Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tuff hörlur med ikonisk Marshall-design

Marshall Major - Black

  Art.nr: 163213
 • Tålig spiralkabel
 • Ihopvikbara
 • Mikrofon för Android och iOS
 • Bekväm passform
 • Ikonisk Marshall-design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(15 st)

 • mpetersson 2016-01-05
  Topp 1000 skribent

  Hyggliga men inte så bekväma lurar

  Marshall-lurarna är inte särskilt dyra och jag tycker att man får rätt mycket ljud för pengarna. Det är två ergonomiska missar som stör mest. Dels att hörlurarna inte går att vika ihop, dels att de sitter väldigt hårt mot huvudet. Om du har huvud modell större, och framför allt om du har glasögon, så bör du kolla på andra lurar. För mig klämmer de åt så pass kring glasögonskalmarna att det blir smärtsamt ganska snabbt och jag får justera dem lite i höjd- och sidled.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Phoenix85 2015-10-20

  Jättenöjd med ljud och design

  Använder dagligen utan någon problem. Starkt rekommenderar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Guillaume 2015-10-15

  En smaksak kanske.

  Bra ljud vill jag säga, men inte värt att lägga pengar på om komfort är viktigt. Det sitter oerhört tajt och man får ont i öronen efter bara några låtar spelade.

  Eller
  Avbryt
 • JompaGbg 2015-10-08

  Motsvarade ej mina förväntningar på ljudisolering

  Ville ha en hörlur som sitter tätt och isolerar mot ljud utifrån. Läste på nätet att denna skulle ha bra ljudisolering, men lurarna isolerar inte ljud över huvud taget.

  Mina Jays in-ear-luar isolerar betydligt bättre:)

  Eller
  Avbryt
 • GF59 2015-09-21

  Bekväm telefonlur med riktigt bra ljud

  Mycket bekväm att bära, riktigt bra ljud både i lurar och mic, suveränt med spiralsladden. Saknar volymkontroll men det går att leva med. Rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 121 dB
Impedans 32 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör 6,3 mm adapter
Färg Svart

Produktbeskrivning

Major Pitch Black är en solid hörlur med stor uthållighet, utformade så att man ska kunna lyssna på musik hela dagen. Utrustad med supermjuka kuddar som vilar lätt på öronen och ett vadderat huvudband gör dessa hörlurar otroligt bekväma att använda, även under en längre tid. Kabeln är av god kvalité, vilket är viktigt för ett bra ljud, och på den finns både mikrofon och fjärrkontroll för enkel hantering av mobilsamtal. 

Tuff hörlur med ikonisk Marshall-design

Marshall har sedan länge varit kända inom musikbranschen, bland annat för deras gitarrförstärkare, och nu kan man även tillhandahålla hörlurar från detta välkända märke. Njut av ett tungt ljud med vassa detaljer. Hörlurarnas utsida är tillverkade av samma vinyl som används i Marshalls förstärkare med Marshalls märke vilket ger de ett snyggt, stilrent utseende.

Passar Alla

Om du skulle vilja ta av dig hörlurarna kan du glädjas åt att de är vikbara för enkel förvaring och transport. Med 3,5 mm kontakt samt 6,3 mm adaptern kan du känna dig trygg i att de passar de flesta musikspelare eller mixerbord.

Kontroll och mikrofon

Inbyggd mikrofon samt en svara / avsluta kontroll-knapp som låter dig besvara inkommande samtal på de flesta telefoner med ett 3,5 mm hörlursuttag. Vid musikuppspelning kan du använda kontrollen för att spela upp, pausa och hoppa till nästa eller föregående låt (gäller inte alla modeller).

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Marshall Major II - Black
(4 st)
 • Förbättrat ljud
 • 3,5 mm-uttag på båda hörlurskåporna
 • Mikrofon för mobilsamtal

649:-

Marshall Marshall Major - Black 04090421 Major Pitch Black är en solid hörlur med stor uthållighet, utformade så att man ska kunna lyssna på musik hela dagen. Utrustad med supermjuka kuddar som vilar lätt på öronen och ett vadderat huvudband gör dessa hörlurar otroligt bekväma att använda, även under en längre tid. Kabeln är av god kvalité, vilket är viktigt för ett bra ljud, och på den finns både mikrofon och fjärrkontroll för enkel hantering av mobilsamtal. Tuff hörlur med ikonisk Marshall-designMarshall har sedan länge varit kända inom musikbranschen, bland annat för deras gitarrförstärkare, och nu kan man även tillhandahålla hörlurar från detta välkända märke. Njut av ett tungt ljud med vassa detaljer. Hörlurarnas utsida är tillverkade av samma vinyl som används i Marshalls förstärkare med Marshalls märke vilket ger de ett snyggt, stilrent utseende.Passar AllaOm du skulle vilja ta av dig hörlurarna kan du glädjas åt att de är vikbara för enkel förvaring och transport. Med 3,5 mm kontakt samt 6,3 mm adaptern kan du känna dig trygg i att de passar de flesta musikspelare eller mixerbord. Kontroll och mikrofon Inbyggd mikrofon samt en svara / avsluta kontroll-knapp som låter dig besvara inkommande samtal på de flesta telefoner med ett 3,5 mm hörlursuttag. Vid musikuppspelning kan du använda kontrollen för att spela upp, pausa och hoppa till nästa eller föregående låt (gäller inte alla modeller). On-ear 3,9 15 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. On-ear