Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Urbanears Plattan - en storsäljande favorit

Urbanears PLATTAN 2.0 - Black

  Art.nr: 152578
 • Designade i Stockholm
 • Mikrofon för mobilsamtal
 • Ihopvikbara
 • ZoundPlug

Färg/Variant:

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(10 st)

 • Puzzel 2015-07-16

  Toppen

  Bra ljud till bra pris. Är inne på mitt andra par.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • edesire 2015-01-19

  Toppen

  Sköna lurara med en snygg design. Hade mina förra i ca 3 år

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • celespanem 2014-09-20

  Perfekt för bussresor och träning.

  Dem här hörlurarna är inte för den som är ute efter perfekt ljud, ingen stor bass men missförstå mig rätt, ljudet är inte kasst men det är inte därför man köper hörluren utan det är för att dem snygga och oömtåliga. Jag har själv använt dem till allt möjligt, allt från att spela till träning. Det jag kom fram till var att kuddarna är lite hårda men lurarna väldigt tåliga. Om man sitter och tex spelar datorspel blir dem obekväma efter ett par timmar. Eftersom att dem är tåliga så man kan vika ihop dem och slänga i väskan lite snabbt utan att oroa sig för att dem ska gå sönder. Men dem är även snygga så dem perfekta för träning och bussresor eller dylikt.
  Så i helhet om du vill ha ett par hörlurar med bra ljud, billiga och du rör dig mycket i offentlighet så kommer älska dem tack vare designen!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Caniggia 2014-02-11

  Bra ljud och design för priset man betalar

  Som rubriken lyder tämligen prisvärd produkt. Jag tycker att ljudet är bra och att designen är godkänd. Hade gärna sett att man hade kunnat forma lite mer på bredden alternativt att de hade suttit lite tightare. Har man keps emellan känns det som att de sitter lite löst. Om man ska ha ytterligare synpunkter på designen så tycker jag att de sticker ut lite onödigt mycket på sidorna. Det hade varit snyggare om de varit lite plattare alltså. Bortsett från det är de bra och känns väldigt tåliga. Man kan ha dem i fickan utan att vara orolig att de ska gå sönder.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Apollo13 2014-01-27

  Helt OK

  bra ljud önskar lite längre sladd men i övrigt Ok.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Hörlursdesign On-ear
Högtalarmembran 40,0 mm
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 115 dB
Impedans 60 Ohm
Maximal ineffekt 50mW
Dimensioner
Vikt 340 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Bruksanvisning
Färg Svart

Produktbeskrivning

Urbanears Plattan

Urbanears Plattan är en av de hetaste hörlurarna senaste året, designad och handgjorda för att vara en smartare version av den klassiska “over-ear-full-size-hörluren”. Med bättre ljud än konkurrenterna, stilren och färgglad design, skön passform och smarta funktioner som “zoundplug” har Urbanears Plattan blivit en storsäljare.

ZoundPlug

Urbanears har satt in en riktigt fiffig funktion i Plattan, ZoundPlug! Det är en extra audio lineout under hörlurskåpan som gör det möjligt för någon annan att plugga in sina hörlurar och lyssna på det du lyssnar på. ZoundPlug är så smart att de behöll funktionen även på storebrorsan Zinken.

Design och komfort

Plattan har en mjuk och skön huvudbygel som är reglerbar så att hörluren passar de flesta. Med ett par mjuka öronkuddar som sluter tätt är de bekväma att bära, även under längre stunder. Hörluren är ihopvikbar för en otroligt kompakt och smidig förvaring. Kabeln är klädd i väv för en trasselfri upplevelse och avslutas med en 3,5mm stereokontakt vilket gör att den passar i nästan alla mobiltelefoner och portabla musikspelare.

Mikrofon och fjärrkontroll

Precis som alla hörlurar från Urbanears så har även Plattan utrustatas med mikrofon och fjärrkontroll som fungerar till iPhone, iPod/iPad, HTC och Blackberry, men mikronen och vissa funktioner på fjärrkontrollen fungerar till många andra nyare smartphones.

Teknisk information

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

beyerdynamic DTX 350 M - Black
(0 st)
 • Låg vikt och bekväma att bära
 • Mikrofon och fjärrkontroll
 • Sluten konstruktion

349:-

Urbanears Urbanears PLATTAN 2.0 - Black 107020/121808 Urbanears PlattanUrbanears Plattan är en av de hetaste hörlurarna senaste året, designad och handgjorda för att vara en smartare version av den klassiska “over-ear-full-size-hörluren”. Med bättre ljud än konkurrenterna, stilren och färgglad design, skön passform och smarta funktioner som “zoundplug” har Urbanears Plattan blivit en storsäljare.ZoundPlugUrbanears har satt in en riktigt fiffig funktion i Plattan, ZoundPlug! Det är en extra audio lineout under hörlurskåpan som gör det möjligt för någon annan att plugga in sina hörlurar och lyssna på det du lyssnar på. ZoundPlug är så smart att de behöll funktionen även på storebrorsan Zinken.Design och komfortPlattan har en mjuk och skön huvudbygel som är reglerbar så att hörluren passar de flesta. Med ett par mjuka öronkuddar som sluter tätt är de bekväma att bära, även under längre stunder. Hörluren är ihopvikbar för en otroligt kompakt och smidig förvaring. Kabeln är klädd i väv för en trasselfri upplevelse och avslutas med en 3,5mm stereokontakt vilket gör att den passar i nästan alla mobiltelefoner och portabla musikspelare.Mikrofon och fjärrkontrollPrecis som alla hörlurar från Urbanears så har även Plattan utrustatas med mikrofon och fjärrkontroll som fungerar till iPhone, iPod/iPad, HTC och Blackberry, men mikronen och vissa funktioner på fjärrkontrollen fungerar till många andra nyare smartphones.Teknisk information On-ear 4,4 10 329 SEK 329 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. On-ear