Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Populär studiohörlur med fantastiskt ljud

Audio Technica ATH-M50X - Black

  Art.nr: 204131
 • 15 - 28 000 Hz
 • 45 mm membran
 • Tre löstagbara kablar
 • Ihopvikbara
 • Optimal komfort

Färg/Variant:

1 595:-

Delbetala från 133:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Saltlakrits 2016-07-21

  Mycket bra köp!

  Dessa lurar kan jag verkligen rekommendera!!!!!
  Toppklass ljud, trots att de är relativt billiga, jämfört med andra studiolurar. Kristallklart, detaljerat, separerat ljud. Perfekt bas. Extra plus för de tre löstagbara medföljande sladdarna. Passar eventuellt bäst för inspelning, och inte mixning, då de är helt slutna. Inget ljudläckage.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • bewei 2016-02-12

  bäst för priset

  Våga påstå att jag är en finsmakare när det gäller ljud.
  Fantastiskta ljudegenskaper.
  Tro mig det finns inga bättre för de pengarna. Fick de för 1150 kr när det var rabatt på de.
  Är helnöjd med de.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Agnoslibertine 2016-01-27

  För ljudproduktion

  Jag sysslar med videoredigering o var ute efter ett par byggellurar som framför allt levererade ett klart ljud, dvs. Utan ökad bas osv.
  Jag fick det jag var ute efter. Mkt nöjd med lurarna. Känns som de borde vara dyrare.

  plus
  sköna
  3 olika kablar man får med
  rent ljud
  vilbara
  toppenkvalitet

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Feinorgh 2015-02-23

  Svårt att hitta bättre hörlurar

  Om man är ute efter ett par ordentliga hörlurar av bra kvalitet med så bra ljudkvalitet som möjligt som första krav, så är detta ett par som uppfyller det kravet.

  Medföljer tre olika kablar av olika längd, plus stereoplugg.

  Notera att dessa inte är noise cancelling eller har någon trådlös funktion, så letar man efter något sådant är det bättre att välja ett par andra, men om man vill ha ett par hörlurar som fungerar utmärkt som studiomonitorhörlurar (vilket de är designade för) så är detta ett mycket gott köp.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Tybalth 2015-01-25

  Perfekta för musik

  Perfekta hörlurar för musik. Har tydlig ljudbild och plockar fram detaljer i musiken. Levererar en rättvis bas ,ett bra mellanregister och en tydlig diskant. Hörlurarna är neutrala och inte förvränger musiken.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Högtalarmembran 45,0 mm
Kabellängd 3,00 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 28000 Hz
Känslighet 99 dB
Impedans 38 Ohm
Maximal ineffekt 1600mW
Dimensioner
Vikt 284 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Skyddsväska, 6,3 mm adapter
Färg Svart

Produktbeskrivning

Populär studiohörlur med fantastiskt ljud

ATH-M50X har samma eftertraktade ljudkvalitet och komfort som sin föregångare ATH-M50, nu med förfinade öronmuffar samt tre löstagbara kablar som ingår (1,2  - 3,0 meter spiralkabel, 3.0 meter rak kabel och en 1,2 meter rak kabel)

ATH-M50X är en rejäl och gedigen hörlur med lång spiralkabel som kan stretchas från 1,2 till 3 meter, vilket gör att den passar lika bra i musikstudion och i DJ-båset som hemma i TV-soffan. Hörlurarna har kraftfulla högtalarmembran på 45 mm och ett brett frekvensomfång samt är vikbara för praktiskt förvaring och transport.

Professionella studiohörlurar

Med ATH-M50X professionella studio-hörlurar har Audio-Technica uppnått en exceptionellt bra kombination av ljud och komfort. Speciellt framtagna för ett professionellt studioarbete!

Lätta att ta med

En effektiv ihopfällbar design för platsbesparande bärbarhet och förvaring.Den omslutande hörluren kan vridas 180° och har lyxigt vadderade öronkuddar som skapar en enastående tätning för maximal isolering.Justerbart huvudfäste med vaddering ger bästa komfort under långa studiosessioner.

Perfekt ljud

Hörlurarna har utrustats med 45mm stora element och neodymium-magneter som levererar en exceptionell effekttålighet med djup och exakt bas.

3 utbytbara kablar

För att ge dig ännu större användarvänlighet, levereras dessa hörlurar med inte mindre än tre olika kablar. Du får med en spiralkabel 3 meter, en rak kabel 3 meter och en 1,2 meter rak kabel för användning med mobila enheter. Löstagbar kabel är helt nytt för M50X och önskad kabel ansluts enkelt till en hörselkåpan.

Du får även en 6,3 mm stereoadapter som passar båda kablarna på 3 meter. Tack vare dess utmärkta ljudkvalitet, komfort och långa kablar är Audio Technica ATH-M50X lika bra som TV-hörlurar och filmkritisk musiklyssning .

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Philips SHB9850NC
(13 st)
 • 40 mm neodymiumelement
 • Bluetooth och NFC
 • Soundshield Pro - Brusreducering

1 690:-

Audio Technica Audio Technica ATH-M50X - Black ATE-ATH-M50X Populär studiohörlur med fantastiskt ljudATH-M50X har samma eftertraktade ljudkvalitet och komfort som sin föregångare ATH-M50, nu med förfinade öronmuffar samt tre löstagbara kablar som ingår (1,2  - 3,0 meter spiralkabel, 3.0 meter rak kabel och en 1,2 meter rak kabel)ATH-M50X är en rejäl och gedigen hörlur med lång spiralkabel som kan stretchas från 1,2 till 3 meter, vilket gör att den passar lika bra i musikstudion och i DJ-båset som hemma i TV-soffan. Hörlurarna har kraftfulla högtalarmembran på 45 mm och ett brett frekvensomfång samt är vikbara för praktiskt förvaring och transport.Professionella studiohörlurarMed ATH-M50X professionella studio-hörlurar har Audio-Technica uppnått en exceptionellt bra kombination av ljud och komfort. Speciellt framtagna för ett professionellt studioarbete! Lätta att ta med En effektiv ihopfällbar design för platsbesparande bärbarhet och förvaring.Den omslutande hörluren kan vridas 180° och har lyxigt vadderade öronkuddar som skapar en enastående tätning för maximal isolering.Justerbart huvudfäste med vaddering ger bästa komfort under långa studiosessioner. Perfekt ljudHörlurarna har utrustats med 45mm stora element och neodymium-magneter som levererar en exceptionell effekttålighet med djup och exakt bas. 3 utbytbara kablar För att ge dig ännu större användarvänlighet, levereras dessa hörlurar med inte mindre än tre olika kablar. Du får med en spiralkabel 3 meter, en rak kabel 3 meter och en 1,2 meter rak kabel för användning med mobila enheter. Löstagbar kabel är helt nytt för M50X och önskad kabel ansluts enkelt till en hörselkåpan.Du får även en 6,3 mm stereoadapter som passar båda kablarna på 3 meter. Tack vare dess utmärkta ljudkvalitet, komfort och långa kablar är Audio Technica ATH-M50X lika bra som TV-hörlurar och filmkritisk musiklyssning . Over-ear 5 5 1595 SEK 1595 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear