Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Läcker jubileumslur från Marshall med förbättrat ljud!

Marshall Major - 50 FX - Ltd Edition

  Art.nr: 182976
 • Jubileumslur från Marshall
 • Förbättrat ljud
 • Läckra gulddetaljer
 • Fjärrkontroll med volymkontroll
 • Spiralsladd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Mangon 2014-03-20

  Bra ljud och väldigt snygga!

  Har använt mig av lurarna nu i ca 2 veckor och är mycket nöjd med byggkvalitet och ljud. De ser också väldigt snygga ut om man nu är en som bryr sig om det. Enda negativa är att de trycker hårt mot öronen så att lyssna någon längre stund blir till slut rätt smärtsamt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Joelguu 2014-02-11

  Utmärkta!

  Otroligt bra ljud, djup bas och skarpt ljud. Det enda som skulle vara anmärkningsvärt är att dem trycker ganska hårt mot öronen, vilket märks av om man brukar dem en längre tid. Men det är en petitess i sammanhanget. Rekommenderar starkt!

  Eller
  Avbryt
 • curlad 2013-12-02

  Det bästa av det bästa!

  Jag har gått och provat hörlurar nu i ett halvår.
  Jag har provat allt från 100 - 6000 kr lurar.
  När jag hitta dessa så blev jag tagen av att både bas och diskant är bra, men jag letade vidare.
  Men jag hittade inget som var bättre!
  Dom är bra för all sorts musik, tung bas till klasisk.
  Det ända som jag kan klaga på är att dom blir varma att ha på sig länge, men det är dom flesta lurar.
  Lyssna och njut!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Detejag 2013-02-26
  Topp 250 skribent

  Så mycket för så lite

  Nu kan jag äntligen lyssna på musik ordentligt där det där lilla extra är med, tung bas bra sting i Diskanten.

  Missar inga samtal heller då mik är inbyggd, dock det bästa priset, vet inte riktigt om NoN är billiga på denna men drygt en tusenlapp är MYCKET prisvärt för denna lur som helt klart i mitt tycke håller högsta klass.

  Gillar designen också men det är ju väldigt personligt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 98 dB
Impedans 47 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör 6,3mm adapter, bärväska
Färg Svart

Produktbeskrivning

Marshall Major 50 FX - Limited Edition

Marshalls kända ljud har ekat över världen i mer än fem decennier. Major 50FX är Marshalls hörlur som firar deras 50-årsjubileum och det gör de med en hörlur som heter duga. Major 50FX har utrustats med en fjärrkontroll som även styr volymen på din musik, och allt har toppats med läckra gulddetaljer. Det vinylbeklädda huvudbandet är graverat med år och plats där det en gång startade; London, England 1962.

Utseende

Det går inte att ta miste på att Major 50FX kommer från Marshall. Designdetaljer inuti öronkåporna är hämtade från deras jubileumsline-up av gitarrförstärkare och utsidan är prydd med gulddetaljer. Ursprunget går även igen i det vinylklädda huvudbandet, samma vinyl som används på förstärkarna, där inskriptionen London, England 1962 hyllar platsen där allt började. 

Förstärkt ljud

50FX tar den stora musikscenen raka vägen till dina öron! De är konstruerade för att ge dig ett ljud som verkar som en hyllning av Marshalls 50 år långa arv inom musikbranschen. Från den låga basen till det klara och tydliga mellanregistret och ända upp till de höga tonerna högre än det mänskliga örat kan uppfatta. Major 50FX är en hörlur som ger dig ett rikt och fylligt ljud i hela frekvensområdet.

Volymkontroll

Sladden hos Marshall Major 50FX är 1,2 meter lång med en spiraldel som gör den upp till en meter längre. Sladden är utrustad med en Apple-certifierad mikrofon och fjärrkontroll, som dessutom utökats med en volymkontroll, något som inte finns på tidigare modeller. Mikrofonen och fjärrkontrollen är kompatibel med många andra smartphones än just Apples, men volymkontrollen är endast för iPhone, iPad och iPod.

Bärväska

Skulle du mot förmodan vilja ta av dig dessa skönheter, så levereras Major 50FX med en praktisk bärväska som skyddar och förvarar lurarna vid transport. Hörlurarna är ihopvikbara för en kompakt förvaring.

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Marshall Marshall Major - 50 FX - Ltd Edition 04090673 Marshall Major 50 FX - Limited Edition Marshalls kända ljud har ekat över världen i mer än fem decennier. Major 50FX är Marshalls hörlur som firar deras 50-årsjubileum och det gör de med en hörlur som heter duga. Major 50FX har utrustats med en fjärrkontroll som även styr volymen på din musik, och allt har toppats med läckra gulddetaljer. Det vinylbeklädda huvudbandet är graverat med år och plats där det en gång startade; London, England 1962. Utseende Det går inte att ta miste på att Major 50FX kommer från Marshall. Designdetaljer inuti öronkåporna är hämtade från deras jubileumsline-up av gitarrförstärkare och utsidan är prydd med gulddetaljer. Ursprunget går även igen i det vinylklädda huvudbandet, samma vinyl som används på förstärkarna, där inskriptionen London, England 1962 hyllar platsen där allt började.  Förstärkt ljud 50FX tar den stora musikscenen raka vägen till dina öron! De är konstruerade för att ge dig ett ljud som verkar som en hyllning av Marshalls 50 år långa arv inom musikbranschen. Från den låga basen till det klara och tydliga mellanregistret och ända upp till de höga tonerna högre än det mänskliga örat kan uppfatta. Major 50FX är en hörlur som ger dig ett rikt och fylligt ljud i hela frekvensområdet. Volymkontroll Sladden hos Marshall Major 50FX är 1,2 meter lång med en spiraldel som gör den upp till en meter längre. Sladden är utrustad med en Apple-certifierad mikrofon och fjärrkontroll, som dessutom utökats med en volymkontroll, något som inte finns på tidigare modeller. Mikrofonen och fjärrkontrollen är kompatibel med många andra smartphones än just Apples, men volymkontrollen är endast för iPhone, iPad och iPod. Bärväska Skulle du mot förmodan vilja ta av dig dessa skönheter, så levereras Major 50FX med en praktisk bärväska som skyddar och förvarar lurarna vid transport. Hörlurarna är ihopvikbara för en kompakt förvaring.   On-ear 4,8 4 849 SEK 849 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. On-ear