Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bekväma med naturlig ljudåtergivning

Sennheiser HD25-1 II Basic Edition

  Art.nr: 191422
 • Naturlig ljudåtergivning
 • Lättdrivna
 • Låg vikt
 • Låg distorsion vid hög volym
 • Bekväma även under lång tids användning
1 690:-

Delbetala från 141:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Capitan 2014-10-04

  Robusta hörlurar.

  De är varken snygga eller coola i designen men när det kommer till ljud och vikt så är dessa bara ett måste för den ljudkräsne.

  Dessa hörlurar använder jag som Dj hörlurar, kombinationen av vikt, ljud och isolering gör så att man kan använda dessa i timmar utan att tröttna.

  De sitter åt riktigt bra.. vilket är ett måste för en Dj när man spelar och stampar i båset (hoppar runt).

  Har även använt dessa utomhus ofta, dock saknar jag mic (handsfree) för smartphone men annars är dessa de bästa jag haft.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • alven72 2014-09-07

  Skenet bedrar!

  När jag först packade upp lurarna kände jag mig lurad (ordvits avsiktlig)! Otroligt lätta och plastiga. Inte alls lika de bastanta Denon-lurar jag tidigare haft.

  Men på huvudet sitter de galant, med sina två justerbara stödbågar och lurarna är snälla mot öronen med de mjuka kuddarna.

  Ljudet då? Underbart! Helt klart förståeligt varför de fått 5 stjärnor i What-Hifi-magasinet.

  Inte avgrundsdjup eller överdriven bas, snarare musikalisk och lagom. Krispiga detaljer i diskanten, utan att bli vass eller väsande.

  Inget för dig som använder lurarna som ett "mode-statement". Snyggare finns det gott om, men jag är mycket nöjd med dessa neutrala musikåtergivare.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ljudbild 2014-06-11

  Högklassig, något dyr lur

  Precis som föregående recensent skrivit känns lurarna bräckliga, men, stort men, det känns så bara. De upplevs något "smäcka" men håller mycket hög byggkvalitet.
  Ljudet är klart, tydligt med mycket bra botten. Detta är rätt förvånansvärt ändå, rent tekniskt då impedansen ligger så högt som på 70 ohm, men om man kör dem via en stark hörlursförstärkare, som till exempel via en stereoförstärkares hörlursutgång, så är det inget problem att driva den lasten.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kaotica 2014-06-04

  Perfekt för studio/rep/v-drums mm

  Köpte dessa som komplement till mina v-drums samt till rep med "bandet" . Perfekt ljudåtergivning genom rolands trum-modul,maffig punch i basen,sluter tätt och läcker inte in ljudet från varken trumpads/cymbaler eller övriga bandmedlemmar då det "repas" !
  Kan vid första ögonkastet/handhavandet kännas lite plastiga och billiga,men ack vad skenet bedrar :) Svårt att hitta några bättre lurar i den prisklassen i.m.o !!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Ricke 2014-01-03

  Grym lur!

  Jobbat som discjockey i närmre 15 år, haft denna modell på lurar sedan starten. Jättebra lurar som har bra ljud och stänger ute annat ljud mycket bra. Känns ömtålig när man tar i dom, men tro mig!! Dom går inte sönder!! Man kan misshandla dom redigt rejält innan plasten ger upp, och ifall man lyckas pajja nått så finns alla delar att köpa som reservdelar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 1,50 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 16 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Känslighet 120 dB
Impedans 70 Ohm
Dimensioner
Vikt 140 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 6,3 mm stereoadapter.
Färg Svart

Produktbeskrivning

Sennheiser HD 25-1 II är personliga hörlurar byggda för att hantera mycket höga ljudtryck och tillsammans med en extremt robust konstruktion blir dessa hörlurar exceptionellt bra i bullriga miljöer. Mycket lätt och bekväm, även om de används under långa perioder.

Teknisk specifikation:
Typ: Sluten
Kabellängd: 1,5 m
Kontakt: 3,5 mm och 6,3mm
Frekvensområde: 16-22.000 hz
Känslighet: 120 db
Impedans: 70 ohm
Vikt: 140 g
Medföljande tillbehör: 6,3 mm stereoadapter.

Titta även på

beyerdynamic Custom One Pro Plus
(0 st)
 • Naturlig och klar ljudbild
 • Ljudreglage för finjustering
 • Utbytbara mönster

1 790:-

Sennheiser Sennheiser HD25-1 II Basic Edition 502842 Sennheiser HD 25-1 II är personliga hörlurar byggda för att hantera mycket höga ljudtryck och tillsammans med en extremt robust konstruktion blir dessa hörlurar exceptionellt bra i bullriga miljöer. Mycket lätt och bekväm, även om de används under långa perioder.Teknisk specifikation:Typ: SlutenKabellängd: 1,5 mKontakt: 3,5 mm och 6,3mmFrekvensområde: 16-22.000 hzKänslighet: 120 dbImpedans: 70 ohmVikt: 140 gMedföljande tillbehör: 6,3 mm stereoadapter. On-ear 4,9 7 1690 SEK 1690 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. On-ear