Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snygga och flexibla Solo2 med mäktig bas

Beats by Dr. Dre Solo2 - Black

  Art.nr: 205019
 • Djup, fyllig bas och perfekt akustik
 • ControlTalk anpassad för iPhone, iPod och iPad
 • Ihopvikbara
 • Stilren, modern design
 • Väska för förvaring medföljer

Färg/Variant:

1 349:-

Delbetala från 112:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • YoNoH 2016-05-05
  Topp 50 skribent

  Kvalitén bra, annars dålig

  Ett par hörlurar köper man för att lyssna på musik, eller hur? Då spelar ljudet mest roll. Passformen är bra, och de är bra kvalité. Men ljudet är ungefär som koss porta pro. pinsamt av beats.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Surkund 2016-02-23

  Bra ljud för iphone!

  Lyssnade runt på litet olika lurar. Dessa låter perfekt för vardagslyssning.
  Tänk på att highendhörlurar inte fungerar speciellt bra kopplad mot en vanlig mobil.

  För priset på netonnet är de starkt köp,

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • RobbinB 2015-01-06
  Topp 50 skribent

  En överaskning..

  Jag har aldrig gillat Beats lurar då de mest har levererat bas och inget annat, men nu när det blev dags för nya lurar så testade jag ca 10 premium lurar.
  Och så blev det överraskande nog ett par beats.
  Jag är otroligt noga när jag väljer lurar och det var denna luren eller en annan som lät precis likadant men av ett märke som är extremt mycket mer erkänt än Beats, men Beatsen såg coolare ut så de blev dem.

  Jag skulle vilja sätta betyget såhär:
  Bas: 9
  Mellanregister: 7
  Diskant: 8,5

  Byggkvalitén är helt superb, jag har böjt och vridit bra mycket hårdare än vad man borde göra med ett par lurar och dom ger inte ifrån sig ett knak.
  Mycket bra materialval på muddar.

  Minus:
  Dom är rätt tighta kan jag tycka, det gör ont på öronen efter några timmar, och det är synd. Men jag har läst vad andra skrivit och tydligen ska dom slappa till sig lite så trycket inte blir så stort.

  Detta är Beats absolut bästa lur, ska du köpa Beats är de dessa som gäller, det är inte ens någon idé att lägga energi på de andra då dom enligt mig låter skitdåligt, dessa lurarna skulle även överraska en kräsen audiofil.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Gymmaren 2016-10-07

   har precis upptäckt att det bara är en plastbåge över huvudet, ingen metall. Båda sidor sprack när jag skulle sätta på mig lurarna idag, fler som råkat ut för det?

  • Gymmaren 2016-10-07

   Har precis haft sönder bågen som är 100%plast. (ingen dold metall i den tjocka bågen över huvet). Skräp att inte kunna ha metall!!! Bågen sprack på bägge sidor nära leden när jag skulle sätta på lurarna.

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • NNEA 2015-11-04
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Headsetet är inte trådlöst. //Henrik

   HenrikJ 2015-11-13

Produktbeskrivning

Nya Solo2 har ännu bättre ljud. Imponerande akustik, djup och fyllig bas kombinerat med öronkåpor som sluter tätt och låter dig fokusera på musiken får du en komplett ljudupplevelse i ett litet, flexibelt och starkt utförande. 

Med en ny fräschare design, fortfarande med samma snygga klarlackande yta, kommer dessa hörlurar bli din bästa vän när det kommer till att njuta av din favoritmusik. Solo2 passar perfekt till det breda utbudet av musik som finns idag. Du får högsta möjliga kvalitet oavsett om du lyssnar dubstep, pop, R'n'B, house eller rock genom att hörlurarna alltid kommer upp till rätt frekvenser.

Kontrollera allt på ett smidigt sätt

Med den inbyggda ControlTalk-fjärrkontrollen på hörlurssladden får du kontroll på din musik, samt hög kvalitet på dina handsfree-samtal.

Du får snabbt åtkomstkontroll till musikuppspelning, såsom volym, play / pause och byte av spår utan att behöva gräva efter din iPhone eller iPod. Plus att den mycket känsliga mikrofonen och höga upplösningen, gör att du kan höra och höras mycket tydligare och bekvämare än du någonsin kunnat med din iPhone intill örat.

Design möter flexibilitet och styrka

Solo2 ser inte bara bra ut. Designen är noga genomtänkt och byggd av bara förstklassiga komponenter för att säkra bästa möjliga ljudkvalitet. Materialet är tåligt, flexibelt och förstärkt med en osynlig metallskena som säkerställer att hörluren håller en riktigt lång livslängd. Huvudbandet har gått igenom ett antal olika test procedurer för att garantera hållbarhet av högsta grad.

Med sin bländande, klarlackade yta håller sig hörlurarna snygga och fräscha länge. Strömlinjeformade designen döljer skruvar och gångjärn för en riktigt stilren finnish.

Perfekt passform

Solo2 är ett par lätta, bekväma on-ear-hörlurar som är perfekta i alla olika miljöer. Du kan använd dina hörlurar hela dagen utan att det känns obekvämt. Med en förstklassig komfort, tack vare dem mjuka öronkuddarna, lämpar sig hörlurarna perfekt för dem som vill, eller behöver, lyssna på musik och många timmar om dagen. Tillsammans med sin breda ljudbild och imponerande ljudkvalitet är hörlurarna ett perfekt val för såväl hobbylyssnaren som musikproducenten eller filmklipparen.
Solo2 håller buller ute och musiken inne, så att du upplever och lyssnar till musiken precis som det är tänkt att man ska. Att du slipper oljud och buller är en riktigt bra fördel om du pendlar eller använder hörlurar i arbetet eller skolan. Hörlurarna släpper heller inte ut något ljud så att du slippa störa personer i din omgivning.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Marshall Monitor
(13 st)
 • Marshalls klassiska rock n' roll-ljud
 • Mikrofon och fjärrkontroll
 • FTF-system för anpassad musikstil

1 290:-

Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Solo2 - Black MH8W2ZM/A Nya Solo2 har ännu bättre ljud. Imponerande akustik, djup och fyllig bas kombinerat med öronkåpor som sluter tätt och låter dig fokusera på musiken får du en komplett ljudupplevelse i ett litet, flexibelt och starkt utförande.  Med en ny fräschare design, fortfarande med samma snygga klarlackande yta, kommer dessa hörlurar bli din bästa vän när det kommer till att njuta av din favoritmusik. Solo2 passar perfekt till det breda utbudet av musik som finns idag. Du får högsta möjliga kvalitet oavsett om du lyssnar dubstep, pop, R'n'B, house eller rock genom att hörlurarna alltid kommer upp till rätt frekvenser. Kontrollera allt på ett smidigt sättMed den inbyggda ControlTalk-fjärrkontrollen på hörlurssladden får du kontroll på din musik, samt hög kvalitet på dina handsfree-samtal.Du får snabbt åtkomstkontroll till musikuppspelning, såsom volym, play / pause och byte av spår utan att behöva gräva efter din iPhone eller iPod. Plus att den mycket känsliga mikrofonen och höga upplösningen, gör att du kan höra och höras mycket tydligare och bekvämare än du någonsin kunnat med din iPhone intill örat. Design möter flexibilitet och styrka Solo2 ser inte bara bra ut. Designen är noga genomtänkt och byggd av bara förstklassiga komponenter för att säkra bästa möjliga ljudkvalitet. Materialet är tåligt, flexibelt och förstärkt med en osynlig metallskena som säkerställer att hörluren håller en riktigt lång livslängd. Huvudbandet har gått igenom ett antal olika test procedurer för att garantera hållbarhet av högsta grad. Med sin bländande, klarlackade yta håller sig hörlurarna snygga och fräscha länge. Strömlinjeformade designen döljer skruvar och gångjärn för en riktigt stilren finnish. Perfekt passform Solo2 är ett par lätta, bekväma on-ear-hörlurar som är perfekta i alla olika miljöer. Du kan använd dina hörlurar hela dagen utan att det känns obekvämt. Med en förstklassig komfort, tack vare dem mjuka öronkuddarna, lämpar sig hörlurarna perfekt för dem som vill, eller behöver, lyssna på musik och många timmar om dagen. Tillsammans med sin breda ljudbild och imponerande ljudkvalitet är hörlurarna ett perfekt val för såväl hobbylyssnaren som musikproducenten eller filmklipparen.Solo2 håller buller ute och musiken inne, så att du upplever och lyssnar till musiken precis som det är tänkt att man ska. Att du slipper oljud och buller är en riktigt bra fördel om du pendlar eller använder hörlurar i arbetet eller skolan. Hörlurarna släpper heller inte ut något ljud så att du slippa störa personer i din omgivning. On-ear 3,3 3 1349 SEK 1349 NewCondition SoldOut
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. On-ear