Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lättmonterbar, portabel handsfree med inbyggd FM-sändare!

Plantronics K100 Car Kit

  Art.nr: 146680
 • Trådlös stereoöverföring med Bluetooth
 • Eko- & brusreducering
 • Inbyggd FM-sändare
 • Billaddare medföljer
 • Taltid upp till 17 timmar

Recensioner

Snittbetyg
(22 st)

 • Micke101 2016-04-07

  Bra funktion till vettigt pris

  Köpte den här produkten baserat på recensionerna som var överlag positiva och jag är också nöjd. Jag var mest intresserad av att använda FM-sändaren och lyssna på musik (vilket fungerar bra) men även hands-free har fungerat riktigt bra.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Henkehenke 2016-02-19

  Perfekt för att slippa byta original stereo

  Funkar bra och har mycket bättre ljudkvalite än andra FM sändare jag provat. Hörs sällan att det faktiskt är FM signal.
  Enda tipset jag vill ge är att ha laddaren alltid inkopplad för bäst ljud! Jag höll på att lämna tillbaka den tills jag läste manualen ang. signalstyrkan och nu är jag nöjd, även om det innebär att sladden alltid måste vara i. Googla fram den riktiga manualen för att bäst förstå funktionerna! Ang. handsfree funktionen är den inte klockren, man får skruva upp och rösten "skorrar" av någon anledning, men det funkar då det är musiken jag är ute efter!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Mats79 2016-02-14

  Förvånansvärt bra ljudkvalitet

  Överraskande bra ljudkvalitet via FM-radio. Spelar musik inden varje dag till och från jobbet. Bra ljudkvalitet vid telefonsamtal också och ingen rundgång alls, inte ens då man skickar ut ljudet från den man pratar med via fm-radio.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Santa2015 2016-01-31

  Fantastisk

  All fungerar hur bra som helst. Supernöjd. Tveka inte köp!!!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Telefonbilist 2015-12-26

  Utmärkt produkt

  Fungerar utmärkt! Har haft andra blåtandshandfree och FM-sändare, men denna är mycket bättre. Mycket bättre ljud. Enkel att använda. Mycket prisvärd.

  Ett tips: Gå in på Plantronics hemsida och ladda ner den fullständiga bruksanvisning som finns där, även på svenska. Av någon obegriplig anledning hittade jag den inte direkt via sökverktyget på deras hemsida, och den hade varken språkbeteckningen Svenska eller Swedish, utan ??swe??. Men när jag väl hittat den, fick jag en ovanligt tydlig beskrivning som gjorde det lätt att förstå och använda alla funktioner.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Display Nej
Bluetooth v2.1 + EDR
Profiler HSP, HFP, A2DP
Röststyrning Nej
Räckvidd Upp till 10 meter
Anslutningar Bluetooth, FM-sändare, micro USB
Taltid Upp till 17 timmar
Passningstid Upp till 360 timmar
Inkluderade tillbehör Billaddare, micro USB kabel
Vikt 92 g
Mått Information saknas

Produktbeskrivning

Plantronics K100 är en kvalitativ handsfree som också kan så mycket mer. Den kan spela upp samtal, GPS navigation och musik från din smartphone så att du kan koncentrera dig på att köra. Enheten är liten och smidig och anpassad för att få plats på solskyddet i bilen.

Superb ljudkvalitet
Med två stycken mikrofoner samt eko- och brusreducering uppnås hög ljudkvalitet i varje samtal. K100 använder sig av digital ljudbehandling (Digital Sound Processing, DSP) för att få ut det absolut bästa ljudet.

Lyssna på musik i bilens högtalare
Spela upp musik genom bilens högtalare med hjälp av K100's inbyggda FM-sändare. Välj nu musik själv och spela upp den direkt från din mobiltelefon till dina egna högtalare i bilen.

Egenskaper:

 • Två mikrofoner
 • Eko-/brusreducering
 • Bluetooth med A2DP
 • Inbyggd FM-sändare
 • Upp till 17 timmar taltid
 • Upp till 360 dagar passningstid
 • Billaddare medföljer
Plantronics Plantronics K100 Car Kit Plantronics K100 är en kvalitativ handsfree som också kan så mycket mer. Den kan spela upp samtal, GPS navigation och musik från din smartphone så att du kan koncentrera dig på att köra. Enheten är liten och smidig och anpassad för att få plats på solskyddet i bilen. Superb ljudkvalitet Med två stycken mikrofoner samt eko- och brusreducering uppnås hög ljudkvalitet i varje samtal. K100 använder sig av digital ljudbehandling (Digital Sound Processing, DSP) för att få ut det absolut bästa ljudet. Lyssna på musik i bilens högtalare Spela upp musik genom bilens högtalare med hjälp av K100's inbyggda FM-sändare. Välj nu musik själv och spela upp den direkt från din mobiltelefon till dina egna högtalare i bilen. Egenskaper: Två mikrofoner Eko-/brusreducering Bluetooth med A2DP Inbyggd FM-sändare Upp till 17 timmar taltid Upp till 360 dagar passningstid Billaddare medföljer Handsfree 4,7 22 399,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Handsfree