Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisat reseheadset med Bluetooth!

Sennheiser MM 400-X

  Art.nr: 182589
 • Bäst i test!
 • Bluetooth
 • Inbyggd mikrofon
 • Kontroller på öronkåpan
 • Ihopvikbara

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(8 st)

 • Hjalmarss0n 2015-03-11

  För små "muffar"

  Hade önskat bättre passform mot öronen. Släpper in relativt mycket ljud utifrån pga dom små och tunna "muffarna". Annars klart ljud och lätta att använda.

  Eller
  Avbryt
 • ponken6 2015-01-28

  Bra lurar som funkar kanon

  Små och lätta hörlurar men med stort ljud som är förvånande bra för att vara bt överfört.

  +
  lätta
  kompakta
  kvalitén
  klart ljud

  -
  något högt pris
  högt ljud vid lågt batteri
  batteriet åker ut när man drar ur strömkabeln ibland.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • TeacherStudent 2014-09-23

  Väldigt bra men

  Dessa hörlurar är väldigt smidiga och har mycket bra ljudkvalité för att vara trådlösa, men enligt mig så är själva hörselkåpan för liten, troligtvis ligger problemet med mina öron men det funkar. Annars är det en bra produkt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Krypton 2014-02-05

  helt enkelt bra hörlurar

  Vi har hemma sedan ett halvt år tillbaka MM450 X. Vi önskade lite mer avskållad version till lite billigare pris. Det är perfekta Bluetooth hörlurar för den som önskar liv utan sladdar, uppskattar hörlurarnas smala format och kan leva utan aktiv brusreducering. Helt nöjd med ljudkvalitén. Rekommenderar !

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Xtex 2013-12-13

  Vänster kanal ur funktion

  Lurarna slutade att fungera efter mindre än 10 timmas användning. Först rasslande ljud sedan bryter den.. Kass vid både BT- och kabelanvändande.

  Kanske så har jag fått "fredag-eftermiddags" exemplet. Hur som helst så tycker man att grejorna ska fungera längre än 10 timmar! Har skickat fråga genom FB till Sennheiser som svarar med tystnad.

  Skräp. Köp något billigare.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Kabellängd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Känslighet 107 dB
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, aptX, AVRCP, EDR, HFP, HSP
Bluetooth-version 3.0
Räckvidd 10 meter
Batteri
Batterityp Li-Ion
Batterikapacitet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batteritid 10,00 timmar
Standbytid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddningstid 3 timmar
Dimensioner
Vikt 105 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör USB väggladdare för USA, Europa, UK and Australien, plus USB-laddkabel, flygplansadapter, 3.5mm ljudkabel, förvaringsväska, quick set-up guide, bruksanvisning
Färg Svart

Produktbeskrivning

Sennheiser MM 400-X

MM 400-X Stereo Bluetooth®-headset ger dig CD-kvalitet på musik och telefonsamtal från din mobiltelefon som lämpar sig väl på resan. Headsetet kan anslutas trådlöst till alla Bluetooth-och apt-X ®-aktiverade enheter. Med en enda knapptryckning växlar du snabbt och enkelt mellan musik och telefonsamtal. MM 400-X har en osynlig inbyggd mikrofon som ger utmärkt stereoljud och tydliga samtal var du än är. Med bluetooth slipper du krångla med sladdar, och räckvidden är upp till tio meter!

Fjärrkontroll på öronkåpan

På utsidan av ena öronkåpan har MM 400-X smarta knappar för att styra musiken eller ta emot telefonsamtal. Du kan spela, pausa, byta spår och sköta volymen. Du växlar snabbt och enkelt mellan musik och telefonsamtal med bara ett knapptryck. 

Batteri och laddning

Det medföljer ett uppladdningsbart batteri i MM 400-X som redan sitter i vid köp, så det är bara att plugga in laddaren direkt! Du laddar hörlurarna med den medföljande väggladdaren som har kontakter som passar både i Europa, USA, Storbritannien och Australien. Laddtid är tre timmar, vilket räcker till 10 timmars musiklyssning med bluetooth och samtalstid är hela 20 timmar. Skulle mot förmodan batterierna ta slut kan du ansluta den medföljande 3,5mm-kabeln i hörlurarna och din telefon/musikspelare och använda MM 400-X med sladd istället för bluetooth. På så sätt riskerar du aldrig bli strandsatt utan musik på dina resor!

Medföljande tillbehör

Sennheiser Sennheiser MM 400-X 504511 Sennheiser MM 400-X MM 400-X Stereo Bluetooth®-headset ger dig CD-kvalitet på musik och telefonsamtal från din mobiltelefon som lämpar sig väl på resan. Headsetet kan anslutas trådlöst till alla Bluetooth-och apt-X ®-aktiverade enheter. Med en enda knapptryckning växlar du snabbt och enkelt mellan musik och telefonsamtal. MM 400-X har en osynlig inbyggd mikrofon som ger utmärkt stereoljud och tydliga samtal var du än är. Med bluetooth slipper du krångla med sladdar, och räckvidden är upp till tio meter! Fjärrkontroll på öronkåpan På utsidan av ena öronkåpan har MM 400-X smarta knappar för att styra musiken eller ta emot telefonsamtal. Du kan spela, pausa, byta spår och sköta volymen. Du växlar snabbt och enkelt mellan musik och telefonsamtal med bara ett knapptryck.  Batteri och laddning Det medföljer ett uppladdningsbart batteri i MM 400-X som redan sitter i vid köp, så det är bara att plugga in laddaren direkt! Du laddar hörlurarna med den medföljande väggladdaren som har kontakter som passar både i Europa, USA, Storbritannien och Australien. Laddtid är tre timmar, vilket räcker till 10 timmars musiklyssning med bluetooth och samtalstid är hela 20 timmar. Skulle mot förmodan batterierna ta slut kan du ansluta den medföljande 3,5mm-kabeln i hörlurarna och din telefon/musikspelare och använda MM 400-X med sladd istället för bluetooth. På så sätt riskerar du aldrig bli strandsatt utan musik på dina resor! Medföljande tillbehör On-ear 3,9 8 1190 SEK 1190 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. On-ear