst lika bra.. har du inte aux eller Bluetooth mottagare i bilstereon så säger jag bara köp finns inget att anmärka på så här långt.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Thyg0d 2015-12-08

  Värd varenda krona

  - lite plastig ratt och knappar
  - varje knapp har flera kommandon vilket är bra men man måste hålla inne väldigt länge för att aktivera vissa funktioner.

  superbra ljud i både inbyggd högtalare och mic
  FM funktionen är riktigt bra med stark sändare men visst kan det komma en station som stör nånstans. Men det är väldigt sällsynt.
  Taltid och streaming tid..
  bang for the buck, sån här kvalité för det här priset är ovanligt..

  Rekommenderat till flera vänner..

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Reborn 2015-11-28

  Inte smidig och dålig FM sämdare

  Köpte för att kunna prata medan jag kör bil och kunna lyssna på musik från mobilen i bilens stereo och undvika byta CD hela tiden.
  Apparaten fungerar ok om du inte använder FM sändare, jag har testat fulladdad, med kabel och i MÅNGA frekvenser men det blir samma upplevelse, efter kanske 5 min tappar den en del eller helt anslutning med stereo, jag har även testat med andra stereo men resultaten var samma.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (2/5)
  Avbryt
  • Renegade 2015-12-18

   Måste vara något med dom bilstereo apparater du provat med trots allt. Ljudet är så nära perfekt det går egentligen. Trist att den fungerade dåligt för dig dock..

Frågor & svar

Avbryt
 • Har en telefon som fungerar med K100 och en som inte fungerar. Den som inte fungerar är en Sony Xperia Z2 och den som fungerar är en Samsung S4 Compact. Sonyn hittar andra blåtandsenheter men inte denna. Finns det ytterligare inställningar i telefonen eller K100? Kan tillägga att Sonyn har en nyare Android-version än Samsung-telefonen.

  PeterWingard 2015-10-11
  Avbryt

Teknisk specifikation

Display Nej
Bluetooth v2.1 + EDR
Profiler HSP, HFP, A2DP
Röststyrning Nej
Räckvidd Upp till 10 meter
Anslutningar Bluetooth, FM-sändare, micro USB
Taltid Upp till 17 timmar
Passningstid Upp till 360 timmar
Inkluderade tillbehör Billaddare, micro USB kabel
Vikt 92 g
Mått Information saknas

Produktbeskrivning

Plantronics K100 är en kvalitativ handsfree som också kan så mycket mer. Den kan spela upp samtal, GPS navigation och musik från din smartphone så att du kan koncentrera dig på att köra. Enheten är liten och smidig och anpassad för att få plats på solskyddet i bilen.

Superb ljudkvalitet
Med två stycken mikrofoner samt eko- och brusreducering uppnås hög ljudkvalitet i varje samtal. K100 använder sig av digital ljudbehandling (Digital Sound Processing, DSP) för att få ut det absolut bästa ljudet.

Lyssna på musik i bilens högtalare
Spela upp musik genom bilens högtalare med hjälp av K100's inbyggda FM-sändare. Välj nu musik själv och spela upp den direkt från din mobiltelefon till dina egna högtalare i bilen.

Egenskaper:

 • Två mikrofoner
 • Eko-/brusreducering
 • Bluetooth med A2DP
 • Inbyggd FM-sändare
 • Upp till 17 timmar taltid
 • Upp till 360 dagar passningstid
 • Billaddare medföljer
Plantronics Plantronics K100 Car Kit Plantronics K100 är en kvalitativ handsfree som också kan så mycket mer. Den kan spela upp samtal, GPS navigation och musik från din smartphone så att du kan koncentrera dig på att köra. Enheten är liten och smidig och anpassad för att få plats på solskyddet i bilen. Superb ljudkvalitet Med två stycken mikrofoner samt eko- och brusreducering uppnås hög ljudkvalitet i varje samtal. K100 använder sig av digital ljudbehandling (Digital Sound Processing, DSP) för att få ut det absolut bästa ljudet. Lyssna på musik i bilens högtalare Spela upp musik genom bilens högtalare med hjälp av K100's inbyggda FM-sändare. Välj nu musik själv och spela upp den direkt från din mobiltelefon till dina egna högtalare i bilen. Egenskaper: Två mikrofoner Eko-/brusreducering Bluetooth med A2DP Inbyggd FM-sändare Upp till 17 timmar taltid Upp till 360 dagar passningstid Billaddare medföljer Handsfree 4,7 19 349,0000 new PreOrder
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Handsfree