Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlöst Bluetooth-stereoheadset

Sony SBH-20 Black

  Art.nr: 188034
 • Bluetooth 3.0
 • Stereoheadset
 • NFC* / One-touch music
 • Upp till 6 timmar taltid
 • Laddare medföljer
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(36 st)

 • TantGul 2015-08-22

  !!!

  Wow, vilket fantastiskt ljud i dessa hörlurar för denna lilla peng! Mycket bas. BT verkar man få på köpet. Otroligt! Vilken klockren femma. :-)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Electrosomatic 2015-07-29
  Topp 500 skribent

  Hack i musiken. Hoppar flera steg vid låtbyte

  Det är en fördel att kunna springa i skogen med mobilen i en säker ficka och i stället denna SBH-20 manick i handen. Jag använder denna till min Sony Xperia Z2, alltså av samma märke. Likväl så kommer det störande hack i musiken om man har SBH-20 på bara en underarms längd bort, vilket ledde till att jag ett tag hade den fastsatt precis över fickan till mobilen, men då det var för jobbigt att hitta knapparna varje gång jag ville trycka på något så blev det sedermera att jag kopplar mina hörlurar till själva mobilen, och har denna som fjärrkontroll i stället. Nackdelen då är att volym-knapparna på SBH-20 inte fungerar då, utan detta måste tryckas på mobilen i sig.
  Det kanske bara är min SBH-20 det är fel på, men det går inte att trycka sig fram eller tillbaka bara 1 låt, utan den hoppar alltid 2 steg. Således måste jag i stället snabbspola till slutet låten om jag vill lyssna mig fram i en särskild ordning.
  Batteritiden verkar i realiteten ligga runt 3 timmar, oavsett om man har hörlurarna i SBH-20 eller i mobilen.

  Eller
  Avbryt
 • Paronfesken 2015-07-20

  Liten och billig

  Liten
  Stereo
  Bra batteri

  - Väldigt dålig mikrofon
  - Dåligt fästclips

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Svensson688 2015-03-10

  Billig, smidig och lättanvänd

  Funkar mycket bra för mig. Använder den till mina Peltor lurar på jobbet.
  Lätt att koppla ihop med telefonen.
  Väldigt liten och lätt.
  Micken fungerar mycket bra även i mycket bullriga miljöer.
  Såpass bra att jag köpte en till frugan som också ville ha en.
  Och priset är ju inget att klaga på.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 73deYPE 2015-01-21
  Topp 1000 skribent

  Bra ljud till lågt pris

  köpte denna handsfree efter att tröttnat trassla ut mitt gamla trådbundna. Efter som jag lyssnar mycket på musik var valet enkelt. Det måste vara ett par med riktiga lurar. Det som är bra med just denna handsfree är att man i praktiken kan koppla till vilka lurar man vill som har 3,5 mm kontakt. om nu någon inte tycker att de medföljande låter bra. Jag tycker dok att de som levereras med låter helt ok! Bra bas o diskant bekväma in-ear lurar med rätt längd på kabeln. Efter som priset är lågt tänker skaffa en till som jag kommer "montera in" fast i min bil och på så sätt konvertera befintlig stereo med en BT handsfree

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • kommer jag kunna lyssna på ljud mellan en dator och denna? Så länge datorn är utrustad med bluetooth så borde möjligheten finnas?

  aaaafgef 2014-03-12
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja, så länge datorn är utrustad med bluetooth skall det gå. /Samuel

   Samuelh 2014-04-02
  • Visst går det.

   PeterE 2014-07-08
 • Phacelia 2013-08-20
  Eller
  Avbryt
 • är det ett vanligt 3,5 hörlursuttag på detta headset? Så man kan byta till andra lurar om man vill?

  cillan 2013-08-19
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det går alldeles utmärkt. Funkar med alla 3,5mm-lurar. Kom ihåg bara att sladdlängden på andra lurar förmodligen är betydligt längre.

   WallD 2013-10-30
  • Ja det är det, och det går bra med alla hörlurar med 3,5mm uttag.

   SirHammilot 2013-11-06
  • Ja

   Prajwolt 2013-11-21
  • Ja, det är vanlig 3,5 mm kontakt!

   NallePuhh 2013-11-24
  • Hejsan Ja, det stämmer. Du kan byta till vilka lurar du vill, och ja. Det är ett 3,5 mm uttag.

   billeohamn 2013-12-06
  • Ja, du kan byta hörlurarna mot andra med 3,5mm hörlurskontakt.

   ajjja 2014-02-04

Teknisk specifikation

Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-version 3.0
Räckvidd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Taltid 6,0h
Standbytid 200.0 h
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Sony SBH-20 är ett trådlöst Bluetooth-stereoheadset som kombinerar smart design med ett imponerande ljud för en perfekt upplevelse, oavsett om man använder det för samtal eller för musiklyssning. Laddare medföljer.

One-touch Music

Med NFC* är det lättare än att ansluta en kabel. Koppla din telefon till det trådlösa headsetet genom att låta telefon och headset nudda varandra*. NFC-tekniken är lite som magi i sin enkelhet.

Kristallklart ljud

Sony SBH-20 är ett lättanvänt stereoheadset från Sony med samtalsknappar och musikkontroller för enkel hantering. Njut av mastig basåtergivning och det dynamiska ljudet i ditt nya headset. Med HD Voice får personen man talar med känslan av att ni befinner er i samma rum**. Tack vare trådlös Bluetooth-teknik kan man röra sig fritt och ändå njuta av din favoritmusik från din smartphone.

Design

Ditt nya headset är designat med en säker och roterbar klämma som gör det enkelt att bära med sig. En ergonomisk strömknapp och tydliga taktila musikkontroller gör headsetet både enkelt att använda och snyggt att titta på.

*  OBS! Telefonen måste vara NFC-aktiverad för att denna funktion skall fungera. Om inte gäller vanlig Bluetooth-koppling.

** Full HD Voice-kompatibilitet är beroende av telefon och nätverkstillgänglighet. Det här stereoheadsetet kan användas med HD Voice.

Titta även på

Jabra Pace
(1 st)
 • Bluetooth 4.1
 • Svett och regntåliga(IP54)
 • Jabra Sport Life App™

799:-

Sony Sony SBH-20 Black 1270-7812 Sony SBH-20 är ett trådlöst Bluetooth-stereoheadset som kombinerar smart design med ett imponerande ljud för en perfekt upplevelse, oavsett om man använder det för samtal eller för musiklyssning. Laddare medföljer.One-touch MusicMed NFC* är det lättare än att ansluta en kabel. Koppla din telefon till det trådlösa headsetet genom att låta telefon och headset nudda varandra*. NFC-tekniken är lite som magi i sin enkelhet.Kristallklart ljudSony SBH-20 är ett lättanvänt stereoheadset från Sony med samtalsknappar och musikkontroller för enkel hantering. Njut av mastig basåtergivning och det dynamiska ljudet i ditt nya headset. Med HD Voice får personen man talar med känslan av att ni befinner er i samma rum**. Tack vare trådlös Bluetooth-teknik kan man röra sig fritt och ändå njuta av din favoritmusik från din smartphone.DesignDitt nya headset är designat med en säker och roterbar klämma som gör det enkelt att bära med sig. En ergonomisk strömknapp och tydliga taktila musikkontroller gör headsetet både enkelt att använda och snyggt att titta på.*  OBS! Telefonen måste vara NFC-aktiverad för att denna funktion skall fungera. Om inte gäller vanlig Bluetooth-koppling.** Full HD Voice-kompatibilitet är beroende av telefon och nätverkstillgänglighet. Det här stereoheadsetet kan användas med HD Voice. Handsfree 4,4 36 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Handsfree