Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vikbar on-ear hörlur med mikrofon

STRAX Stereo Headset

  Art.nr: 202270
 • Vikbar design
 • Mikrofon för samtal
 • Universal fjärrkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Olga45 2014-07-02

  Superljud

  Otroligt bra hörlurar för en billig peng. Bra ljud, vikbara dessutom & tar liten plats.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Högtalarmembran 40,0 mm
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 106 dB
Impedans 32 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart

Produktbeskrivning

Prisvärda hörlurar med bra ljud

Med en snygg och smidig design kommer dessa hörlurar bli din bästa pryl. Vikbar design, bekväma öronkuddar som formar sig perfekt, bekväm huvudbygel för långvarig användning och mikrofon är bara några fördelar. Ljudet är klart och tydligt och även kraftfullt nog för låtar med tung, mäktig bas.

Komfort och design

Dessa hörlurar har en mjuk och skön huvudbygel som är reglerbar så att hörluren passar just dig. Med ett par mjuka öronkuddar som sluter tätt är de bekväma att bära, även under längre stunder, till exempel på jobbet eller i skolan.

Hörluren är ihopvikbar för smidig förvaring. Kabeln är stark och har en lång livslängd, perfekt om du alltid bär med dig hörluren när du pendlar till och från jobbet eller skolan. Kabeln avslutas med en 3,5 mm stereokontakt vilket gör att den passar i nästan alla mobiltelefoner och portabla musikspelare.

Mikrofon och unviersal fjärrkontroll

Med en unviersal fjärrkontroll har du alltid full kontroll över samtal och musik. Hörlurarna kan kontrollera volym, byta spår, svara eller lägga på samtal på samtliga mobiler. Det spelar ingen roll om du använder dig av Android eller iOS. Perfekt om du ska låna ut hörlurarna till en kompis eller någon i familjen. 

Fjärrkontroll och mikrofon är otroligt bekvämt och nästan ett måste på dagens hörlurar. Att kunna svara på samtal och byta musik utan att ta upp mobilen ur fickan är perfekt om du till exempel ute och springer eller har händerna fulla.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

STRAX STRAX Stereo Headset 12874 Prisvärda hörlurar med bra ljudMed en snygg och smidig design kommer dessa hörlurar bli din bästa pryl. Vikbar design, bekväma öronkuddar som formar sig perfekt, bekväm huvudbygel för långvarig användning och mikrofon är bara några fördelar. Ljudet är klart och tydligt och även kraftfullt nog för låtar med tung, mäktig bas.Komfort och designDessa hörlurar har en mjuk och skön huvudbygel som är reglerbar så att hörluren passar just dig. Med ett par mjuka öronkuddar som sluter tätt är de bekväma att bära, även under längre stunder, till exempel på jobbet eller i skolan.Hörluren är ihopvikbar för smidig förvaring. Kabeln är stark och har en lång livslängd, perfekt om du alltid bär med dig hörluren när du pendlar till och från jobbet eller skolan. Kabeln avslutas med en 3,5 mm stereokontakt vilket gör att den passar i nästan alla mobiltelefoner och portabla musikspelare.Mikrofon och unviersal fjärrkontrollMed en unviersal fjärrkontroll har du alltid full kontroll över samtal och musik. Hörlurarna kan kontrollera volym, byta spår, svara eller lägga på samtal på samtliga mobiler. Det spelar ingen roll om du använder dig av Android eller iOS. Perfekt om du ska låna ut hörlurarna till en kompis eller någon i familjen. Fjärrkontroll och mikrofon är otroligt bekvämt och nästan ett måste på dagens hörlurar. Att kunna svara på samtal och byta musik utan att ta upp mobilen ur fickan är perfekt om du till exempel ute och springer eller har händerna fulla. On-ear 5 1 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. On-ear