Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Revo Wireless - Elegant trådlös hörlur med imponerande ljud och hållbarhet

Jabra Revo Wireless - Black

  Art.nr: 196972
 • Bluetooth & NFC
 • 12 timmar batteritid
 • Byggda för att hålla med okrossbar huvudbåge
 • Lyxiga öronkåpor med minnesskum
 • Fantastiskt ljud med Dolby Digital Plus

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Valentin 2015-06-29
  Topp 500 skribent

  Sitter skönt och har ett bra ljud

  Klart ljud över hela registret med en tydlig basåtergivning.
  Lurarna sitter bland de skönaste jag provat. Jag har flera liknande lurar men använder mest dessa.
  Jag har dock svårt att hantera touchkontrollerna men det är nog en vanesak. Man kan ju inte se kontrollerna när man har dom på huvudet.
  Inkopplingen är supersnabb och enkel. Bra att de går att vika ihop.
  Jättebra lurar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Maxfactor 2014-12-26

  Bra köp.

  Köpte dessa för att ha på fritiden och på jobbet.
  Jobbar på kontor som ibland kan vara lite snackigt!
  Hade hoppats att dessa lurar skulle isolera lite bättre från omgivningen. Duger dock för min arbetsmiljö.
  Ljud mässigt är dessa lurar kanon! Underbar tung bas och kristallklar diskant. Är det tyst runtom så är det bara att njuta. Använder i stort sätt bara Bluetooth och det funkar mycket bra ihop med appen som ska tankas ner. I appen finns ett flertal inställningsmöjligheter. När man slår på dom kopplar dom upp blixt snabbt mot telefon. (Samsung S5) Pratar i telefon dagligen i dessa lurar och det funkar utmärkt. Batteritiden är fenomenal räcker lätt 3-4dagar på en laddning. Brukar ladda dom i datorn och använda dom samtidigt. Har testat dom när jag var ute och sprang och det uppstod ett klickande ljud vid varje fotnedsättning och vindbrus blev det också. Mycket robust konstruktion. Jag rekommenderar dessa till folk som vill ha ett bra ljud och som inte har förmycket buller runt om sig.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Korpy 2014-11-30

  Riktigt bra lurar

  Det är första gången jag kostat på mig hörlurar i denna prisklass, brukar mest köpa för runt 500 kr.
  Ångrar dock inte köpet då ljudet är otroligt bra fast jag bara kör på standardinställningar. Har även laddat ner appen som finns för dessa lurar då jag använder den mest på mobilen men inte börjat testa detta än. Fungerar även bra när jag kopplat den mot min laptop.
  Jag ger bara medelbetyg för prisvärdhet då jag generellt tycker priset på dessa produkter är för högt.
  Batteriet håller för precis vad det lovar. Jag laddar hörlurarna som mest var tredje dag och detta fast jag använder dem flera timmar varje dag.
  Jag har knappt slagit på hörlurarna innan de är uppkopplade mot mobilen så toppbetyg där. Var enkelt att koppla upp sig första gången med.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Tompa99 2014-11-12

  KANON

  Mycket bra lur för pengarna, fungerar utmärkt, bra ljud. Rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Pfisch 2014-07-04

  Mycket ljud för pengarna

  Jag väljer att jämföra dessa med Sennheiser MM 450 x Då dom ligger i ungerfär samma prisklass och riktar sig till samma kundkrets.

  Jabra Revo är väldigt lättanvända intiutiva hörlurar.
  Snabbt och enkelt att synka, enkelt att svara i telefon, höja och sänka volym och härligt med "touch" till volym

  Ljudet är väldigt trevligt men för att få ut det mesta av det bör man ladda ner Jabra's app för just Revo hörlurarna.
  Vilket är något man inte behöver göra med sennheisers 450. Men sen är ljudet snäppet vassare med Jabra Revo. En renare diskant och basen sväljer inte lättare instrument.

  När det gäller bekvämlighet måste jag säga att här kan Jabra behöva arbeta lite, till skillnad från Sennheisers 450 så är de tyngre även om båda är sk. on-ear. Ändå får jag lägga till att Jabra täcker örat bättre och ger en mer isolerad upplevelse även jämfört med Sennheisers "Active Noise Reduction" och vore det inte för tyngden så hade Jabra vunnit även här.

  När vi kommer till batteritid vinner Jabra Revo något sanslöst, speciellt då man slipper ett batteri som på Sennheiser 450 som inte sitter fast, glider ur och börjar glappa rätt snart.

  Helt klart pengarna, bra ljud, bra batteritid, lite tunga, lite varma. Älskar man bra ljud, att slippa sladdar och att ha smidiga kontroller, kör på Jabra Revo.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • whop1 2014-07-17
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Detta går bra så länge telefonen har stöd för bluetooth-samtal. //Robin

   RobinJ 2014-09-11
  • Funkar suveränt bra som handsfree till mobilen.

   Korpy 2014-11-30

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Hörlursdesign On-ear
Högtalarmembran 40,0 mm
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Nej
Touchpanel Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång till Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Känslighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Impedans Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabelanslutning
Kabelanslutning Nej
3,5 mm ljudingång Ja
Kabellängd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP
Bluetooth-version 3.0
Räckvidd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batteri
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterikapacitet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batteritid 12,00 timmar
Standbytid 240 timmar
Laddning Via USB-kabel (medföljer)
Laddningstid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Vikt 237 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Skyddsväska, USB-kabel
Färg Svart, aluminium

Produktbeskrivning

Trådlös frihet, fantastiskt ljud

Ljudkvalitetn behöver inte äventyras för att man ska kunna njuta av trådlös frihet. Med Revo Wireless innebär det istället ett massiv ljud som inte missar något i din favoritlåt, samtidigt som du inte behöver besvära dig med en sladd som trasslar, fastnar eller ivägen. Öronkåporna är utrustade med pekstyrning så att du enkel att spela upp, hoppa över eller pausa din musik och hantera samtal i farten. Hörlurarna är enkla att parkoppla tillsammans med en Bluetooth aktiverad enhet eller så kan du para ihop dom ännu smidigare med NFC, en teknik som återfinns i många nya telefoner.

Imponerande ljud

Jabra har sammarbetat med Dolby och förstärkt ljudet med Dolby Digital Plus för att Revo Wireless ska kunna ge dig ett kraftfullt ljud som du bara inte kan få nog av. Med Jabras exklusiva Sound App ger kan du använda dig av en equalizer för att skapa extra djup och dimension till din musik. Appen är gratis och hämtas enkelt och smidigt från App Store eller Google Play.

Slitstarka, tåliga och flexibla

Revo Wireless är otroligt slitstarka och är designad för att du ska ta med dig dom. Perfekt om du pendlar mycket, lever aktivt eller bara älskar att ha musik med dig överallt. Med en stabil aluminiumram, stålgångjärn och en okrossbar huvudbåge med fantastisk flxibilitet behöver du inte oroa dig att dina hörlurar ska gå sönder eller försämras med tiden. I videon nedan kan du se hur Jabra fall-, böj- och viktestade Revo Wireless till max för att garantera att hållbarheten är percis vad som lovas - utmärkt.

Bekväma och användarvänliga

Revo Wireless är superbekväma med en mjuk, vadderad huvudbåge och öronkuddar med minnesskum som formar sig perfekt efter dina öron. Tack vare stabila stålgångjärn är dom enkla att vika ihop och förvara i din väska när du inte använder dom. Om batteriet skulle ta slut kan du använda dig av den löstagbara sladden som medföljer och fortsätta lyssna på musik. För att ladda hörlurarna använder du dig av den medföljande USB-kabeln, anslut bara hörlurarna till datorn eller en USB-laddare och vänta.

   

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Jabra Jabra Revo Wireless - Black 114921 Trådlös frihet, fantastiskt ljudLjudkvalitetn behöver inte äventyras för att man ska kunna njuta av trådlös frihet. Med Revo Wireless innebär det istället ett massiv ljud som inte missar något i din favoritlåt, samtidigt som du inte behöver besvära dig med en sladd som trasslar, fastnar eller ivägen. Öronkåporna är utrustade med pekstyrning så att du enkel att spela upp, hoppa över eller pausa din musik och hantera samtal i farten. Hörlurarna är enkla att parkoppla tillsammans med en Bluetooth aktiverad enhet eller så kan du para ihop dom ännu smidigare med NFC, en teknik som återfinns i många nya telefoner. Imponerande ljudJabra har sammarbetat med Dolby och förstärkt ljudet med Dolby Digital Plus för att Revo Wireless ska kunna ge dig ett kraftfullt ljud som du bara inte kan få nog av. Med Jabras exklusiva Sound App ger kan du använda dig av en equalizer för att skapa extra djup och dimension till din musik. Appen är gratis och hämtas enkelt och smidigt från App Store eller Google Play.Slitstarka, tåliga och flexiblaRevo Wireless är otroligt slitstarka och är designad för att du ska ta med dig dom. Perfekt om du pendlar mycket, lever aktivt eller bara älskar att ha musik med dig överallt. Med en stabil aluminiumram, stålgångjärn och en okrossbar huvudbåge med fantastisk flxibilitet behöver du inte oroa dig att dina hörlurar ska gå sönder eller försämras med tiden. I videon nedan kan du se hur Jabra fall-, böj- och viktestade Revo Wireless till max för att garantera att hållbarheten är percis vad som lovas - utmärkt.Bekväma och användarvänligaRevo Wireless är superbekväma med en mjuk, vadderad huvudbåge och öronkuddar med minnesskum som formar sig perfekt efter dina öron. Tack vare stabila stålgångjärn är dom enkla att vika ihop och förvara i din väska när du inte använder dom. Om batteriet skulle ta slut kan du använda dig av den löstagbara sladden som medföljer och fortsätta lyssna på musik. För att ladda hörlurarna använder du dig av den medföljande USB-kabeln, anslut bara hörlurarna till datorn eller en USB-laddare och vänta.    On-ear 4,9 7 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. On-ear