Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel hörlur med aktiv brusreducering!

Sennheiser PXC 250-II

  Art.nr: 163168
 • Testvinnare!
 • Inbyggd volymkontroll
 • Detaljrikt ljud
 • Vikbara
 • Skön passform

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Ulf123 2014-12-25

  Ok brusreducering men dålig bas.

  Ljudkvaliten med påslagen brusreducering är ok men med ett svagt konstant brus I bakgrunden som den aktiva brusreduceringen skapar. Basåtergivningen är inte den bästa och med avstängd brusreducering är ljudet direkt dåligt. Slutsatsrn är att på flyg/buss/bil/tåg så är de helt ok men om brusreduceringen inte behövs sä är det inget bra alternativ.

  Eller
  Avbryt
 • 10000meter 2014-06-16

  Räcker inte på flygplan

  Vid resa med vanligt flygplan så räcker inte dämpningen till. Brusreduseringen fungerar hyffsat men tyvärr klarar inte de här lurarna av att skapa en kokongkänsla

  Eller
  Avbryt
 • CalleS 2013-12-14

  Brusar

  Har testat ett par olika och jag tycker dessa var bra form och funktion men tyvärr lägger den till ett brus som har en konstant nivå oavsett inställning på volymkontrollen. Bruset överröstas av musiken men vid den volymen så orkar jag inte lyssna på musik några längre stunder.
  Positivt är väl att det är nog en av de bästa på att dämpa yttre ljud.

  Eller
  Avbryt
 • Spunken 2013-02-16

  Fungerar

  Köpte dessa lurar för att kunna skärma av litegrann på tunnelbanan och dylikt. Det funkar bra tycker jag, mycket av bullret försvinner när jag slår på aktiv brusreducering. Vad jag också gillar är att batteritet räcker rätt länge, har bara bytt en gång och har använt dem mer eller mindre dagligen i ett par månader.

  Vad gäller själva ljudet i sig tycker jag inte det är något speciellt jämfört med många andra lurar (ska dock sägas att jag inte är någon expert på ljud, många expertrecensioner har talat varmt om ljudet har jag sett). När aktiv brusreducering är avslaget låter det riktigt kasst. Men när det är på får man ett ganska fylligt ljud med hyfsat med detaljer. Och framförallt störs man mycket mindre av buller från tåget/bussen, andra människor och liknande, vilket är värt mycket för mig.

  En till grej jag gillar är att de är väldigt portabla. De är lätta att vika ihop, jag har dem oftast tillsammans med mobilen i jackan när de inte är på huvudet. Många andra lurar som exempelvis beats får man inte plats med i fickan.

  Det som avskräcker mest antar jag är priset. För mig som åker kommunalt så mycket var det dock värt det, den aktiva brusreduceringen gör varje dag mer behaglig.

  Eller
  Avbryt
 • IndiaAlpha 2012-02-01

  Bra ljud men jobbig användning

  Lurarna kommer i en smidig väska, de är lätta att vika ihop, kvaliteten på ljudet är bra, speciellt när man sätter på NC-enheten. Speciellt funkar mellanregistret.
  Den generella känslan av lurarna är att de är i god kvalitet. Möjligtvis kan de små kuddarna kännas just små, men det blir i alla fall inte lika varmt som de andra jag jämförde med, Bose 15.
  Men att ha en manick mitt på sladden, med dåliga fästmöjligheter, skapar mycket problem. Det är ok om du sitter på en flight, men om du springer mellan gater eller på annat sätt rör dig samtidigt så faller dessa lurar. Batteritiden är bra. Klarat flighter till både Indien, Norge och en och annan tråkig tågresa utan att ens ha bytt batteri en enda gång. Och som sagt, ljudet är inte på något sätt dåligt, men det är inte 100 heller. Är du ute efter ett par lurar och inte har en ekonomisk utmaning skulle jag välja B&W P5 för att de är så sjukt snygga. Har du ont om deg, ta sonys. Och om du är en velig mellanmjölkskille, som jag tydligen är, så ska du ta dessa. De är inte sämst, de är sköna, men de är inte heller värst i klassen.

  India Alpha

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp On-ear
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 1,50 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Ja
Frekvensomfång från 10 Hz
Frekvensomfång till 21000 Hz
Känslighet 112 dB
Impedans 300 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör Öronkuddar, flyg-adapter(3,5 mm dubbel-mono), förvaringsväska, AAA-batteri(till brusreducering)
Färg Svart

Produktbeskrivning

Portabla hörlurar med bra ljudegenskaper samt brusreducering - Perfekt till resan!
Sennheiser PXC 250-II är ett par ultraportabla hörlurar som går att vika ihop och lägga i en skyddande väska(medföljer), samt att de har utrustats med en integrerad volymkontroll för en smidigare användning. Ta med dig lurarna på flyget, tåget, bussen, ja var som helst.

Med NoiseGard aktiv brusreducering kan man stänga ute allt onödigt buller som kommer från omgivningen, och njuta av ett klart och detaljerat ljud. Brusreduceringen har en batteritid på hela 50 timmar för att du ska kunna njuta av ett störningsfritt ljud under hela resans gång. För att motverka slitage har Sennheiser PXC 250-II även utrustats med ett stålförstärkt huvudband.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Andersson CDH 3.1
(7 st)
 • Aktiv brusreducering
 • Hög komfort och ljudkvalitet
 • Mikrofon och kontroll för samtal/musik

499:-

Sennheiser Sennheiser PXC 250-II 502818 Portabla hörlurar med bra ljudegenskaper samt brusreducering - Perfekt till resan! Sennheiser PXC 250-II är ett par ultraportabla hörlurar som går att vika ihop och lägga i en skyddande väska(medföljer), samt att de har utrustats med en integrerad volymkontroll för en smidigare användning. Ta med dig lurarna på flyget, tåget, bussen, ja var som helst. Med NoiseGard aktiv brusreducering kan man stänga ute allt onödigt buller som kommer från omgivningen, och njuta av ett klart och detaljerat ljud. Brusreduceringen har en batteritid på hela 50 timmar för att du ska kunna njuta av ett störningsfritt ljud under hela resans gång. För att motverka slitage har Sennheiser PXC 250-II även utrustats med ett stålförstärkt huvudband. On-ear 3,2 5 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. On-ear