Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bekväma, on-ear-hörlurar med bra ljudkvalitet

Andersson CDH 2.1

  Art.nr: 192120
 • Slutna hörlurar
 • Mikrofon med fjärrkontroll
 • Löstagbar anslutningskabel
 • Justerbar design för optimal komfort
 • Skyddande transportpåse
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Tomte 2016-01-31

  Bra produkt, men kan förbättras

  Köpte denna på rea. Upplever att jag fått mycket för pengarna, ett par rejäla och funktionella lurar. Ett tydligt minus är dock att dom klämmer väldigt hårt om huvudet, obehagligt och kan nog ge somliga huvudvärk.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • swesim 2014-03-29

  Sköna hörlurar med praktisk mikrofon

  Hyfsade hörlurar för pengarna, dock för klen bas för min smak.
  När jag lägger så mycket som en 500-lapp på ett par hörlurar förväntar jag mig bättre "prestanda" av lurarna.
  Ljudet kändes ganska platt när jag lyssnade från min Samsung Galaxy S3, så jag fick försöka kompensera genom basförstärkningsprofilen i telefonen när jag lyssnade. Detta var dock inte heller helt lyckat då det tar bort mycket av diskanten och gör ljudet lite "burkigt".
  Jag uppskattade dock mikrofonen som gör det smidigt att svara i telefon när man har lurarna på sig.
  Jag är dock skeptisk till att betala så mycket som runt 100-200kr extra för att få en mikrofon på sladden när man får betydligt mer ljud för pengarna utan nämnda mikrofon.
  Jag lämnade tillbaka mina lurar och köpte ett par lurar från Sony för ungefär samma pengar i en annan butik, dessa är jag betydligt mer nöjd med.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Hörlursdesign On-ear
Högtalarmembran 40,0 mm
Kabellängd 1,40 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 99 dB
Impedans 32 Ohm
Maximal ineffekt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Vikt 284 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 1,4-meters anslutningskabel, transportpåse
Färg Svart

Produktbeskrivning

Andersson CDH 2.1 slutna hörlurar kombinerar bra ljudåtergivning med bekväm design och smarta funktioner. Trådbunden mikrofon med fjärrkontroll ger dig möjlighet att använda lurarna som headset till de flesta moderna telefoner på marknaden. 

Tätslutande design stänger ute oönskade ljud och ger dig den fulla upplevelsen av din favoritmusik, oavsett var och hur du använder dina nya hörlurar.

Perfekt passform för bekvämt användande

En stor del av upplevelsen av ett par hörlurar, utöver ljudkvaliteten, är hur bekväma de är att använda även under längre perioder. Andersson CDH 2.1 är utvecklade för att ge dig högklassig ljudåtergivning även under längre perioder samtidigt som de skall vara så bekväma att du nästan glömmer att du har lurarna på dig. Dina nya hörlurar har justerbart huvudband och möjligheter att individuellt justera öronkuddarna för att sitta optimalt på just dig som användare.

Fjärrkontroll och mikrofon

Den löstagbara kabeln är utrustad med 1-knapps mikrofon och fjärrkontroll som är kompatibel med både Android och Apple. Med fjärrkontrollen kan du ta emot samtal, starta musikuppspelning eller byta pågående spår utan att ta plocka fram din mobil, smidigt och enkelt

Medföljande tillbehör

Med den löstagbara anslutningskabelen som medföljer innebär det att du själv kan välja kabellängd beroende på om du använder dina nya hörlurar när du är ute och går en promenad, sitter på bussen eller om du helt enkelt sitter och lyssnar på musik hemma i din egen soffa. Andersson

CDH 2.1 ger helt enkelt den flexibilitet du kan begära av ett par moderna hörlurar. Du får också med en snygg förvarningspåse vilket gör CDH 2.1 till en perfekt respartner i alla lägen.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Urbanears PLATTAN - Black
(10 st)
 • Designade i Stockholm
 • Mikrofon för mobilsamtal
 • Ihopvikbara

329:-

Andersson Andersson CDH 2.1 MPH1169 Andersson CDH 2.1 slutna hörlurar kombinerar bra ljudåtergivning med bekväm design och smarta funktioner. Trådbunden mikrofon med fjärrkontroll ger dig möjlighet att använda lurarna som headset till de flesta moderna telefoner på marknaden. Tätslutande design stänger ute oönskade ljud och ger dig den fulla upplevelsen av din favoritmusik, oavsett var och hur du använder dina nya hörlurar.Perfekt passform för bekvämt användandeEn stor del av upplevelsen av ett par hörlurar, utöver ljudkvaliteten, är hur bekväma de är att använda även under längre perioder. Andersson CDH 2.1 är utvecklade för att ge dig högklassig ljudåtergivning även under längre perioder samtidigt som de skall vara så bekväma att du nästan glömmer att du har lurarna på dig. Dina nya hörlurar har justerbart huvudband och möjligheter att individuellt justera öronkuddarna för att sitta optimalt på just dig som användare.Fjärrkontroll och mikrofonDen löstagbara kabeln är utrustad med 1-knapps mikrofon och fjärrkontroll som är kompatibel med både Android och Apple. Med fjärrkontrollen kan du ta emot samtal, starta musikuppspelning eller byta pågående spår utan att ta plocka fram din mobil, smidigt och enkeltMedföljande tillbehörMed den löstagbara anslutningskabelen som medföljer innebär det att du själv kan välja kabellängd beroende på om du använder dina nya hörlurar när du är ute och går en promenad, sitter på bussen eller om du helt enkelt sitter och lyssnar på musik hemma i din egen soffa. AnderssonCDH 2.1 ger helt enkelt den flexibilitet du kan begära av ett par moderna hörlurar. Du får också med en snygg förvarningspåse vilket gör CDH 2.1 till en perfekt respartner i alla lägen. On-ear 3 2 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. On-ear