Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Slitstark in-ear hörlur med bra brusisolering

Shure SE215-K

  Art.nr: 167593
 • Detaljerat ljud
 • 22 – 17,500 Hz
 • Reducerar yttre ljud med 37 dB
 • Kevlarförstärkta kablar
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(10 st)

 • Akandesh 2016-08-16

  Premium känsla

  Har ägt dessa i över 4 månader nu och tycker dom är riktigt sköna att ha på sig men rätt krångliga att sätta på sig. Första gången jag försökte få på mig dom tog det nog över en timme och fick kolla på youtube videor bara för det var så förvirrande men nu tycker jag det är mycket lättare. Tror det beror på böjen över örat som tar ett tag att få bra.
  Riktigt skönt med denna design då man kan ligga ner med dom och ha på hörselkåpor över utan att det klämmer åt någonstans. Ljudet är bra också.

  Är man ute efter något lite overkill än iPhone lurar så är dessa skitbra men vill man bara ha något som sitter skönare och har bättre ljud så tycker jag nog den vanliga designen är bättre. Den lilla väskan man får med är riktigt bra och smidig att ha.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Macshure 2016-04-12

  Hifi ljud med riktigt bra kablage

  Vad brukar gå sönder på (även dyra) hörlurar? Jo, kablarna.
  Denna lur levereras med kevlarförstärkning = riktigt tåliga.
  Sitter riktigt bekvämt även under långa lyssningspass, och tätningen (ljuddämpningen) är förstklassig, den släcker ut alla ljud runtomkring.
  Ljudet är välbalanserat och detaljrikt i alla register, och matchar lurar som ligger betydligt högre i pris.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Viktoriah 2016-02-26

  Värt pengarna

  Då jag är rätt kräsen vad gäller ljud så kan jag varmt rekommendera dessa lurar. Fördelen med dessa lurar är helt klart att dom tar bort onödiga ljud och för pengarna så går det absolut inte klaga på ljudet. Lagom diskant och skön bas. Nackdelen är att det inte är mic på dom men det går enkelt köpa till och byta sladssladd då sladden är utbytbar. Som tidigare sagt så är dom lite meckiga att få i första gången men när sladden väl fått rätt passform så är dom i på ett kick.
  Sladden känns väldigt robust och tålig vilket är ett stort plus då många lurar går sönder pga för dålig kvalitet på kablarna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • wide 2014-05-27

  Bra ljud

  Helt ok ljud. Gillade inte riktigt de olika plopparna som följer med.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Musikant 2014-04-22

  Motsvarar förväntningarna

  Jag var ute efter prisvärd in-ear att ha på scen i stället för monitorer. Ljudmässigt känns dom mitt i prick, rejält med register i lågmidd och vettig boten. Ingen hypad diskant, den känns lagom och skär inte och blir tröttsam i längden. Lite meckiga att få in snabbt i örat men det är en vanesak.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 1,60 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 22 Hz
Frekvensomfång till 17500 Hz
Känslighet 116 dB
Impedans 32 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör Utbytbara öronproppar (S,M,L), Bärväska
Färg Svart

Produktbeskrivning

Shure SE215-K är ett par in-ear-lurar i svart transparent plasthölje som levererar ett detaljerat ljud med förstärkt bas! Löstagbar och formbar kabel säkerställer en bekväm passform utan trassel.

Ljudisolerande design

Bekväma ljudisolerande öronkuddar som blockerar upp till 37 dB av omgivande buller. Ljudisoleringen förhindrar oljud från att störa din ljudupplevelse, oavsett om du är hemma eller på språng.

Ergonomisk

Designad för att hålla en låg profil med optimerat vinklat munstycke utformat för att vila bekvämt i örat. Over-the-ear konfigurationen håller de kevlarförstärkta kablarna ur vägen.

Shure Shure SE215-K 229370 Shure SE215-K är ett par in-ear-lurar i svart transparent plasthölje som levererar ett detaljerat ljud med förstärkt bas! Löstagbar och formbar kabel säkerställer en bekväm passform utan trassel.Ljudisolerande designBekväma ljudisolerande öronkuddar som blockerar upp till 37 dB av omgivande buller. Ljudisoleringen förhindrar oljud från att störa din ljudupplevelse, oavsett om du är hemma eller på språng.ErgonomiskDesignad för att hålla en låg profil med optimerat vinklat munstycke utformat för att vila bekvämt i örat. Over-the-ear konfigurationen håller de kevlarförstärkta kablarna ur vägen. In-ear 4,2 10 990 SEK 990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. In-ear