Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisvärd over-ear hörlur med aktiv brusreducering

Andersson CDH 3.1

  Art.nr: 192122
 • Aktiv brusreducering
 • Hög komfort och ljudkvalitet
 • Mikrofon och kontroll för samtal/musik
 • Hopvikbar design
 • Aktiv basförstärkning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Chan 2014-11-02
  Topp 250 skribent

  Bra lurar till bra pris

  Köpte dessa lurar tillsammans med min nya iMac. Bra ljud och skön passform. Den aktiva brusreduceringen fungerar som den ska och stänger ute ljud som annars kan vara störande. Ska tilläggas att helt tyst blir det inte som i andra dyrare lurar när man slår på brusreduceringen. Men till detta pris så är det helt ok. Har än så länge bara haft den till min dator, så vet inte hur de är att ha utomhus, men det är säkert inga problem.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Familjefar 2014-10-10
  Topp 500 skribent

  Perfekt på bussen och tunnelbanan

  Andersson CDH 3.1 är en lur med aktiv brusreducering/bullerdämpning. Dvs luren är tänkt att användas bullriga miljöer t.ex. tunnelbana, tåg, bussar och flyg. Men den går även att använda som en vanlig lur där man inte har buller. Man kan stänga av ANC (Active Noice Cancellation).

  Med ANC påslagen så blir det ett märkligt, jobbigt ljud i luren om det inte är en bullrig miljö. Så man måste verkligen stänga av ANC! Känslan är som att man inte har tryckutjämnat i öronen.

  Jag köpte luren eftersom jag störs av buller när jag reser. Jag var tveksam till att köpa en så pass billig lur. Men jag måste säga att jag blev positivt överraskad! Det är inge superlur, men den hänger med bra ändå.

  Mekaniskt är den helt OK. Ytfinnish och känsla i produkten är bra. Den sitter bra på huvudet. Någon klagade på att luren inte satt bra på huvudet så det är tydligen olika hur den sitter.

  Det här är en perfekt lur att använda på bussen och tåget till jobbet/skolan! På flyget är den given.

  Sammanfattning:
  + OK ljud
  + Bra bullerdämpning i miljöer som tåg, buss, flyg etc.
  + Fungerar även för normal lyssning utan bullrig miljö
  + Bashöjning som fungerar bra utan att bli jobbig
  + Enkelt att stänga av brusreduseringen/bullerdämpningen, vilket är helt nödvändigt!
  + Bra batteritid
  + Prisvärd

  - Kan vara lite väl tätslutande för lång lyssning. Blir jobbigt.

  Andersson är en Private Label så man vet aldrig vad man får. Men den här gången har Netonnet lyckats plocka ut en bra produkt att sätta Andersson etiketten på!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • HardstyleAlex 2014-08-29
  Produkttestare

  Andersson CDH 3.1

  +Lång batteritid
  +Aktiv basförstärkning
  +Avtagbar sladd
  +Bra design

  - sämre ljud utan aktiv basförstärkning.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Goba 2014-05-25

  Prisvärda hörlurar.

  Sitter bra , bra ljud , prisvärda. För mitt behov utmärkta.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • HallonPajen 2014-04-15
  Produkttestare

  Förvånansvärt bra lurar från Andersson!

  Sedan tidigare så har jag erfarenhet bland väldigt många gaming headsets (oftast bastunga) samt många in-ear lurar i olika prisklasser (inkl. brusreducerande varianter). Med det sagt var jag väldigt kritisk under recensionen av denna produkt.

  På senaste tiden har Andersson verkligen ryckt upp sig och har gått från att göra minimum-pris prylar till att göra produkter som utstrålar kvalité vilket syns på paketeringen, utseendet och funktionaliteten.

  Denna produkt är inget undantag, med det sagt kommer inte dessa lurar att stå upp mot ett par HiFi hörlurar som brukar kosta några tusenlappar till. De är dock fortfarande väldigt bra för sin prisklass.

  Själva hörlurarna har stora slutna kåpor som bidrar till bättre bas och brusreducering utan att kännas tunga eller otympliga.
  Det finns tre lägen som kan ändras direkt på headsetet:
  - Vanligt läge
  - Brusreducerande läge
  - Brusreducering med basförstärkning

  Brusreduceringen fungerar mycket bättre än förväntat förutom att de inte fungerar när det blåser utomhus. Det enda negativa är att man inte kan lyssna på den förstärkta basen utan att ha på brusreduceringen vilket kan vara jobbigt i tysta miljöer då de ger ut ett lågt sus som förstör upplevelsen.

  Ljudet känns balanserat i det vanliga läget med tillräcklig bas och basläget lägger verkligen i en ny växel och man hör direkt skillnad.

  Positiva egenskaper:
  - Lång batteritid
  - Stark bas, som inte dränker allt annat ljud
  - Avtagbar sladd

  Negativa egenskaper:
  - Känns som om de ska gå itu när man böjer och vrider kåporna
  - Basförstärkning måste ha brusreducering
  - Pausknapp är av mycket sämre kvalité jämfört med resten av produkten (blir sällan använd)
  - Inte så attraktiva i design, ser stora ut på huvudet
  - Inga volymknappar/hjul

  Sammanfattningsvis är dessa hörlurar perfekta för den som vill ha ett par brusreducerande hörlurar som inte kompromissar ljudkvalité eller kostar multum och för den som inte bryr sig om hur de ser ut på huvudet. Det finns hörlurar med bättre ljud i samma prisklass men de är oslagbara på resan!

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Hörlursdesign Over-the-ear
Högtalarmembran 40,0 mm
Kabellängd 1,40 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Ja
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 93 dB
Impedans 32 Ohm
Batteri
Batteri hörlur AAA
Antal batterier 2st
Batteritid 40,00 timmar
Standbytid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddningstid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddning via USB Nej
Dimensioner
Vikt 307 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 1,4-meters hörlurskabel med mikrofon, 2xAAA-batterier, flygplansadapter, 6,3 mm stereoadapter
Färg Svart

Produktbeskrivning

Andersson CDH 3.1 är de perfekta hörlurarna för dig som vill ha högkvalitativt ljud kombinerat med smarta funktioner och smidig design. Aktiv brusreducering, trådbunden mikrofon med fjärrkontroll och aktiv basförstärkning låter dig både njuta av din musik på bästa möjliga sätt samt ger dig möjlighet att använda lurarna som headset till de flesta moderna telefoner på marknaden.

Löstagbar anslutningskabel innebär att man själv kan välja kabellängd beroende på Flygplansadapterom man skall ha med sig hörlurarna ut på stan eller resan eller om man sitter och lyssnar på musik hemma i soffan. Till hörlurarna medföljer också både en flygplansadapter och en 6,3 mm stereoadapter för flexibel anslutning.

Aktiv brusreducering – perfekt för resan

För att slippa störas av yttre ljud är Andersson CDH 3.1 utrustad med aktiv brusreducering. Aktivera funktionen via knappen den högra av lurarna och dina nya hörlurar kommer dämpa störande ljud med upp till 15 dB – perfekt för dig som vill slappna av med din favoritmusik när du t.ex. åker tåg, buss eller flygplan. De fyra mikrofonerna tar bort upp till 95% av allt buller.

Perfekt passformPerfekt passform för många timmars skön underhållning

För att du skall kunna använda dina lurar så mycket som du själv önskar är det viktigt att även tänka på designen när man köper nya hörlurar. Andersson CDH 3.1 är utrustad med mjuka vadderade kuddar som sluter tätt runt öronen och stänger ute oönskade ljud. Tack vare justerbart huvudband och möjlighet att justera öronkuddarna för att sitta optimalt på öronen kan man njuta av musik under längre tider utan att ens tänka på att man har hörlurarna på huvudet.

Aktiv basförstärkning

Olika sorters musik kräver olika ljudbild och med dina nya Andersson-hörlurar kan man välja det aktiva basförstärkningsläget om man vill ha den där lilla extra basåtergivningen. Integrerad 5 W-förstärkare ger 10 dB extra basförstärkning när du behöver lite extra tryck i musikåtergivningen.

Andersson Andersson CDH 3.1 MHP1140 Andersson CDH 3.1 är de perfekta hörlurarna för dig som vill ha högkvalitativt ljud kombinerat med smarta funktioner och smidig design. Aktiv brusreducering, trådbunden mikrofon med fjärrkontroll och aktiv basförstärkning låter dig både njuta av din musik på bästa möjliga sätt samt ger dig möjlighet att använda lurarna som headset till de flesta moderna telefoner på marknaden.Löstagbar anslutningskabel innebär att man själv kan välja kabellängd beroende på om man skall ha med sig hörlurarna ut på stan eller resan eller om man sitter och lyssnar på musik hemma i soffan. Till hörlurarna medföljer också både en flygplansadapter och en 6,3 mm stereoadapter för flexibel anslutning.Aktiv brusreducering – perfekt för resanFör att slippa störas av yttre ljud är Andersson CDH 3.1 utrustad med aktiv brusreducering. Aktivera funktionen via knappen den högra av lurarna och dina nya hörlurar kommer dämpa störande ljud med upp till 15 dB – perfekt för dig som vill slappna av med din favoritmusik när du t.ex. åker tåg, buss eller flygplan. De fyra mikrofonerna tar bort upp till 95% av allt buller.Perfekt passformFör att du skall kunna använda dina lurar så mycket som du själv önskar är det viktigt att även tänka på designen när man köper nya hörlurar. Andersson CDH 3.1 är utrustad med mjuka vadderade kuddar som sluter tätt runt öronen och stänger ute oönskade ljud. Tack vare justerbart huvudband och möjlighet att justera öronkuddarna för att sitta optimalt på öronen kan man njuta av musik under längre tider utan att ens tänka på att man har hörlurarna på huvudet.Aktiv basförstärkningOlika sorters musik kräver olika ljudbild och med dina nya Andersson-hörlurar kan man välja det aktiva basförstärkningsläget om man vill ha den där lilla extra basåtergivningen. Integrerad 5 W-förstärkare ger 10 dB extra basförstärkning när du behöver lite extra tryck i musikåtergivningen. Over-ear 3,9 7 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear