Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Studiohörlurar av hög kvalitet

Beats by Dr. Dre Pro - White

  Art.nr: 176232
 • Klara höga toner och djup bas
 • Tåligt hölje och vadderat huvudband
 • DaisyChain med dubbla ljudportar
 • RemoteTalk-kabeln för musik och samtal
3 190:-

Delbetala från 266:-/mån Info

Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 5 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Beats Pro Over-Ear-hörlurarna är utformade för påfrestande användning i studion eller en nattklubb. Hörlurarna Beats Pro producerar utsökt ljudkvalitet, med djupa bastoner och ljud som täcker hela registret. Detta är möjligt eftersom det inte finns några förstärknings- eller bullerisolerande kretsar som lägger till andra frekvenser, färgar ljudet eller försämrar bastonerna.

Klara höga toner och djup bas

Beats Pro är gjorda av stål och aluminium, vilket ger dig en inre ljudplattform som är mer solid än de flesta. Det är därför du känner basen som genljuder djupt i bröstet när du spelar din musik.

Praktiskt taget oförstörbara

Ingen billig plast, inga fransiga kablar. Beats Pro-hörlurarna är tillverkade med en aluminiumram och täckta av öronkåpor med stoppat läder.

Verklig bullerdämpning

Det kraftigt vadderade, ledade öronkåporna ger en bullerdämpande effekt utan behov av strömbrytare eller batterier. Det är en riktig studiomonitorupplevelse i ett par hörlurar.

Detta hittar du i asken

 • Beats Pro hörlurar
 • 4,2 mm spiralkabel med 3,5 mm låsbar kontakt
 • ¼" audioadapter
 • Kabel med fjärrkontroll och mikrofon (funktioner kan variera)
 • Bärpåse

Titta även på

V-MODA Crossfade M-100
(1 st)
 • Omslutande ljudupplevelse
 • Perfekt för studio, hemmalyssning eller resa
 • Ljudkabel för iOS, Android, Windows och Blackberry

2 799:-

Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Pro - White MH6Q2ZM/A Beats Pro Over-Ear-hörlurarna är utformade för påfrestande användning i studion eller en nattklubb. Hörlurarna Beats Pro producerar utsökt ljudkvalitet, med djupa bastoner och ljud som täcker hela registret. Detta är möjligt eftersom det inte finns några förstärknings- eller bullerisolerande kretsar som lägger till andra frekvenser, färgar ljudet eller försämrar bastonerna. Klara höga toner och djup bas Beats Pro är gjorda av stål och aluminium, vilket ger dig en inre ljudplattform som är mer solid än de flesta. Det är därför du känner basen som genljuder djupt i bröstet när du spelar din musik. Praktiskt taget oförstörbara Ingen billig plast, inga fransiga kablar. Beats Pro-hörlurarna är tillverkade med en aluminiumram och täckta av öronkåpor med stoppat läder. Verklig bullerdämpning Det kraftigt vadderade, ledade öronkåporna ger en bullerdämpande effekt utan behov av strömbrytare eller batterier. Det är en riktig studiomonitorupplevelse i ett par hörlurar. Detta hittar du i asken Beats Pro hörlurar4,2 mm spiralkabel med 3,5 mm låsbar kontakt¼" audioadapterKabel med fjärrkontroll och mikrofon (funktioner kan variera)Bärpåse Over-ear 4,7 3 3190 SEK 3190 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear