Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Njut av grymt ljud utan sladdar och krångel

Bose AE2w

  Art.nr: 197569
 • Uppslukande ljud
 • Bekväma öronkuddar
 • Bluetooth
 • Anslut två enheter samtidigt
 • 9 meter räckvidd
1 490:-

Delbetala från 124:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Alfgand 2014-02-22
  Topp 250 skribent

  Bäst på att vara praktisk!

  Jag minns inte varför men en dag för ett par veckor sedan vaknade jag med visionen att jag skulle använda trådlösa lurar och jag ville ha följande fördelar:

  - slippa sladden
  - kunna svara på mobilen utan att ta bort mobilen från laddning eller behöva springa i panik för att hitta den i någon bortglömd ficka när någon ringer.
  - mina förra hörlur drog sönder mitt ljudutgångsport på laptopen när jag skulle till köket och hade glömt att jag hade dem på mig... så nu skulle jag kunna få ljud igen utan ljudutgång.
  - kunna lyssna på musik/talbok/tv/ta telefonsamtal osv när jag diskar och städar och går runt i lägenheten.

  Det visade sig bli ett svårare val än jag trodde av följande skäl:
  - för att kunna både svara i mobilen och lyssna på något från laptopen behöver hörluren kunna vara uppkopplad mot 2 hörlurar samtidigt, s.k. multipoint och få lurar har den funktionen.
  - bluetooth/RF lurar ger ifrån sig ett störande bakgrundsbrus. Mer eller mindre på olika modeller.
  - räckvidden är på bara 10m vilket gör att man inte kan gå överallt i lägenheten (ett par väggar går bra)
  - tekniken känns inte riktigt mogen ännu. Inga lurar har riktigt allt inte ens de dyraste
  - lurarna med bäst ljud kräver en otymplig sändare så man vill helst inte ha med sig dem på resande fot.

  Så efter att ha läst på en massa och provat på flera hörlurar av olika märken så har jag följande att säga om Bose Ae2w:

  På plussidan:
  - den enda lur som smidigt kan koppla sig mot två ljudkällor samtidigt och man kan enkelt växla mellan källorna (t.ex. mobilen + datorn). Där får den en femma!
  - komforten är en 5a. Ovanligt lätta och mjuka lurar och de ser och känns eleganta och gedigna ut.
  - Bra funktion att man kan koppla de med sladd också och att de laddas med vanlig mikro-usb. Enkla och intuitiva knappar.
  - tack vare bluetooth så behövs det inga klumpiga sändare. På min laptop använder jag en pytteliten usb till bluetooth sticka som kostade 150kr.
  - de isolerar ganska bra mot omgivningens ljud.

  Mindre bra:
  - ljudet får "bara" en 4a i direkt jämförelse med andra bra trådlösa. Men man tänker inte på dess tillkortakommanden i praktiken om man inte medvetet letar fel.
  - mikrofonen får också en 4a... men också den duger bra i praktiken.
  - de är ganska dyra. Har du inte pengarna rekommenderar jag istället Logitech H800 (se sammanfattningen)
  - när man kopplar den med sladd så behövs det en 2,5mm till 3,5 mm sladd (kommer med). Hade varit bättre med 3,5 på båda sidorna.
  - bluetooth delen kopplas på vilket gör de lite mindre eleganta. Men för mig är det ingen big deal.
  - batteriet går inte att byta ut verkar det som så vi får hoppas att den håller länge.

  Så sammanfattningsvis:
  - En bra kompromiss mellan design, funktion, kvalitet, storlek, batteritid osv vilket gör att man kan ha de länge både hemma och på resande fot.
  - Om du inte vill prata i lurarna utan bara lyssna med dem (t.ex. tv) så finns det flera andra mer prisvärda alternativ med bättre ljud (kolla på hörlurar istället för headsets)
  - Om du däremot vill kunna lyssna på din platta eller laptop men också ta mobilsamtal med samma lur så har dessa bara en konkurrent: logitech H800 (plastigare byggt, lite mindre bekväm och lite krångligare att byta mellan ljudkällorna men faktiskt med lite bättre ljud och mycket billigare, ca 800kr)
  - Om du vill ha dolby surround och bättre ljudkvalitet trådlöst så är RF bättre än bluetooth... men annars är de lika bra vad det gäller ljud i stereo. Nackdelen med RF är att de ofta har en stor sändare och ett par meter kortare räckvid, t.ex. Steelseries H wireless.... och att de inte går att koppla till mobilen för att ta samtal.

  Så sammantaget: kostar lite mer än den smakar men det finns få andra alternativ om du vill kunna vara uppkopplad mot två ljudkällor samtidigt.

  Kolla på youtube för att se hur den ser ut och funkar!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Med exklusiv TriPort®-teknologi får du ljud – från de klara högtonerna till de fylliga lågtonerna – i en lätt design. Hörlurarna har även aktivt EQ i kontrollmodulen, vilket ger en märkbar förbättring av ljudkvaliteten. Musik och filmer får en dramatisk ny dimension.

Trådlös frihet

Med traditionella hörlurar är du bunden vid dina enheter. Men med Bose® AE2w Bluetooth® hörlurar, som har en räckvidd på 9 meter, kan du röra dig fritt samtidigt som du omger dig av musik eller video. Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet ger sju timmars användningstid och 200 timmars standbytid per laddning. Du kan enkelt ladda upp det igen med den medföljande USB-kabeln

Kom igång på ett enkelt sätt

Med hörlurarnas Bluetooth®-modul kan du ansluta trådlöst till din iPad, smartphone eller andra Bluetooth®-enheter. Synkronisera bara hörlurarna och enheten – hur enkelt som helst. Håll ned flerfunktions- och volym+-knapparna på hörlurarna och välj Bose® AE2w-hörlurarna på enhetens Bluetooth®-lista. Du kan ansluta hörlurarna till två enheter samtidigt. För att du ska kunna se på video på en iPad medan du är ansluten till en smartphone. Hörlurarna pausar automatiskt videon när du ska svara på inkommande samtal. När samtalet är slut växlar hörlurarna tillbaka till videon.

Mångsidig kontrollmodul

Knapparna på kontrollmodulen omfattar ström (1), volym (2), Bluetooth och andra funktioner (3). Den här knappen styr iPad-funktioner som spela upp/pausa och spåra musik och video. Du kan även växla mellan samtal och annat ljud. LED- och ljudindikatorer på kontrollmodulen ger information om ström, batteritid och Bluetooth®-anslutningsstatus.

Gör din röst hörd

Med modulens inbyggda mikrofon kan du ringa samtal när hörlurarna är anslutna till din smartphone och prata med röstigenkänningsappar som Siri eller Sök på Google på din smartphone eller iPad.

Bekväm och tålig

Hörlurarna är designade med funktioner och material som ger lång hållbarhet. Med bekväma öronkuddar och justerbar huvudbåge kan du använda hörlurarna i flera timmar. Hörlurarna kan vikas för förvaring i det medföljande fodralet. På så sätt kan du enkelt ta med dem när du reser.

Titta även på

Audio Technica ATH-M50X - Black
(5 st)
 • 15 - 28 000 Hz
 • 45 mm membran
 • Tre löstagbara kablar

1 595:-

Bose Bose AE2w 60826 Med exklusiv TriPort®-teknologi får du ljud – från de klara högtonerna till de fylliga lågtonerna – i en lätt design. Hörlurarna har även aktivt EQ i kontrollmodulen, vilket ger en märkbar förbättring av ljudkvaliteten. Musik och filmer får en dramatisk ny dimension.Trådlös frihetMed traditionella hörlurar är du bunden vid dina enheter. Men med Bose® AE2w Bluetooth® hörlurar, som har en räckvidd på 9 meter, kan du röra dig fritt samtidigt som du omger dig av musik eller video. Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet ger sju timmars användningstid och 200 timmars standbytid per laddning. Du kan enkelt ladda upp det igen med den medföljande USB-kabeln Kom igång på ett enkelt sätt Med hörlurarnas Bluetooth®-modul kan du ansluta trådlöst till din iPad, smartphone eller andra Bluetooth®-enheter. Synkronisera bara hörlurarna och enheten – hur enkelt som helst. Håll ned flerfunktions- och volym+-knapparna på hörlurarna och välj Bose® AE2w-hörlurarna på enhetens Bluetooth®-lista. Du kan ansluta hörlurarna till två enheter samtidigt. För att du ska kunna se på video på en iPad medan du är ansluten till en smartphone. Hörlurarna pausar automatiskt videon när du ska svara på inkommande samtal. När samtalet är slut växlar hörlurarna tillbaka till videon. Mångsidig kontrollmodul Knapparna på kontrollmodulen omfattar ström (1), volym (2), Bluetooth och andra funktioner (3). Den här knappen styr iPad-funktioner som spela upp/pausa och spåra musik och video. Du kan även växla mellan samtal och annat ljud. LED- och ljudindikatorer på kontrollmodulen ger information om ström, batteritid och Bluetooth®-anslutningsstatus.Gör din röst hördMed modulens inbyggda mikrofon kan du ringa samtal när hörlurarna är anslutna till din smartphone och prata med röstigenkänningsappar som Siri eller Sök på Google på din smartphone eller iPad.Bekväm och tåligHörlurarna är designade med funktioner och material som ger lång hållbarhet. Med bekväma öronkuddar och justerbar huvudbåge kan du använda hörlurarna i flera timmar. Hörlurarna kan vikas för förvaring i det medföljande fodralet. På så sätt kan du enkelt ta med dem när du reser. Over-ear 4 1 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear