Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bluetooth-headset med perfekt ljudkvalitet

Plantronics Voyager Legend

  Art.nr: 178032
 • Bluetooth 3.0
 • Multipoint-teknik
 • Upp till 7 timmars taltid
 • Upp till 11 dagar standby-tid

Recensioner

Snittbetyg
(57 st)

 • snacksalig 2016-08-12

  Bästa headsetet

  Har haft många olika headset av olika fabrikat, men detta är absolut bäst. Lite klen plast och gummi i den delen som skall vila i ytterörat. Men min får vara med under ridhjälmen mm så den får tåla mycket stryk. Sitter så bra så jag har t o m gått och lagt mig med den...

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • MikaM 2016-07-29

  En av dom bästa headseten på marknaden

  5 Stjärnors bluetooth headset

  Jag diskar med rinnande vatten och den jag pratar med i telefon hör mig klart och tydligt. Jag kan även köra bil med fönsterrutorna nere utan att det stör samtalet.

  Lite dyr i pris men klart värt pengarna.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • xllite 2016-07-14

  Bra ljud och dämpar störande bakgrundsljud

  Bra ljud och dämpar störande bakgrundsljud på ett bra sätt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • SuneSignal 2016-07-05

  Bästa öronluren hittills

  Bästa blåtandsluren jag haft hittills! Och jag har haft en hel del sedan de första kom. Bra batteritid och tillräckligt bra ljud även för mig som har en hörselnedsättning. Röstkommandona fungerar mycket bra!
  Rekommenderas!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Path750 2016-02-20

  Bra ljud

  Det hörs mycket bra när man pratar. De som är i andra änden tycker också att jag hörs bra. Sitter bra på örat. Lite svårt att få på solglasögonen när man har på headsetet på örat. Lite kort batteritid. Jag är van med headset som håller tio tim taltid. Men jag är mycket nöjd med ljudet o användarvänligheten. Lätt att komma åt rätt knappar när den sitter på örat. Verkar lite stor med bommicken, vilket gör att man inte alltid vill ha den på örat. Skulle önska en väska att förvara den i. Men jag är annars nöjd med den.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Den har ingen utstickande mick.

  solenikopparberg 2014-09-26
  Avbryt

  Svar

  • Vet inte hur din modell ser ut, men brukar var så att du håller in 2 knappar samtidigt någon sekund, då brukar en lampa lysa och du kan hitta den i bluetooth inställningarna i din telefon. Koppla ihop enheterna genom kod 0000 el 1234. Du få prova med lite olika knappar samtidigt. Hoppas det hjälper dig.

   Hjulbent 2014-10-06
 • Sickan11 2013-10-13
  Avbryt
 • enligt bilden så är den för höger sida, går den att ändra så den passar på vänster sida också?

  Sam231 2013-05-30
  Avbryt

  Svar

  • Ja, man bara vrider runt den.

   Ktmwheelie 2013-08-21
  • Ja, det går bra.

   TomasVartofta 2013-08-24
  • Jag har den på vänster öra

   MacJ 2013-10-05
  • Ja den går att svänga runt så du kan ha den på både höger el vänster öra. Jag fick tänka till lite innan jag skulle svänga runt den :-)

   Hjulbent 2014-10-06
  • Den går att vrida och vända så att den passar både vänster och höger öra.

   jeerod 2015-01-06

Teknisk specifikation

Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd EDR
Bluetooth-version 3.0
Räckvidd 10 meter
Strömförsörjning
Batterityp Li-Ion
Taltid 7,0h
Strömförbrukning (standby) 260,0 Watt
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt 18 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Väggladdare, USB-kabel och extra öronpluggar.

Produktbeskrivning

Plantronics Voyager Legend

Ett nytt Bluetooth-headset med perfekt teknik för kommunikation. Med Plantronics Voyager Legend får du ett exakt ljud och en röstkontroll som är användarvänlig och unik. Med detta Bluetooth-headset från Plantronics får du även ett tydligt ljud tack vare att buller, vind och rörelse i bakgrunden reduceras automatiskt.

Voyager Legend har många olika funktioner. Du har till exempel tre mikrofoner som gör ljudet tydligt. En annan smart funktion är att du kan svara automatiskt genom att endast placera ditt headset på örat. Voyager Legend har även en indikator för batterinivå, anslutningsstatus och information om vem som ringer via röstmeddelanden.

Detta Bluetooth-headset är utformat för dig som vill ha ett headset av högsta kvalité, använda på pendeln eller på resande fot. Med detta headset från Plantronics kan du hålla kontakten med vänner, familj eller arbete. Det med en perfekt ljudkvalité i krävande miljöer.

Som tillbehör till detta headset finns ett fodra för laddning. Med detta tillbehör för du extra kapacitet i batteriet och ditt headset håller sig laddat länge. Det finns också med ett ställ för laddning stationärt till detta Bluetooth-headset.

Titta även på

Plantronics Voyager Legend SE
(16 st)
 • Svensk röststyrning
 • Bullerdämpning
 • Tydligt ljud

749:-

Plantronics Plantronics Voyager Legend Plantronics Voyager LegendEtt nytt Bluetooth-headset med perfekt teknik för kommunikation. Med Plantronics Voyager Legend får du ett exakt ljud och en röstkontroll som är användarvänlig och unik. Med detta Bluetooth-headset från Plantronics får du även ett tydligt ljud tack vare att buller, vind och rörelse i bakgrunden reduceras automatiskt.Voyager Legend har många olika funktioner. Du har till exempel tre mikrofoner som gör ljudet tydligt. En annan smart funktion är att du kan svara automatiskt genom att endast placera ditt headset på örat. Voyager Legend har även en indikator för batterinivå, anslutningsstatus och information om vem som ringer via röstmeddelanden.Detta Bluetooth-headset är utformat för dig som vill ha ett headset av högsta kvalité, använda på pendeln eller på resande fot. Med detta headset från Plantronics kan du hålla kontakten med vänner, familj eller arbete. Det med en perfekt ljudkvalité i krävande miljöer.Som tillbehör till detta headset finns ett fodra för laddning. Med detta tillbehör för du extra kapacitet i batteriet och ditt headset håller sig laddat länge. Det finns också med ett ställ för laddning stationärt till detta Bluetooth-headset. Handsfree 4,2 57 639 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Handsfree