Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Slitstark in-ear-hörlur med perfekt passform och komfort

Bose MIE2i

  Art.nr: 197571
 • Besvara samtal med en enkel knapptryckning
 • Slitstarka
 • Perfekt passform med StayHear®
 • Förvaringsväska medföljer
 • Kompatibelt med Apple-enheter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • soren2000millenium 2014-09-17

  Utmärkt komfort, tung bas, men inte toppljud.

  Jag köpte dessa eftersom jag behövde ett par lurar som sitter (får det inte fungera med proppar). Dessa sitter hur skönt som helst, som håller sig så under lång tid. Mycket mer basigt ljud än jag förväntade mig. Ljudet läcker dessutom inte så mycket som designen påvisar vilket är ett plus. Tyvärr har ljudet ett dovt ljud, som om det kom ifrån en bunke-känsla, vilket sätter ner upplevelsen. Stor ljud bredd dock, och tydliga toner.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ekonomstudent 2014-01-24

  Pendlarens bästa vän

  Som långpendlare är det viktigt att hinna njuta av vardagen, och vad kan då vara bättre än ett par Bose hörlurar? Superb musikåtergivning, skön passform och praktisk användning även som headset gör detta till en vinnare.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej, fungerar alla funktioner även till android? eller är det bara för Iphone?

  coffe1992 2014-02-06
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Funkar utmärkt på android. På samsung galaxy s3 kan man också starta S-voice (motsv Siri) enkelt. Allt som har bluetooth funkar den med.

   Alfgand 2014-02-22

Produktbeskrivning

Bättre ljud, tydligare samtal

Med Bose® MIE2i Mobile headset får du en ljudprestanda från dina Apple-produkter som inte motsvaras av några andra vanliga mobila headset. Headsetet har en förbättrad akustisk design som kompletteras med Bose® prisbelönta TriPort® akustiska hörlursstruktur. Resultatet? Musiken får en jämnare och naturligare kvalitet med mer detaljer och skärpa. Även samtalen blir tydligare genom att du hör dem i "stereo" istället för en enkel mono-öronsnäcka.

Växla med ett enda tryck.

När din iPhone ringer är det bara att trycka på knappen för att svara/avsluta så pausas musiken eller videon automatiskt och du kan svara i telefonen. Den kraftfulla mikrofonen i MIE2i Mobile headset tar upp ljud i flera riktningar och ser till att du hörs klart och tydligt utan att du måste hålla den precis vid munnen. En till knapptryckning avslutar samtalet och för dig tillbaka till den pågående iPhone-aktiviteten, exakt där du lämnade den.

Utformade för att sitta kvar medan du rör dig

De upphovsrättsskyddade silikonpropparna StayHear® sitter kvar bättre inuti örat under promenader, träning och andra aktiviteter. De avancerade materialen och utformningen gör att propparna ligger stabilt i ytterörat och anpassar sig till örats övre del. Propparna medföljer i tre storlekar så att du får en bekväm passform för lyssning i timtal. Stayhear®-propparna sitter även bättre kvar på själva headsetet. De ger helt enkelt en säkrare upplevelse när du är på resande fot och besvarar samtal och lyssnar på musik i din iPhone.

Tåligare än någonsin

MIE2i headset är mer robust än någonsin tack vare de avancerade materialen och den tillverkningsteknik som använts i själva konstruktionen. Allt bidrar till att ge dig en hållbar kvalitet. Alla MIE2i headset genomgår stränga tester som säkerställer att alla headset uppfyller Bose standarder för prestanda och tålighet.

Bose Bose MIE2i 47837 Bättre ljud, tydligare samtal Med Bose® MIE2i Mobile headset får du en ljudprestanda från dina Apple-produkter som inte motsvaras av några andra vanliga mobila headset. Headsetet har en förbättrad akustisk design som kompletteras med Bose® prisbelönta TriPort® akustiska hörlursstruktur. Resultatet? Musiken får en jämnare och naturligare kvalitet med mer detaljer och skärpa. Även samtalen blir tydligare genom att du hör dem i "stereo" istället för en enkel mono-öronsnäcka. Växla med ett enda tryck. När din iPhone ringer är det bara att trycka på knappen för att svara/avsluta så pausas musiken eller videon automatiskt och du kan svara i telefonen. Den kraftfulla mikrofonen i MIE2i Mobile headset tar upp ljud i flera riktningar och ser till att du hörs klart och tydligt utan att du måste hålla den precis vid munnen. En till knapptryckning avslutar samtalet och för dig tillbaka till den pågående iPhone-aktiviteten, exakt där du lämnade den. Utformade för att sitta kvar medan du rör dig De upphovsrättsskyddade silikonpropparna StayHear® sitter kvar bättre inuti örat under promenader, träning och andra aktiviteter. De avancerade materialen och utformningen gör att propparna ligger stabilt i ytterörat och anpassar sig till örats övre del. Propparna medföljer i tre storlekar så att du får en bekväm passform för lyssning i timtal. Stayhear®-propparna sitter även bättre kvar på själva headsetet. De ger helt enkelt en säkrare upplevelse när du är på resande fot och besvarar samtal och lyssnar på musik i din iPhone. Tåligare än någonsin MIE2i headset är mer robust än någonsin tack vare de avancerade materialen och den tillverkningsteknik som använts i själva konstruktionen. Allt bidrar till att ge dig en hållbar kvalitet. Alla MIE2i headset genomgår stränga tester som säkerställer att alla headset uppfyller Bose standarder för prestanda och tålighet. In-ear 4,5 2 898 SEK 898 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. In-ear